Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (251)

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

Ten nucene satirickej divadelni kus na zacatku je na zaliti rozkroku vietnamskou pho polivkou, pak se muzete podivat jak vypadal Sverak kdyz to jeste nebyl Sverak. Jo a Menzel dela zase hovno.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Dospívání bolí. Bylo by fajn, kdyby to taky nějakej film i oslavoval a ne furt, pozor, pozor! nahoře to fouká děcka, radši si to rozmyslete než budete něco chtít vybudovat a vládnout. Jak zbytečné.

plakát

Vesničko má středisková (1985) 

Moc nechapu co na place ten Menzel delal, kdyz mu to Sverak vsechno vymyslel a v ansamblu meli Rudu. Proste zapnu kameru na stativu a kontroluju, jestli delaj co je ve scenari. Tim bych se chtel taky zivit.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) odpad!

Zvlád sem to jen do půlky. Vorla nenapadne točit jinak ani rustikální cosi z vesnice, takže použivá naprosto stejný postsynchrony a singly jako před 30 lety v Kouři a to byl muzikál do hajzlu! Jinak je to ubohá snaha svézt se na poetice sprostých vrstev, kterou od(re)startoval Prušinovský v Okresním přeboru.

plakát

Maska (1994) 

Nejlepsi Carreyho film to samozrejme neni, ale nejesencialnejsi. Tohle je dokonce povinnej film pro komiky - jasne ze ne dejem koho dneska zajima dej v cemkoli, ale v mytologii. Posednuti komedialnim bohem.

plakát

Mission: Impossible (1996) 

Dialogy sou docela nudný, ale to nevadí, ta buchta je moc hollywoodsky na efekt, ale to je jedno, a Ving Rhames je !HACKER! asi jako já !ČÍŇAN!, ale to je putna. Důležitá je Cruisova energie a Palmova FPS režie. Úplně mě to jako hráče pohltilo.

plakát

Pátý element (1997) 

Dobry je to, ale ne tak dusledny aby to plne strhlo a konec neni pro vyberoveho (odvaznejsiho a hezciho) divaka, takze ctyri. Willis jedouci na pul plynu (u jinyho herce by to znamenalo, ze auto stoji) tomu taky moc nepomaha. Az ted sem si vsim, ze Beeson ma scenar promyslenejsi nez se zda - treba, ze Mondosavane sou takovy moulove, protoze se ridi osudem ne vuli - samotnej dej je samozrejme blbost kvuli stylu.

plakát

Star Trek II: Khanův hněv (1982) 

Zabavna fraska oproti hloupy vykradacce 2001 v prvnim dile. Cheese as fuck: Spock: "Je inteligentni, ale nezkuseny. Uvazuje dvourozmerne." Kirk: Cumi a nechape. Spock: "Tim chci rict kapitane, ze kdyz poletime pod nim nebo nad nim, tak nas neuvidi."

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Je to neco mezi *** a ****, tak nehodnotim. Libi se mi jednoducha dejovost drsny skoly a videoherni struktura. Cim bliz k ty pul hodce tim lip, nez k hodine. Po 4 filmu prvni Star Whores ze kterych nemam sracku. A to dite je fakt skvely (i subtextem, protoze byt 50 let z 800 deckem je jako 5 let z 80, takze Yoda je tak moudrej bo jeho rasa se mnohem dele uci). Na relax dobrý___Druha sezona uz jsou jasny ctyri. Designove precizni.