Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (75)

plakát

BANGER. (2022) 

Weekend at Bernie's.

plakát

Bez doteku (2013) 

Přes nespornou originalitu námětu, který v českém filmovém prostředí nemá v současné době obdoby, nelze režisérovi - debutantovi mazat med kolem pusy. Nevadil by ani tak nedivácký přístup prezentující film jen v rámci oné proklamované struktury "příčina - následek", jako maximálně plytký a prázdný scénář, který ve výsledku vybízí k diskuzi akorát v rámci zlých a učebnicově mimózních dialogů. Herci se tak přes svůj talent topí v změti prvoplánových a nicneříkajících scén plných zcela zbytečných explicit. Ačkoliv tak jde z režisérské pozice (i vzhledem k věku a nepopíratelnému odhodlání) o velmi odvážné dílo, lépe by mu možná bylo v prostředí televizních limonád. P.S.: Chlebíčky dobrý. 45 - 50%

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

V podstatě prototyp festivalového filmu, který v běžné kinodistribuci nemá moc co dělat. Programové oddělení KVIFF by mělo plakat.

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Natahované a ukrutně nudné nic s naprosto neadekvátní a ubíjející stopáží. Snaha o propletení (a zacyklení - zdravím, Mobyho!) s původní trilogií navíc, vzhledem k dějovým lapsům a logice typu "Tady máš zapalovač, bude lepší, když se ten barák zapálíš sama." (WTF?), působí nadmíru směšně.

plakát

Djesus Uncrossed (2013) 

Neznalost SNL u místních bezmozků je docela zarážející a smutně úsměvná. Djesus Uncrossed nicméně patří spíše do průměrnějšího sobotního soudku.