Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (221)

plakát

Geomsa peurinseseu (2010) (seriál) 

Jo já vím, je to přitáhlé za vlasy a Mae Ri byla často na zabití, ale je to poměrně oddechová záležitost a má to výstižný OST, tak proč neohodnotit další SBS doramu? Pro mne byl největší boj, čas! Jelikož to nenutí diváka tak často přeskakovat jednotlivé části. No pro mne byl největší kámen úrazu to, že slečna Mae Ri neskončila s tím, se kterým jsme jí chtěla na konci vidět. Je to trochu špatná vlastnost co mám, ale s tím už jsem se narodila. Docela mám dilema, jestli dát 4* nebo 3*. PS: Teď jsem si všimla komentáře Zoey90 :) Směji se ještě teď. A ano nálada ta být musí.

plakát

Ki hwanghoo (2013) (seriál) 

Takhle jsem na konci seriálu neřvala snad nikdy....Toť prozatím vše.!..

plakát

Amadeus (1984) 

Filmu Amadeus, od režiséra Miloše Formana jsem se ze začátku dost vyhýbala, ale po prvních minutách jsem hltala každou notu, která filmem zazněla. Nevyznám se ve vážné hudbě a nikdy jsem nebyla na opeře, jaká to ostuda, ale i tak se mi některé části líbily. Ze začátku mi byl sympatičtější Salieri, pro jeho dobrý herecký výkon. Tím se podle mne nemohl moc pyšnit herec, který ztvárnil samotného Amadea. Až asi po první polovině se mne film snažil dost vydírat. Bylo mi jeho génia líto, především to jak skončil. Nevěřila bych nikdy, že ho pohřbí s těmi průměrnými...

plakát

Shiro Majo Gakuen Owari to Hajimari (2015) 

Pane na nebi, vidíš? :) Tohle je opravdu povedené dílko od Japonců. Ach ta ironie...nemůžu se dívat na další díly. Odpusťte mi to prosím, ale tohle je opravdu něco nad mé oční obzory. Něco výstižného od uživatelů VIKI: "Do not worry. If there is an Innosent Lilies 3, she will miraculously come back to life." A ještě něco ode mne na jednu poznámku v seriálu. "Nepotřebuju vás vy otravy.!......pardón..." Doufám, že to píši do správného fochu. Nikde jinde jsem to nenašla, někdo by to měl změnit na seriál. Jediné co uznávám je to, že to je hrané jako jp anime a tak trochu to působí jako reklama na jejich hentai svět, tak by to mohlo zaujmout mužské pohlaví.

plakát

Hojič (2014) (seriál) 

Co by JK dělalo bez svých CCTV?... Healer i Bong Soo byly neuvěřitelně příjemné postavy, na které jsem se moc těšila vždy, když vtrhly na scénu. Na tomto seriálu se mi líbilo hodně věcí. Vyjmenovat je, by bylo na dlouhé psaní. Tak to sfouknu jednoduše tak, že každá postava v tomto seriálu byla důležitá a i kdyby nebyla, já jsem si jí zamilovala. Zpracování je po srovnávání se City Hunterem, kde jde tedy o něco trochu jiného, o hodně lepší. Co se týče příběhu, kamery, charakterů a hlavně herců (řekněme si na rovinu, jejich hraní je velice dobré), protože rozbrečet mne a držet 20 hodin u obrazovky je velice nesnadná záležitost.!

plakát

Shinsaui poomgyuk (2012) (seriál) 

Jak ja za sebe rikam: nehodnot nikdy to co jsi nedokoukala. Treba jednou a budu na to mit naladu.

plakát

Kisaragi (2007) 

Mám sice dost po-idolů. Ale nějak jsem to prospala a přišlo mi, že tím ztrácím čas.

plakát

Ru guo - Ai (2005) 

1. za kameru, 2. za kostýmy, 3. za píseň You Do Love Me, a 4. za herce Takeši Kaneširo (byl nádhernej)...

plakát

Pandayanggwa goseumdochi (2012) (seriál) 

Druhou hvězdu dávám pouze a jedině za Wo Il (Jin-hyeok Choi) ten byl pro mne nejlepší a nejzajímavější postava. Jako roztomilé to bylo především Bromance :)))

plakát

Přiznej barvu (2006) 

Film ukazuje tři linie života v Indii. Ta jakoby přítomná, která vyjadřuje pocity mladých lidí. Ta druhá historickou událost, která posroumala anglické a indické vztahy a ta poslední, život v protestu.Film jsem přiznám se ještě nedokoukala, je příšerně dlouhý. Ale v podstatě ty tři hodiny chápu.