Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Nelítostný souboj (1995) 

Bumtarata na buben kdo je ten ? Četník. Spousta četníků, kde je jeden větší drsňák než druhý a každý by nejraději nakopal prdel každému gangsta a spousta zlodějů,kde se to zase hemží samými magory, ale jeden z nich prej je třída. No, když to byl takový mozek, proč najal toho dlouhovlasého psychopatického bastarda, proč si ho tak trapně pak nechal utéct na tom parkovišti, proč se zbláznil do takové šeredy, proč nezachoval chladnou hlavu a toho zmetka nesundal později v rámci hesla, že pomsta chutná nejlépe za studena. Trapný. Ovšem největší exkluzivita jsou Pacinove kurvy. Kurva, ne že tam půjdu zbytečně. Tak ty jsi kurva něco slyšel. Nebudeš se kurva dívat na mou zasranou televizi. Jen jsem koulel očima. Jedna hvězda za Azariu, jak měl milou Ashley totálně na háku, druhá za Rolinse (škodá,že ve filmu nezaznělo nějaké jeho HáCéčko) a třetí za ten báječný nápad prodat ukradené obligace zpět majiteli. Výheň ... cha, kosa jako prase !!!

plakát

Sejmout zabijáka (2011) 

Nenech si na svou irskou palici nasrat italský hovna. Tak asi takhle bych já viděl celkovou charakteristiku filmu. To si mě takhle jednou zavolá můj šéfik do svého kurevsky vymazleného kanclu a hodí mě před relativně hotovou věc. Poslechnu si jeho výklad a přes mé námitky zareaguje slovy, "říkej si tomu jak chceš". Fuckt jak chci ??? Tak fajn. Takže asi takhle Parádně jsem se bavil a to i přesto, že se tam občas mihla obluda pana Kilmera. Naštěstí jen občas.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Moje manželka mě už před mnoha lety donutila ke koupi malého gaučáka. Dostal jméno Daniel (po Oceanovi) a i když jsem měl k němu zprvu velkou nedůvěru, stali se z nás nejlepší kámoši. Od té doby mám v sobě vypěstovanou lásku ke zvířatům a kdybych měl odpovědět na filmovou otázku, zdali lidé nebo zvířata, měl bych sakra dilema. Že se Scarlett nakonec nekontrolovatelně zabouchla, se sice dalo předpokládat, ale ja tak nějak tajně doufal, že k tomu nedojde. Sice ten jejich vztah neměl ve filmu pokračování, ale ve mně to nechalo takovou malou vadu na kráse. Během filmu jsem projížděl další počiny Crowea (Singles) a došel jsem k názoru, že "chovatel" McCready je pojmenován po kytaristovi Mikeu McCreadym z Pearl Jam, který se podílel na tribute albu Temple of the Dog věnovanému zesnulému frontmanovi skupiny Mother Love Bone ... Andrew Woodovi a z něhož zazní ve filmu skladba Im Hungry. Nechci se mýlit. Jestli to tak opravdu je, líbí se mi to. A Zoo ? Nechtěl bych se o to starat, ale fandil jsem jim.

plakát

Tajemství Lesní země (2006) (TV film) 

Beru to jako velmi příjemné osvěžení.Oproti jiným novým pohádkám,které se hemží připosranými princi a odvážnými princeznami,je tady vše skoro ve starých klasických kolejích.Unesená skoro princezna, princ zachránce a neskutečně záporný záporák.Pár blbostí se i tady samozřejmě najde,ale u mě převažují více klady.Jen té dějové výpravy by mohlo být méně.Nejsme snad takový kreténi, abychom potřebovali vše vysvětlovat.

plakát

Spectre (2015) 

První Bond,kterého jsem viděl poprvé a naposled.Melancholické porno jemně šmrncnuté pomalu tlejícím rakouským výkalem.

plakát

Brilantní plán (2007) 

Emočně ve mně tento film nezanechal jedinou známku zájmu,pochopení nebo nedejbože nadšení.Dějově mi to přijde naprosto prázdné,už jen při zjištění,že ani já nevidím důvod,proč Hobbs otálel s krádeží diamantů až na dobu ztráty vlastní kontroly nad kódem,instalace hlídacích kamer a společníkem,který ho mohl prozradit a pro krádež samotnou v příznivé době,naprosto zbytečným.Ani výprava Londýna 1960 mě nevtáhla a tom jsem v tomto směru o hodně velký příznivec.Obě hvězdy za Caina,jinak ani hovno.

plakát

Neřízená střela (2010) 

Já sice nikdy nebral tvrdé drogy,ale když se mi v obzoru zjevila Emily,cítil jsem se,jako bych létal v načechraných obláčcích.Ani to pořádně nedokážu popsat slovy.Necítil jsem žádný tlak,žádný balvan,který by mě někam tahal a nebo se mi jen tak válel na okovech u nohy.Neskutečná lehkost a pohoda.Sice párkrát narušená narušeným dítětem,které se neoslavují,ale i na něj jsem si postupem času zvykl.Sem tam nelogická přecvaknutí,ale jinak ... POHODA !!!

plakát

Hledám Amy (1997) 

O můj bože.Tak ona mu nebude dělat děvku a přitom ji dělá celý život.Já ten babský mozek nikdy nepochopím.Ze začátku to na mě dýchlo fakt příjemným pocitem,ten ovšem skončil srdcervoucí scénou v dešti.Pak už se to valí ukrutným tempem do sraček,kdy si doktor Affleck s doktorkou Lesbian začali nikam nevedoucí vztah,který se nelíbí doktoru Earlovi a tak kuje pikle.Stokrát obehraná písnička,která mi protíná palici,když útržkovitě slyším fráze z českých serošů přes zavřené dveře ložnice,ve kterých trávím všední večery s knížkou.Earl se to snaží zachránit ještě překrásným překvapeným výrazem po prvním koitusu oné zvláštní dvojice,ale to je spolu s konverzací před barákem jen labutí píseň.Zřejmě jsem ujetý po těch dvou travních dealerech a pokud mají prostoru jen pár štěků a Bob je ještě navíc ten ukecanější,nějak mě to nebere.100% za standartní herecké obsazení ... 0% za příběh.A ani fantastický Earl mě nepřemluvil k větší páce.

plakát

Pravdivá romance (1993) 

Tak tohle bude ta láska na první pohled a na celý život.Hmm ... tak to mě poser.To to slušně začíná.Aspoň to má slušnou záminku na Bonnie a Clydea v trochu krvavějším podání.A jak to začalo,tak to i skončilo.Zvesela.Ano uznávám.V pár momentech jsem se ocitl někde jinde.Třeba v Pulp Fiction,nebo Desperadu a Billovi.Ale nemělo cenu v tom hledat hlubší myšlenky.Vždyť tohle bylo první a jako první to bylo úžasné.Musel jsem jen litovat,že Goldrasta byl oddělán tak brzo,ale prostě to tak muselo být.Musel jsem jen litovat,že těch pár Gandolfiniho štěků,vývrtka v nártu a ohnivý polibek vzaly jeho roli tak brzký konec,ale prostě to tak muselo být.Musel jsem jen litovat,že jsem se nedozvěděl více o Maurském nájezdu na Sicílii,ale prostě to tak muselo být.Jen jedno mi pořád nedochází.Kde kurva je nebo byl Val Kilmer? Jdu se na to podívat znovu.Nudit se určitě nebudu.

plakát

Černý déšť (1989) 

Před pět a dvaceli lety bych si možná z toho na véháesce stříknul do kalhot,ale i před takovou dávnou dobou se točily filmy,na které se nezapomíná.Na tenhle zapomenu do dvou minut.