Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (630)

plakát

Batman (2022) 

Velké zklamání postavy nenaplnily vůbec očekávání s vyjímkou cat women jinak to vypadalo jako by to dělal někdo na drogách.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Celý film mi přijde  jako  když  pejsek  s kočičkou dělali dort snaha byla ale výsledek nic moc .

plakát

Spolu & Hladoví (2022) (seriál) 

Pořádně nechápu  co nám  zde  chtěli  ukázat  krajinu, památky  ,jídlo nebo vztah otec dcera  ? Ať  už to bylo cokoliv  tak  ve výsledku  to  bylo jen  jak Hejlík a jeho dcera žerou a  jezdí  po výletech a fotí   tím nám  žádný užitečný tip nedaly holka  byla  celou dobu otravná  že měl člověk chuť vypnout televizi  ,celkově  bych to hodnotil  jako nepovedeny pokus.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Tohle je teda vážně hrůza nevím  co je to sakra napadlo  natočit  takhle dlouhej a pitomej film i když si vybrali celkem slušný téma tak  z toho  vyšlo  něco  co vypadá jako zdegenerovaná koza  co kulhá a nakonec spadne . Fakt šílený.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Podle mého  názoru  dost  přeceňovaný seriál  který spadá spíše do kategorie  průměrných a snadno  zapomenutelných  ,  navíc  byl  zbytečně  dlouhý   pokud  by ho udělali  jako  minisérii  tak  tři díly  mohlo  to být lepší  alespoň  z mého pohledu .

plakát

Rodina na baterky (2021) 

Fakt nuda začátek ještě dobrý i pár slušných hlášek ale pak to šlo už jen z kopce, pro děti to bude sranda ale pro dospělé kteří chápou  celý děj  je to spíše nuda  co ovšem musím pochválit je animace  .

plakát

Sexify (2021) (seriál) 

Na  Polský seriál  velice dobré a odvážné téma   když  pomyslíme jak  jsou  Poláci věřící tak  je to  určitě  krok dopředu  v jejich kinematografii .

plakát

Srdce z ledu (2021) (seriál) 

No bylo to dost jalový a chvílema chaotický ale vzhledem k tomu jak to skočilo to má našlápnuto k další sérii.

plakát

Utajený pasažér (2021) 

Po vizuální stránce super pokud se však zamyslíte nad dějem tak to trochu pokulhává po celou dobu se nikdo nezeptal nezvaného pasažéra jak se dostal do otvoru pro podporu života nebo kdo ho tam mohl zavřít navíc je nelogické při omezování posádky obětovat doktorku .

plakát

Yes Day (2021) 

Dost pohodová rodinná komedie .