Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (136)

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Amazing se přesně k tomuto filmu hodí, neboť film je opravdu amazing. Triky se mi moc líbily, způsob natočení, elektřina a Elektro man. Souboje krásně propracované, dobře viditelné, tak jsem se fakt bavila. Ano děj se stále ten stejný dokola, nic co bychom nečekali... ale tak co jsou to komiksové příběhy, tak pro mě film splnil mé očekávání, naopak mě i dost příjemně nadchnul a překvapil :))

plakát

Americký sniper (2014) 

Dlouho mě takto hodně žádný film nenadchl! Neskutečně mě vtáhl do děje, scény byla velmi dobře natočené a člověk tomu opravdu věřil. Hltala jsem skoro každý moment filmu. Bradley se role zhostil neskutečně dobře, přijde mi, že musel přibral tak 30 kg, aby se hlavnímu hrdinovi co nejvíce podobal. Akorát tedy prostřižené scény domů, byly docela nudné... Na konci celý sál oněmel a myslím, že lidí byli hodně dojati, zvlášť, když šlo o příběh podle skutečné události.... Vřele doporučuji :))) Myslím, že se tento válečný film hodně povedl :)

plakát

Angláni na útěku (2018) 

Totální kravina o ničem, absolutně nechápu proč takové filmy točí... nechápu, že takový herci jako Uma Thurman vezmou takovou debilní roli.... nikdy více :)

plakát

Ant-Man (2015) 

Super nápad na dalšího hrdinu! Vřele doporučuji, film mě moc bavil, je napínavý, vtipný a to moc, v některých místech se smálo celé kino... Překvapil mě Douglesův facelift v úvodu, ten věk jsem mu tam opravdu věřila :) Má oblíbená herečka E. Lilly mě tam potěšila, ale moc se mi nelíbil její look, černé mikádo ji děla zbytečně tvrdou. Film doporučuji :)

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Super seriál, je tam akce, napětí, drama, dobré triky a hlavně krásný herec Stephen Amell, na kterého je tedy radost pohledět a to jeho tělo :)))) Vřele doporučuji...

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Avatara mám ráda, tak mne potěšilo i jeho pokračování. Děj předvídatelný, ale dobře. Líbilo se mi to, že tentokrát tam přidali ty jiné, mořské avatary a jejich podmořský svět a to prostředí z vody bylo moc pěkné. Toto bych za mne asi vypíchla jako nejlepší z celého filmu. Avataři byli trochu jiní, uzpůsobení do moře.  Co mi ale vadilo je délka, za mne opravdu moc dlouhé přes 3 hodiny v kině jsem se již kroutila jak žížala.  Kvalita za mne pokulhávala, už mi to nepřišlo moc jako film, ale chvílemi už moc spíše jako animace pro děti. V tomto mi ten první díl přišel přišel nějak lepší.  Ale jinak za mne doporučuji.

plakát

Ave, Caesar! (2016) odpad!

Nejhorší film, který jsem za pár let viděla, postupně odcházeli diváci a v kině jsem zůstala skoro sama :) Ze slušnosti jsem ho dokoukala, ale vůbec jsem nepochopila smysl a děj, totálně o ničem, také mě nalákala hvězdná jména, ale nyní nechápu, že ty role přijali... určitě nedoporučuji....myslím, že je to totální ztráta času...

plakát

Avengers (2012) 

Velká pecka, mám ráda komiksy, takže tolik hrdinů pohromadě mě moc potěšilo. Místy i vtipné scény, jako když Lory říká Hulkovi, že on je bůh a Hulk ho vezme a třískne s ním několikrát o zem. Hlášky Ironmany také dobré. Také se tam objevila Cobie Smulders v jedné z menších rolí, tu mám ráda, takže super. Hlavně smekám, že se Marvelu podařilo sehnat i všechny herce do svých rolí a domluvit se s nimi a nám připravit super podívanou :))) Vím, že jsou od konkurence, ale prostě Batman, Superman i Spiderman mi tam chybí....

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Až tak moc tě nežere patří k mých top deseti romantickým komedií. Pokaždé, když si ho pustím, tak film vidím z jiného úhlu a najdu tam zase spoustu zajímavých rad do života. Ve filmu se prolíná několik životních příběhů, najdeme zde hodně celebrit i příběhů ze života. Film, který mi mluvil z duše mohu jen a jen doporučit :)

plakát

Bella Mia (2013) 

Původně jsem nechtěla na film zavítat, neboť mě jeho obsah příliš zaujal. Nakonec jsem se rozhodla, že půjdu a jsem za to ráda, neboť film se mi líbil a zanechal ve mně příjemný pocit. Ano jak uvádějí ostatní, tak film má nějaké nedostatky, ale prostě z lidského pohledu se mi líbil, bylo tam i pár vtipných scén, trochu romantiky a hlavně krásná, česká přírody. Výkony herců Formana a Rajcherta byly super, škoda že Zuzka Norisová nedostala větší prostor.... Nehledě na to, že příběh je založen na skutečné události a pan režisér M.Duba do toho dal své srdce, a proto film vřele doporučuji. Byla jsem i na diskuzi s panem Dubou a dozvěděla se spoustu zajímavých informací a prostě jsem byla dojatá a nadšená!!!!