Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (240)

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

First of all: kloubouk dolů za výběr herců a neuvěřitelnou podobu s jejich dětskými filmovými já. A za Billova Pennywise. Jenže tím to končí.Jakože.. Někdo asi bumbal hodně energy drinků a vybil si tu nadbytečnou energii u počítače v postprodukci, protože jinak si nedokážu vysvětlit, proč tam bylo tak moc zombíků a zvráceností, ze kterých křičelo: nejsem skutečnej, kdybys náhodou zapomněl, jsem graficky vytvořenej. U 1. kapitoly to táhla atmosféra a story o dětech. V 2. kapitole se to snaží nahnat flashbacky a efekty. Achjo. Přitom kdyby ubrali a řídili se heslem "méně je více", zkrátili to o hodinu, vynechali zbytečnou honbu za svými vzpomínkami, bylo by to fakt fajn. Poznámka pod čarou: párkrát jsem si málem učůrla, nebudu lhát.

plakát

Lví král (2019) 

Everybody is somebody‚ even a nobody.

plakát

Po svatbě (2019) 

Přijde mi, že film chtěl budovat z počátku napětí, zvědavost a touhu po vědění, co že se to mezi nimi stalo. Jenže místo toho je to utahaný a celou dobu si říkáte, proč se ta Michelle tam chová jako kráva: je to, protože neumí hrát, nebo protože má takhle debilně napsanou roli? Ke konci fimu sice zjistíte, že hrát fakt umí, jen ta její role byla dost špatná, ale nechá to pachuť na celém filmu. Jediným světlým bodem byla kamera a výkon ke konci filmu Jullianne Moore, u kterýho jsem měla husinu všude.

plakát

Odhalení (2019) (seriál) 

Joey King a Calum Worthy tu překonali sami sebe.

plakát

Baby (2018) (seriál) 

Italský seriál se skvělou hudbou, kamerou a hlavně mladými autentickými herci, kteří jsou naprosto skvělí. Bohužel v prvních episodách se ztrácite, a když to konečně nabere nějaký spád, skončí to. Nic to ale nemění na tom, že je to fakt skvělý počin, který stojí za to vidět, už jen kvůli té krásné Itálii a kontroverznímu tématu.

plakát

Složka 64 (2018) 

Musim dat maximum, protoze se to neda srovnat s prvni dilem, kdy jsem dala 4. Ta kamera, Nicolaj, hudba, napětí. Já to miluju. Jsem ráda, že mě to nezklamalo. Jako jasně, nebylo to úplně eňo ňůňo, ale je to prostě Karl a Assad, a to nemůže být špatný.

plakát

Skleněný (2019) 

Tak tohle bylo hodně špatný.