Reklama

Reklama

Animal

Trailer

Partia piatich kamarátov prichádza kempovať do hlbokých hôr. V minulosti v danej oblasti trávili s rodičmi každoročné letné prázdniny. Dnes sa do Holland Creek vracajú z iného dôvodu: chcú sa rozlúčiť s Jeffom, ktorý je opätovne povolaný do služieb armády U.S. Pôvodne plánovaný relax sa hneď v prvú noc mení na krutý boj o život s neznámym tvorom, bažiacom po čerstvom ľudskom mäse. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Těsně nad hranicí naprosté parodie. Snůška všech scenáristických klišé a šílené neinvenčnosti scénáristů. Navíc to bylo strašně naivní i řemeslně. Ta dřívka od nanuku ve vytlučených oknech by nezastavila ani romského "Chataře" na penzi a paraplegickém vozíčku, natož hovado se silou a intelektem Kodiaka. Taky veškeré strategické pokusy o odlákání stvůry byly opravdu zhovadilé. Podprůměr i na tento dosti pokleslý žánr, který přitom dokáže být zábavný už jen svým prostředím. 20% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Měl jsem perverzní chuť na nějakou lobotomizovanou šílenost, kterou si pořádně properu mozek, no a podařilo se - řízením osudu mi totiž padl do ruky Animal. No a o čem že to vlastně je? To byste asi neuhádli: O partě lidáků, které v lese a později v lesní chajdě loví... budu mu říkat Animál. Tak tedy Animál je takové zubaté holohlavé hovado s hubou přes celou hlavu, jehož nejvyšším životním naplněním je sežrat každého lidáka kterého uvidí. No a o tom to prosím je. Lidáci se samozřejmě chovají jako naprostí idioti a ani vám moc nepřirostou k srdci, je mezi nimi například jeden mimořádně otravný gej, jeden pošahaný a hajzlovitý španělák a dva černobílí sourozenci, jakožto symbolický symbol Obamovy Ameriky. Plus špetka lekaček a nějakého toho nechtěného humoru. Shrnutí: Tempo svižné, stopáž snesitelná, děj roztomile pitomý, v rámci žánru "oddechový horrorový brak" z mojí strany vcelku spokojenost... Jen jsem se bohužel nedozvěděl, odkud se ti Animálové vlastně vzali. Ale počítám, že se mi to objasní ve dvojce, trojce, čtyřce nebo nejpozději pětce. Já osobně tedy tipuju, že v tom má prsty armáda. P.S.: Na účast ve druhém dílu už přikývli Charlize Theron a Ryan Gosling, který se prý navíc možná dokonce ujme i režie. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hola, hola, Syfy Channel volá, aneb kdo se bojí, musí do lesa s Brettem Simmonsem. Jen při jeho filmech totiž lhostejnost a spánek dokážou hravě přemoci strach a očekávání.. Po vyjevení šokujících informací o těhotenství a homosexuální aférce jsem už jen čekal, že se objeví outlocitnej hajnej z Krkonošských pohádek a všechnu tu škodnou (myslím ty lidi v chatě) postřílí.. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Docela překvápko. Trailer se mi sice moc nelíbil, ale ve výsledku se jedná o nadprůměrný horůrek o příšerce a partě lidí. První co hodnotím kladně je samozřejmě největší tahoun filmu a to příšera. Je velmi dobře zpracovaná, nezaprasila jí žádná CGI vychytávka a ačkoliv je mírně gumovější, pořád vyvolává dost respektu a taky divné zvuky. Dále atmosféra je na velice dobré úrovni a někdy jsem prostě tak nějak nevěděl co čekat a byl jsem v napětí. Postavy jsou cca sympatické a hrajou co umí. Přidat ještě malinko víc gore, byla by to dokonalá podívaná. Pořád se ale jedná chválitebný snímek, kterému se nestydím dát i tu 4*. (Rebel vole) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia piatich kamarátov prichádza kempovať do hlbokých hôr. V minulosti, v danej oblasti trávili s rodičmi každoročné letné prázdniny. Dnes sa do Holland Creek vracajú z iného dôvodu. Rozlúčiť sa s Jeffom, ktorý je opätovne povolaný do služieb armády U.S. Pôvodne plánovaný relax sa hneď v prvú noc mení na krutý boj o život s neznámym tvorom, ktorý baží po čerstvom, ľudskom mäse. Čakal som to horšie. Presto všetko, je "Animal" vďaka konaniu niekoľkých osôb, stupídnym dialógom, dostatočne idiotským snímkom nato, aby si samovoľne podrážal kolená. Je to taká, peknou kamerou natočená, strašidelná "rozprávka" s celkom "akčným" záverom. Škoda, že snímok neobsahuje viac gore scén. Inak sa musím priznať, že raz ma fakt k***a myklo - 50%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Některé zvuky, která vydává příšera, pocházejí z počítačové hry "Doom". (Corpsegrinder)
  • Thorsten Kaye stratil na jeden deň hlas po tom, ako sa nadýchal toxického dymu zo svetlice. (beso74)
  • Film bol natočený za 2 týždne. (beso74)

Reklama

Reklama