Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (36)

plakát

Závod o vrchol (2023) 

Fantastické záběry, obdivuhodné výkony. Strhující vyprávění. Člověk jen kroutí hlavou. Jsem rád, že dokument vzniknul. S podivem, že po takové době.

plakát

14 vrcholů: Nic není nemožné (2021) 

Masírka od Netflixu. Borec létá do BC vrtulníkem, s podpůrným týmem a šerpama. Leze s kyslíkem, na fixních lanech. Nejvíc mě vytáčel americký člen výpravy, co pokaždé brečel, jak těžký to celý je. Po třetím vrcholu jsem to musel vypnout. Velký špatný. Pěkný byly záběry na hory.  Myslím, že Mára Holeček se směje až se za břicho popadá. Nestěžuje si. Prostě leze.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Strhující začátek, slibná zápletka okolo příběhu Rocketa, ale stupidní druhá půlka poslala film do kolen. Nepomůže ani pár cool momentů, většinou z bitek. 50%

plakát

Silo - Údržbářův chlapec (2023) (epizoda) 

Rozvláčná temná postapokalyptická detektivka. První dva díly měly spád, teď se relativně jednoduchý děj táhne do 10 dílů. Možná by stačila bohatě polovina.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 22: Žoldnéři (2023) (epizoda) odpad!

Strašná nevyrovnanost kvality jednotlivých dílů. Plochý děj, směšné postavy (Black, Lizzo, Lloyd), trapně nasnímaný duel na konci. Ztráta času.

plakát

Black Adam (2022) 

DC se snaží (či smaží) jak může, ale stejně je Marvel o parník napřed. Tenhle casting se moc nepovedl. The Rock překvapil, Brosnan jako mudrc, neustále nas*anej ptačí muž, dva teenageři navíc, k tomu hláškující klouček a sexy matka. Jako kino jednohubka pro puberťáky s popcornem asi fajn, ale čekal jsem trochu víc.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Bizarní fraška. Quo Vadis, Marvele? Ragnarok byl super, ale tohle? Pokus o odhlečený přístup, podivná crazy komedie, všichni herci přehrávají, hláškují a vtip se ne a ne dostavit. A nezachrání to ani řvoucí kozy. Nechce se to brát vážně, ale výsledkem je totální bizár. Vesmírný viking Hemsworth jako přestárlá emo metalová hvězda. Thor byl vždycky trochu hovado, teď je i k smíchu. Dvě hvězdy za noir černobílou bitvu, G´n´R, temného Balea a skvělou Natalie Portman.