Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 009)

plakát

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série) 

Trochu se obávám té připravované druhé série... tohle mohlo být solidně zakončeno i ukončeno... game over, finish. Ne, prachy. Zas a opět. Ale nedivím se jim, do určité chvíle to byla peckovní jízda. Pak nám to začalo skomírat pomalu dolů... což je škoda. S tou lidskou psychikou pod nátlakem si mohli tvůrci vyhrát ještě o něco víc.

plakát

Hra na oliheň - Bílý kůň (2021) (epizoda) 

Trošku úsměvná, kratší epizoda... výbuch, díky kterému zraní poslední tři účastníky ve hře, nikdo neřeší. Součást plánu, jasně. Když se předtím zabíjejí v noci, tak je to taky v pohodě. Ale teď? Je jasné, že očividně nechtěli, aby sponzoři přišli o svou zábavu tak rychle - takže ano, jednu smrt ještě omluví, ale aby se jim poslední dva finalisté zabili navzájem hned potom? Neeeeee, to přece neeeee, ještě potřebujeme podojit naše zbohatlíky. :) PS: Hlavně, že se najedli. To bylo sakra podstatné, že jo

plakát

Hra na oliheň - VIP (2021) (epizoda) 

Bizardní přehlídka masek našich VIP. A jeden z nich je typický archetyp toho oplzlého, tlustého zbohatlíka, co si vyhlídne nějakého týpka. Hra jako taková se povedla, opět tlak na psychiku, odchody některých postav mě ovšem nijak nepřekvapily. Blížíme se do finále, je třeba je zredukovat, co nejvíc.

plakát

Hra na oliheň - Kganbu (2021) (epizoda) 

"No! That game is for little children." Nejsou tak náhodou všechny ty hry původně pro děti? Jen... trošku upravené, aby to diváky bavilo? Kolik do tohohle projektu sponzoři vůbec vrazili prozatím, pokud to jede přes 20 let v kuse? Baví je to? Mění se hry? Kdo vybírá, která hra bude příští?

plakát

Hra na oliheň - Férový svět (2021) (epizoda) 

Kinda spoiler? Takže tyto hry se tu vesele hrají už přes 20 let? Najs. To nikomu nepřijde divné, že během pár dnu zmizí přes 200 lidí? Ale zase je to Korea, že jo, tam se to ztratí snadno. A je trochu úsměvné, že teď nemuseli zúčastnění podepisovat srozumění s pravidly, přestože tam byly i nové tváře.

plakát

Hra na oliheň - Muž s deštníkem (2021) (epizoda) 

Zajímalo by, kdo tohle všechno sponzoruje. Nejen ty nápady a výdaje spojené s hrami jako takovými... ale kdo platí "hlídače" a "ty, co sbírají vyřazeného hráče". A taky pro každého rakev + spálení? Sakra, vždyť to musí stát mnohem víc, než kolik jim ve finále zaplatí.

plakát

Hra na oliheň - Peklo (2021) (epizoda) 

Trošku zklamání ze společného rozhodnutí. Ale jsme opět ve hře s mnohými starými známými a novými tvářemi. Jednotlivé postavy mají svůj vlastní důvod, proč se vrátit zase do hry. Ale jedno je spojuje; útěk z reality.