Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Drama

Recenze (44)

plakát

Čertoviny (2017) 

Pohádka s nevyužitým potenciálem... Bohužel je to asi problém moderní tvorby, působí to prostě děravě. Buď se hodně stříhalo, aby se vešli do přiděleného "vysílacího" času, nebo se málo psalo... Je to jak státní maturita - napište sloh na 300 slov. Úvod a závěr o ničem, hlavní děj ujde.

plakát

Čertova nevěsta (2011) odpad!

Otřesný casting, scénář slabý jak čich po covidu, efekty kdyby nebyly, bylo by lépe. Celkově jednou stačilo, tohle nezachrání ani Zima a jeho energie.

plakát

Nebe s.r.o. - Série 1 (2019) (série) 

Kdyby by byl bůh takový vtipálek, jako v této sérii Nebe s.r.o ještě bychom se divili. Celkově není nouze o povrchní zábavu, kterou od něčeho takového čekáte. Opravdu oceňuji ten nápad, že Země se jako projekt moc nepovedla :-)

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

" Taky... Tě... vidím...rád..." :-D Zajímavé propletení animacie a detektivního příběhu, nic násilného, plné vtipných scének, opravdu zaujme. Pokud jste fandou odpočinkový oočinů, Zootropolis je určitě správnou volbou :-)

plakát

San Andreas (2015) odpad!

Obrovská chyba nastala už při určování druhu filmu. Není katastrofický, ale katastrofální... od první do poslední minuty. První scéna, je naprosto zbytečná a působí dojmem - natočili jsme to moc krátné tak tam něco přilepíme. Děj sám o sobě je jediná linie, u které už na počátku víte jak skončí... Největším zlem ve filmu ovšem zůstává tak příšerná neznalost problematiky záchranářství, chápání tvoření tsunami a zemětřesenní... A ikdyž chápu, že borec jako Dwayne je vlastně namistrovanější verze Chucka Norrise, to co ve filmu předvádí, by bylo moc i na Batmana se Supermanem v jednom.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Takhle to má vypadat! Žádné hodinové čekání na vtipnou scénu. Pěkně od začátku plnou parou vpřed. Je pravda, že dialog občas vypadá dost vloženě a sestřih scén pokulhává, ale na druhou stranu bavil jsem se od konce do začátku. Navíc natočit něco takového chce ( obzvlášť ve Francii ) nutnou dávku odvahy!

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Tak nevím, jestli je to českou " věčně stěžující si " povahou, podnebím, nebo prostě jen tím, že film s nálepkou "komedie" se lépe prodává, ale češi neumí natočit vtipnou komedii!! ( až na vyjímky jako je Doktor od jezera hrochů ). Opravdu veliký kýbl nudy, proložený pár vtipnými větami. Co je "komediálního" na cápkovi v dluzích co podvádí svou ženu - nechápu. Po 50 minutách čekání na komedii jsem to vypnul...

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Je to děs běs. Takové chování netoleruji ani u animáků, natož u živých herců. Netuším co tím chtěl básník říci, nebo vlastně neříci, ale prachobyčejné vrážení do věcí, zapomínání všeho a všude bez jediného slova... Opravdu propad tak o pět pater a to skrze panelové bloky! Pakliže přetrpíte prvních 60minut, ve zbytku filmu se i trochu pobavíte, tam začne Bean mluvit a tím se to decentně napraví...

plakát

Legenda o sovích strážcích (2010) 

Primárně jde o 3D film a jako takový byl zpracovaný naprosto dokonale. Úchvatná grafika vám dá pocit ůplné volnosti, jako byste mohli sami létat. Propracování příběhu je v oblasti 3D filmů více než nadprůměrné a ačkoiv se budu opět hluboce vymykat průměru, nevidím důvod neudělit plný počet hvězd.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Z počátku jsem se toho opravdu bál, všichni víme co dokáží tvůrci v USA vymyslet. A když hned v prvních scénách lítají hlavy a teče krev, řekl jsem si: " Další bezduchá ..čovninka s hektolitry umělé krve". Postupem času, ale film dostával ten správný tvar a nakonci zapadli všechny puclíky kam měly. Když přičtu zajímavé efekty a odvahu dát zlobrovi lidské city, nejsem v hodnocení daleko za Van Helsingem.