Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (28)

plakát

Tiché místo (2018) 

Snad nejlepší zakončení filmu, co jsem kdy viděla :D. Super film.

plakát

Dívčí války (2009) (TV film) 

Divím se, že se mi z těch některých záběrů nezatočila hlava.

plakát

Into the Forest (2015) 

Jako film mě bavil. Mám ráda apokaliptistické filmy. Většina takových filmů je o tom, jak parta lidí (nebo jeden člověk) se snaží dostat do nějaké komunity. Po cestě hledají jídlo, přepadne je banda nějakých zlých chlápků,..... Tento film se odvážil dostat se z klasických dějů a zápletek. Bylo to takové (trochu) romantické, drama, kde ani nebyl nějaký závěrečný super fight nebo vyústění. Bylo to hlavně o vztazích a o něčem, na co se až tak jiné filmy tohoto téma nezaměřují. Už jsem to psala-zaměřují se na to, jak přežít, ale pod přikrývku tohoto už nevidíme. Některé věci, mi připadaly lehce nesmyslné-např.: smrt otce. Nevím, jestli by zemřel tak rychle, když se 'jen' pořezal do nohy (ale stejně by zemřel bez péče doktorů, tak to urychlili- chápu zase z režiserského hlediska (nebo nějakého)). Bez té smrti by to nebylo ono. Dále těhotná dívka (s porodními bolestmi) jde docela v pohodě do kopce v lese.-Ale to jsou jen maličkosti u jiných filmů to vnímám víc. Děj je prostý-jak se s tou apokalipsou vyrovnat a co dělat dál... Určitě jsem neviděla naposledy.

plakát

Deadpool (2016) 

Stačilo mi 5 minut. Potom, co se objevil kovový chlap, musela jsem vypnout. Humor a vtípky Deadpoola mě vůbec neoslovily.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

S radostí můžu napsat, že jsem tento film viděla poprvé a zároveň naposledy. Od půlky mě to přestalo bavit, protože se neustále opakovaly nějaké hádky, domlouvání,.... Konec byl extrémně ujetý. No není to můj šálek čaje.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Ve srovnání s dvojkou: Víc děsivější+nějaká Samara na skříni+větší seznámení a úvod do celého příběhu. Často mi připadá, že druhé díly bývají horší, ale v tomto případě to u mě platí naopak.

plakát

Bates Motel Inside the Casting Room (2014) 

Souhlasím s komentářem uživatele HonzyR. Toto video mě vždy strašně pobaví. Vera Farmiga je dost dobrá herečka, která výborně řve. No není co dodat, miluji Bates motel. :D

plakát

Loutka (2002) 

Byl to takový neobvyklý romantický film. Bavilo mě to i díky té loutce. Bylo to prostě něco jiného než klasické romantické komedie. O Mille Jovovich jsem nikdy neslyšela, ale díky tomuto filmu, jsem ji asi logicky poznala a zaujala mě svou rolí, kterou dost dobře ztvárnila. Ta ten film víc oživovala svým humorným vyjadřováním.=nevím, jak zní český dabing u tohoto filmu, ale doporučuji shlédnout v originálu. Film jsem objevila přes Veru Farmigu a určitě jsem ho neviděla naposledy.

plakát

Mise nový domov (2016) (pořad) 

Mělo to asi jen 3 díly? Nevím jak to stihnou za 5 dní, ale asi se to dá, když v tom americkém staví takové hrady cca za těch 5 dní. Vadí mi, jak na kameru ukazují ničení starého nábytku a ještě si to užívají, přitom by některé kvalitní kusy mohli někomu věnovat,... Je to pro dobrou věc. Ale dalších dílů už se asi nedočkáme.

plakát

Pravdivé lži (1994) 

Dobrá akční komedie, která je vhodná k oddechu a odpočinku. Vždy když je v Tv tak sleduji.