Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (876)

plakát

Gran Turismo (2023) 

Velmi milé filmové překvapení roku 2023. Skvělý sportovní snímek. Fakt povedený snímek. Sice to nemá na Rivaly nebo Le Mans,ale jde o nadprůměrnou podívanou.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Jeden z lepších komiksových snímků  lonského roku. Je jedno jestli to je ze stáje DC nebo Marvel. Rozhodně jde o fajn,pohodovou popcornou zábavu. Moc hezky ,pěkně se  nato kouká,když už nic,tak vizuální stánka je dost dobrááááááá.......Samozřejmě,že nejen ta. PS: Na první díl to sice nemá,ale pořád dobrýýýýýýýýýýýý.

plakát

Lítá v tom (2023) 

Fajn vztahová- romantická komedie. Pohodová záležitost. Prima jednohubka............Je to to lepší z tuzemských romantických bijáků...

plakát

Plán pro rodinu (2023) 

Rozhodně jde o fajn,prima , podívanou. Herci,akce,humor jsou v pohodě. Celkem vzato jde o pohodový snímek roku ! Na čtyři hvězdy to není,ale bavil jsem se !

plakát

Sound of Freedom (2023) 

Nadprůměrné filmové dílo. James Caviezel hraje skvěle. Silné téma obchodování s dětmi a jejich prodej+ natočeno dle skutečného příběhu k tomu.....

plakát

65 (2023) 

Podprůměrné sci-fi béčko se skvělým Adamem Driverem. Tohle se fakt nepovedlo !

plakát

Leo (2023) 

Každopádně jde o nadprůměrný animovaný snímek. Povedený,kvalitní,pohodový ,vtipný bják pro celou rodinku.Určen nejen dětem ,ale i dospělí se tu najdou. Příjemné překvapení !

plakát

Tři mušketýři: Milady (2023) 

Rozhodně kvalitní,nadprůměrné,skvělé, filmové dílo. Eva Green je dábelsky proradná a k tomu sexy mrcha . To obsazení snímku je hodně povedené. Šermířské souboje a celkově akce je dost dobrá a nejen ta....Možná se i té trojky dočkáme,jak napověděl konec bijáku?! PS: Frantíci zas opět zabodovali ! Vřele doporučuji !! PSS: Toto dílo si dává některé lonské blockbustery k snídani......

plakát

Stvořitel (2023) 

Na začátku musím říci,že snímek se my líbil. Vizuální stránka byla dost dobrá . To samé mohu říci o hudbě,kameře,zvuku.  Snímek rozhodně nenudil,ale nadprůměr to také není. Každopádně fajn sci-fi snímek ! Vylepšit,doladit scénář a zkrátit minimálně o 20. minut a potom třeba?

plakát

Slepičí úlet: Zrození nuget (2023) 

No rozhodně slabší než jednička. Dvojka jest sice slabší méně kvalitní než předchůdce,ale i tak je na pohodu a fajn podívaná od Netflixu...........Slepičí ostrov je hodně cool jako ta plastelínová animace ! PS: Sir sním hodně !!