Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (205)

plakát

Mamma Mia! (2008) 

No tak viděla jsem to, a musím tak nějak uznat že ABBA má sice hezké a melodické písničky, ale to je tak o tomto filmu jediná věc kterou bych mohla vyzdvihnout. Zazpívaly si, nakonec se vzaly a ta výplň mezi tím tak nějak plynula asi jako u jakékoliv knížní předlohy Daniely Steel. Dabing nebyl moc dobrá volba, hlavně když se tam půl filmu zpívá v originále. Takže pokud se na to chcete podívat, vyberte si originál s titulky. Nebyla to katastrofa ale že bych u toho tančila s těma hercema, tak to zase ne. Takže za 3 notičky.

plakát

Raymonda má každý rád (1996) (seriál) 

Občas se na to podívám, ale humoru jsem tam moc nenašla. Já tohle sitcomové srandování asi nikdy nebudu chápat. Spousta situací mi humorná nepřijde.

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Velmi zábavná show, u které si každá normální holka / žena, musí říct že je vděčná za normální inteligenci a obyčejné tělo, protože mít problémy jako tyhle vytuningované husy, bych vážně mít nechtěla. Dám 1 hvězdu za to, že se u toho dá dobře třeba vyčesávat chlupy ze psa, nebo malovat, nebo tak něco.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) odpad!

Pokud jsem prvnímu dílu dala 1 hvězdu, tak tohle je na odpad. Kowalski a Qween, 2 nejzbytečnější postavy, Nicolas Flamel tam byl jen proto že známe jeho jméno z HP, jak se tam přimotal ten černoch a začal vyprávět svůj příběh, tak jsem úplně ztratila nit a nevěděla jsem o čem to vlastně je, celé je to nudné a nezáživné a Grindelwald v podání Deppa byl otravná veš, která mě srala snad v každém záběru. Třetí díl mě vůbec nezajímá a za celou touto ságou dělám tlustou nevšímavou čáru.

plakát

Saltová (2010) 

Jediná věc co mi tam vadila, byla vlastně Angelina Jolie. Ne že bych ji neměla ráda, ale nevím no, do téhle role se moc nehodila. Konec byl trochu unáhlený a nevím jestli to nebylo moc přehnané s těmi dětmi špiony adoptovanými do amerických rodin (a vlastně nejvyšších krůhů moci) ale jinak fajn film. Přemýšlela jsem o 3 hvězdách, ale nakonec 4 dám. Nenudilo mě to.

plakát

Santa má bráchu (2007) 

Není to žádná velká věc ale zase je to tak nějak "normální" komedie / film z USA která mě svojí vánoční atmosférou štvala o hodně míň než dalších asi 859 filmů z tématikou "Snta má problémy" Na druhou stranu, tolik zajímavých jmen a přitom taková pitomost. Vánoce jsou za dveřma, takže se tyhle vánoční filmy začnou sypat ze všech stran. Mezi těmi dalšími filmy, to asi zapadne bez většího problému. Vánoční filmy moc nemusím (vadí mi ta USA debilita) takže za 3 protože to není až tak špatné jako zbytek.

plakát

Temné síly (2018) odpad!

Ani se mi nechce popisovat co všechno mě na tom doslova vytáčelo a nebo mi vadilo. Vypla jsem to v momentě kdy asi po 40 minutách filmu došly k té další skupině lidí a oni tam na ně vyběhly se zbraněma. Tak jako vydržím hodně, ale tolik nelogických věcí a tolik debility v jednom filmu prostě neskousnu. Už celý začátek byl jednoduše jedná velká stupidita, kdy opět sledujeme vypatlance, kteří místo toho aby začaly zjišťovat co se děje a věnovaly alespoň trochu pozornosti těm dětem co přežily, nahnaly je do táborů a udělaly z nich otroky. Čím víc takových filmů vidím, tím více jsem přesvědčena o tom že američan nepatří k lidskému druhu, protože jediné jeho uvažvání je - co nemůžu vlastnit, nebo ovládat to zabiju. Ne vážně, na takové filmy se dívat nechci. To už není normální tohle. Nuda, nuda, nelogické chování, nuda, nuda, idiot, debil, kráva, nuda ...... Odpad. Jiné hodnocení nepřipadá v úvahu.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Pokud se film jmenuje Fantastická zvířata a kde je najít, tak bych očekávala, že to bude o tom jak se tyto zvířata hledají a jak se o ně Mlok stará, popřípadě o nějakém boji za jejich záchranu. Jenže v příběhu je asi tak 8 scén, kde je nějaké zvíře a o tom kde je najít se tam řekne možná 5 vět. Takže opět nerozumím tomu, proč se tahle sága (o několika dílech) jmenuje právě takto, když o hledání zvířat tady vůbec nejde, a v druhém díle je těch zvířat ještě méně. Kdyby to nazvaly jinak, neřekla bych nic a v klidu sledovala mocenský boj idiotů kteří kromě mávání hůlkou neumí nic jiného. Takže, pokud to není o zvířatech, tak mě to zklamalo. Klidně bych to nazvala "Jak se chudák Mlok do boje připletl" pak bych mohla hodnotit na základě jiných měřítek. Jenže film, který má takový název a je o něčem jiném, prostě nemůžu hodnotit dobře.

plakát

F.R.E.D.I. (2018) 

Pokud chcete nějaký film o robotovi co utekl z výzkumného ústavu, tak vážně šáhněte po filmu Číslo 5 žije, protože F.R.E.D.I. je ještě horší než dobrodružství robopsa a AXL. Výzkumné středisko vypadalo jako sídlo nějakého milionáře - krásný výhled do krajiny, bazén, zastrčené napůl v lese no okraji kopce, s nádherně prosklenou fasádou. Ve výzkumu pracujou asi 2 lidi, řiditel je takový ten strašák co mluví drsně ale je spíše k smíchu a agenti jako by vypadly z jakékoliv Disneyovky protože jsou to idioti a nejspíš prošli mentálním vývojem přímo z opic, protože se tak i chovají. Vědce poznáte hned, protože nosí pláště (pořád) a ochrana oběktu je nulová, protože si tam klidně ženská přijde, na PC udělá "klik, klik, klik" a už se mažou data a robota si dá do batohu a v klidu odejde. Dětský herci jsou příšernost a jako v každém takovém filmu jsou to totální nuly + je tam samozřejmě i dívka snů, která půl filmu běhá jen v kraťasech a tílku aby bylo vidět že je vyvinutější než jiné dívky. Robot je divně nadesignovaný a opět má (ehmmm) jakési "city" jako by byl skutečný. Vyhněte se tomu, i pokud máte doma tak 8 leté děti, protože ani ty to bavit nebude a cokoliv staršího to bude považovat za nejtrapnější film na světě.

plakát

Gattaca (1997) 

Zvláštní snímek, který není moc akční, nemá žádné vyloženě epické momenty a vlastně nemá ani moc ničeho jiného, a stejně na to musíte čumět, protože potřebujete vědět jak to dopadne. Jak prostě se dá odsoudit obyčejný člověk a jak moc se systém může mýlit.