Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (41)

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Zprvu bych chtěla říci že knížní předloha je mnohem krásnější a patří rozhodně mezi mou nejoblíbenejší knihu. První díl byl dobrý , byla tam akce všechno to podle knihy splňovalo očekávání . Druhý díl byl skvělej , ale musím upozornit že mnoho věcí se ve filmu pode knihy neuskutečnilo a to mi velice chybělo páč to byli podstatné věci.Třetí díl první část byl nejslabší kousek z celé serie ale to proto že i v knize se nic moc nedělo spíš tam šlo o to aby se diváci seznámili s 13. krajem a s novou tváří Katniss které o nic víc než dostat Peetu z Kapitolu nešlo. TŘETÍ DÍL DRUHÁ ČÁST byla naprosto svělá bylo tam mnoho akce, nenávisti i naděje. Až na pár věcí to bylo skutečně podle knihy, všichni co umřít měly umřeli a to si myslím že udělal režisér velice dobře. V Katniss jsem viděla už dospělou ženu která ví co chce a která si za tím jde. Vyvrcholení konce je skvěle propracované. Epilog splnil má očekávání i když ten účes Peety to uplně kazil , ale role matky a otce zahráli skvěle. Každopádně do děje jsem se uplně ponořila a byl to skvělej zážitek.Hudba která je v celé sérii je naprosto užasná, James Newton Howard odvedl skvělý výkon , hlavu dolů . Mnoho lidí bere Hunger games jako serii která je pro mladistvé bere to jako serii Stmívání , ale je to veliká škoda. Protože si myslím že konečná věta ,, na světě ale existují mnohem horší hry,, naznačuje situaci dnešní skutečnosti .

plakát

Život je život (2015) 

Naprosto nepovedený snímek. Snaha o příběh byla ale nepovedla se .Františkovi sny jsou naprosto zmatené a nepochopitelné. Prostě na České filmy se do kina radši nehrňte zvlášť při takovém chabém obsazení .

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Super seriál. První série byla naprostá bomba , válka mezi Lemon a Zoe je naprosto skvělá. Druhá série taky super, nenudila jsem se hlavně u toho jak to Zoe s Wadem společně táhli. Třetí série byla ale o dost horší , první epizoda se vůbec nepovedla, zajímavější to bylo až ke konci. No a Čtvrtá série nezklamala, poslední epizoda 100%. Zoe mě po celý seriál neskutečně bavila a doufám že do budoucna bude pokračování.

plakát

Kouzlo přítomného okamžiku (2013) 

To se teda dost nepovedlo.Jo už vím proč , to tím šíleně debilním klukem Sutterem, nesnáším ho. Začátek by šel , celý příběh je dobrý , ale padl špatnému režisérovi .Hloubka skoro žádná a jen jsem se modlila aby to nezvorali ještě více . Navíc jsem poučená že filmy s dabingem si už nikdy nestáhnu.

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Tak strašně pěkně provedeny film jsem dlouho neviděla.Velice mile mě překvapil. Sice už podle traileru jsem věděla jak to asi skončí, ale nelituji ani jedné promeškané minuty v kině. Takový film ve kterém je tolik upřímnosti, lásky a zklamání se jen tak nevidí. Už se těšímaž se na něj podívám podruhé.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Velice mile mě tato ,,pohádka,, překvapila. Přijde mi jako skvělý nápad natočit Růženku z pohledu ,,zlé,, královny.Trošičku mě vadilo že to mohlo být o 20 minut delší a trochu ten příběh ještě oživit. Skvělá Angelina Jolie příběh nejen oživila, ale diváky velice mile přepvapí.

plakát

Matrix Revolutions (2003) 

To byl ten nejslabší kousek od matrix jaky jsem viděla. Scénář se vůbec nepovedl, film byl nudný, dlouhý a špatně dokončený.konec se vůbec nepovedl skončil jakým -si vědeckým poznatkem, ani hlavního hrdinu jsem na konci neviděla. Nejhloupější asi bylo to ze Triniti nechali umřít jen tak probodnutymi tyčkami.Ve filmu bylo tolik vymožeností že jen tak ji tam propíchnout a Neia ji ani nepomohl bylo divné.40%

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Tak moc jsem se těšila, a byla jsem s tímto výkonem spokojená myslím si že až moc. V knížce je to až moc do podrobna,ale tady ve filmu to bylo skvělé provedené.Všichni píší, že to nebylo o ničem, že se tam nic nestalo, ale podle předlohy se v timto dile ani nic stát nemá.Francis Lawrence odvedl skvělý výkon,tak jako skvělý výkon podala Jennifer Lawrence s její písničkou the Hanging tree a Josh Hutcherson.Věděla jsem co od filmu mám očekávat,a byla jsem velmi spokojená, těším se na poslední díl.

plakát

Interstellar (2014) 

Nerada chodím do kin na filmy o vesmíru, kouknu se na ně raději doma , ale tento mě něčím přitahoval, nevím sice čím ,ale jsem ráda že jsem na něj šla. Něco tak užasného a vyjímečného jsem ještě neviděla.Hlavního hrdinu jsem si oblíbila ze všeho nejvíce, překvapilo mě jak moc se nevzdával a věřil. Úžasný výkon předvedla Jessica Chanstain v roli dítěte a pak vědkyně , která všechno odhalila. Překvapilo mě jak hrozně moc času ubíhá na zemi a jak málo ve vesmíru . Obávala jsem se že konec dopadne špatně , ale naopak to ve mě povzbudilo k tomu aby jsem filmu dala plný ,(avšak myslím si že pět hvězdiček je málo), počet bodů . Úžasný hudba, skvělé herecké výkony , skvěle definované fyzikální zákony , a dobře zakončený scénář. Doporučuji

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Já toho Barneyho žeru. Nevím co jiného dodat , v půlce sitcomu to bylo dost dobrý fakt jsem ze seriálu měla příjemný pocit a byka jsem nedočkavá na další sérii , ale ted po 8 - mé sérii , je to něco nepopsatelného , každý si řekne jo tak to v životě chodí , je to jenoom seriál , ale lidi , něco na tom je , je to úžasnej seriál , a úžasnej Barney , klaním se. Ted nevím co u mě přemáhá Přátelé nebo Jak jsem poznal vaši matku. 100%