Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (198)

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Takové obsazení a taková bída! Slabomyslné dialogy, špatně natočeno, .... prostě to někdo zvoral. Nápad by šel určitě zpracovat a natočit lépe. Tohle je tak na sobotu odpoledne, když venku prší a nemáte co na práci. I tak jen výplň času :/ škoda

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Myslím si, že tenhle způsob krimi seriálu ti ještě nebyl. A přesto, že scénář psal život, myslím si že je to dobře odvedená práce i když mám trošku problém s hlavní hrdinkou...

plakát

Lidice (2011) 

O významu filmu není pochyb. Je potřeba stále připomínat co se v minulosti stalo, co k tomu vedlo, jak se někteří zachovali,....to je k tématu filmu o tom nemá význam diskutovat. Klobouk dolů, že se tvůrci k takovému kroku odhodlali v době, kdy je dost těžké diváka zaujmout. Dávám 3 x * (70%) a to z několika důvodů. Střih a použití filtru v některých scénách vyznívaly až rušivě a některé scény měly k tomu abych jim uvěřil dost daleko (postupné střílení lidických mužů, nastupují bez emocí, vidí již tři řady popravených a nikdo neprojeví emoce? (jen mrzák a malý chlapec? Poměrně amatérsky natočený vlastní atentát-bomba vybuchne pod autem ,které výbuch přežije na rozdíl od říšského protektora, 2x v krátké době projede vlak jednou je na něm německý hakl s maskovací sítí, po chvíli jede opačným směrem "jiný vlak" ten stejný hakl je tam bez maskovací sítě,.....) neříkám, že to jsou velké chyby, jen mi kazily celkový dojem, který zachraňovali Karel Roden a Roman Luknár. Přes to všechno stojí za to film vidět a poslechnout si soundtrack!

plakát

Dopisy z Iwo Jimy (2006) 

Pro někoho je to nuda, mě to bavilo a společně s nádhernou hudbou je to film, který stojí za to vidět! Zajímavý je obraz, který ukazuje americké i japonské vojáky v dost nezvyklých situacích (možná nezvyklých jen ve filmu). Američani než aby museli hlídat dva zajatce a nemohli jít dál za svou jednotkou je chladnokrevně popraví.... japonský velitel dá rozkaz ošetřit zraněného amerického vojáka...

plakát

Super 8 (2011) 

Film jednoho z dětských hrdinů, který je promítnut při závěrečných titulcích má podle mě vyšší úroveň, než tenhle "drsnější" E.T. P.S. Čím tenhle film určitě není, je v popisu "Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller"

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Po třech dílech příjemná podívaná, trošku předpokládaný děj, uvidíme co autoři vymyslí. Doufám, že nebudu muset snižovat.

plakát

Kajínek (2010) 

Nepředstavitelné jak lze z kriminálníka na filmovém plátně udělat hrdinu a mučedníka. Opisování od Kobry 11 a kamera z kriminálky Maimi. Docela nuda nechápu, že to na tolik lidí funguje.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Poměrně nudná předělávka. Chybí napětí a spád. Ty dvě hvězdy dávám za pár dobrých záběrů a triků.

plakát

Red (2010) 

Našláplé hereckými hvězdami, lehce zábavné, chvílemi nudné, nic mimořádného. Pro všední večer použitelné, do kina-škoda peněz!

plakát

Kuličky (2008) 

Chvílemi trošku amatérské, ale v mnohých věcech pravdivé, někdy smutně pravdivé :)