Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (221)

plakát

Taeyangeun gadeukhee (2014) (seriál) 

Prvně klady: hezké prostředí, kamera, herci, scény, hudba, hlas hlavní herečky, oči hlavního herce... zápory: scénář, roztahanost všeho, tento seriál dělá z Korejců uplakánky a ještě pár nepěkných věcí. A proto ho řadím do korejskího průměru.

plakát

Platonic (2014) (seriál) 

"Daruji své srdce.!" Tak kruté dodržení slibu jsem už dlouho neviděla. "V tomto světě existuje takové ticho, že z toho až bolí uši." A další zajímavé rozhovory mezi těmi všemi, pro mne až moc klidnými lidmi.

plakát

Usagi Drop (2011) 

Moc hezký film. Málo kdy se mi stane, že se při posledních vteřinách nekontrolovatelně směju.

plakát

Sikeurit meseji (2015) (seriál) 

Těšila jsem se na TOPa, ale bohužel. No nezahrál tady nikdo nic u čeho by se dalo pozastavit. Takové mdlé... Ale třeba se to někomu zalíbí. Můj šálek kávy to bohužel není.

plakát

Bimil (2013) (seriál) 

"My dva jsme došli tak daleko, že bude těžké vrátit se zpět. Ale já doufám, že celý můj život bude dneškem." Některé podobné, hlubší rozhovory proletí celým seriálem tak rychle, že jsem si žádnou z dalších vět nestihla zapsat. Secret je jeden ze seriálů na které se nemůžete koukat před spaním, protože neusnete.!! Hlavní herecké obsazení mne nezklamalo. Ji Sung i Hwang Eum byli úžasní...nedokážu ani popsat, jak moc jsem se do jejich rolí zahleděla. Nejednou mne rozplakali. To jak se zde jede na všechny možné strany je neuvěřitelné. Proto Secret řadím mezi ty nejlepší korejské seriály. Myslela jsem si, že bych se na něj v budoucnu nekoukla, ale nee... a zároveň se ho nebudu bát doporučit. OST je jako vždy na 1 s hvězdičkou. A buďte připraveni na velké DRAMA!

plakát

Naui P.S. pateuneo (2012) 

Zaverecna skladba na svatbe byla bozi. Jestli chcete zazit otevrenou Koreu nevahejte.

plakát

Kilmi, hilmi (2015) (seriál) 

Jsem hrozně moc ráda, že jsem se do seriálu Kill Me, Heal Me nakonec pustila. Ji Sung byl pro mne od začátku bůh. To jak zahrál všechny (převážně tedy Jonu :) to bylo vysloveně k popukání. Myslím, že jsem měla ráda všechny postavy co se v tomto počinu objevily. Ze začátku jsem se dost bála herečky Hwang Eum, ta mne však ve většině případů potěšila. Nedokážu tomu nic vytknout, přece jen jsem se tak trochu zamilovala...

plakát

Vnitřní krása (2015) 

Moc hezky jsem si dnes poplakala a zasmála se, a za to Beauty Inside moc děkuji. A Češi budou na konci moc mile potěšeni. Američani vymysleli úžasnou myšlenku, ale korejci ji stylově dokončili.

plakát

Jangsoosanghwe (2014) 

Ježíš ti mne zase rozbrečeli. Ale ten začátek a tak jim nějak nedokážu odpustit. Líbili se mi EXO páreček, nakonec jsem si i zvykla na toho pískavého v brýlích. Zároveň musím podotknout, že Korejci jsou roztomilí ať už je jim kolik chce.