Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Bílý kůň (S01E08)

(epizoda)
  • Jižní Korea 프론트맨 (více)
Thriller / Dobrodružný / Akční / Mysteriózní / Drama
Jižní Korea, 2021, 32 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Před posledním kolem panuje mezi finalisty vzájemná nedůvěra a odpor. Čun-ho práskne do bot s úmyslem zveřejnit špinavá tajemství o hře. (Netflix)

Recenze (49)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekněme, že mě tímto kratším dílem tvůrci neskutečně nasrali. Po dvou velmi solidních epizodách si pro nás připravili tuhle pičovinu, které jsem v první chvíli měl chuť prostě vlepit bez milosti odpad. I druhá z mých nejoblíbenějších postav tohoto seriálu je DEAD a zůstali tu dva čuráci, kteří si ani jeden tu výhru nezaslouží. Vlastně jo, oba se postupem času zařadili mezi největší svině mezi hráči – ale tak přežili ostatní a o to tu šlo. Lži, podvody, přechcání a hlavně přežití ostatních hráčů – o to tu celou dobu šlo. Nicméně smrt zlodějky byla tak stupidně zbytečná – no chtěli to uhrát na emoce…Ta linka s detektivem vyvrcholila taky totální stupiditou (tak hlavně že se oba střelili do ramene, popláčeme si a jedeme dál…). No nic. Ve finále chci vidět kule rvoucí dramatické vyvrcholení, jinak tenhle seriál roztrhám na kusy a spláchnu do hajzlu… ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Biely kôň sa vyfarbil... pekne na čierno. Je otázka, či sa správy odoslali, ale skôr asi nie, nechajme sa prekvapiť. Našťastie zmizli VIP hostia, tak neliezli na nervy. Zvyšná trojica vyzerala byť dva na jedného, ale koniec prezradí niečo iné. Vážne som zvedavý, čo všetko sa uzavrie/ dovysvetľuje vo finále, pretože si myslím, že povinné dvierka do druhej sezóny by nemali byť otvorené nezodpovedanými otázkami, aj tak tá dvojka bude. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľne krutý obraz dnešnej spoločnosti, ktorý v hlasovaní jedného zo slovenských denníkov, ktorého som sa zúčastnil priniesol filmu až 45% v hodnotení katastrofálny pri odpovedi na otázku ako tento seriál hodnotíte. Z pochopiteľných dôvodov. Ja ho však beriem ako krutú satiru dnešnej doby (pretože dobrých ľudí je čím ďalej tým menej) a prekvapilo aj to že do finále nakoeniec neputuje žiadna žena. Pre mňa najväčší zvrat v deji ktorý sa v niektorých momentoch dá veľmi ľahko predvídať. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

❗SPOILER "Osmý díl s poloviční stopáží se snaží diváka uhranout překvapivými momenty, které jsou však z průběhu seriálu silně předvídatelné, a tak se díl řadí obsahově k tomu nejslabšímu. Za zmínku zde stojí da Vinciho "Poslední večeře", se symbolikou Ježíše Nazaretského (456) a Máří Magdaleny (67). Jedna hvězda." 👎❗ ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku úsměvná, kratší epizoda... výbuch, díky kterému zraní poslední tři účastníky ve hře, nikdo neřeší. Součást plánu, jasně. Když se předtím zabíjejí v noci, tak je to taky v pohodě. Ale teď? Je jasné, že očividně nechtěli, aby sponzoři přišli o svou zábavu tak rychle - takže ano, jednu smrt ještě omluví, ale aby se jim poslední dva finalisté zabili navzájem hned potom? Neeeeee, to přece neeeee, ještě potřebujeme podojit naše zbohatlíky. :) PS: Hlavně, že se najedli. To bylo sakra podstatné, že jo ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Nůž, kterým si Frontman (Lee Byung-hun) vyndává z ramene kulku, je bezpochyby od americké značky Microtech typ Ultratech. Jedná se o tzv. OTF vystřelovací nůž. Tento nůž se v seriálu vyskytuje vícekrát. (Untentrauer)

Reklama

Reklama