Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Opravdu katastrofa, tvůrci by si měli zahrát tuto hru alespoň na těžkou obtížnost, aby viděli jak by to mělo vypadat. Perfektně se drželi příběhu, to se musí nechat a opravdu úžasně vytvořené pozadí které je s hrou někdy až identické.Jenže já myslel,že nám opravdu ukážou jak by to vypadalo doopravdy....Kde je v tom seriálu ta brutalita, když přežíváte mezi nakaženými,které jen touží vás zabít. Kde jsou ty důmyslné zbraně co si ze všech těch zbytků co najdeš musíš vyrobit a nástrahy které ti kolikrát zachránili prdel..Kde jsou ty špičkové souboje, střelba a nelítostné souboje z blízka kde nevaháš zabít!!!!Osvobození Eli z nemocnice bylo doplněno hudbou,uplně to stratilo tu syrovost.....a tak ani naposledy jsme si prostě neužili..Jsem opravdu velmi zklamaný

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

S přítelkyní milujeme horory a obzvlášť když se povede jako tenhle. Za ty mraky filmů, co jsme viděli už občas prostě tušíte co bude následovat.. znáte to, teď zaskřýpají dveře, teď bude za oknem nebo se skrývá za dveřmi od skříně.. Tohle je jiné, věřte mi! Mě samotného to velice překvapilo a nic neprozradím, máte se na co těšit!!!

plakát

Drahokam (2019) 

Co na to říct no.. Bylo to takové uhádané, nevěruhodné... Konec byl super, prostě takhle to mělo dopadnou. Ale celkově trochu nudné. Čekal jsem víc.

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Pane jo, kdo by to byl řekl, konečně skvělej českej film,kterej se zavrtává do psychologie a je příjemně napínavý.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

O bože skvělá hudba k hodně zajímavému filmu...moc jsem si to užil!Trochu si s vámi zahraje vytrvalost u telky,ale dá se to😏

plakát

Tiché místo (2018) 

Skvěle napínavý film, už dlouho jsem neviděl tak hezkej "horor" teda spíš sci-fi, fakt paráda

plakát

Sucker Punch (2011) 

Tak vysoké hodnocení hlavně za efekty a velmi příjemné spomalené záběry.

plakát

Wind River (2017) 

Miluju kriminálky tohoto tipu,jen je škoda že prakticky nebylo co vyšetřovat..tady to přišlo tak nějak samo a nějak zvlášť to záhadné a zapeklité nebylo.Skvělá hudba a opravdu super drsná krajina...chtělo to jen víc šťávy!!!

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

jako pár záběrů bylo perfektních..jen mi trochu vadí že dívky co vidí to zlo jsou docela v pohodě!Chybí mi prostě ta realita toho strachu..Jina super horor!

plakát

Život (2017) 

Úžasnej film!Skvělé prostředí a efekty.Parádní hudba a film je napínavej skoro od začátku až do konce!Novej Vetřelec mě tak neuspokojil jako tenhle film!!Opravdu filmovej zážitek!!!!