Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbení režiséři (10)

Quentin Tarantino

PÁN režisér !! Jeho láska k filmům jako takovým je znát v každém jeho snímku !! PÁN, který stvořil úžasný  Pulp Fiction, jenž navždy zůstane kultovním filmem.. jeho obliba v béčkových filmech 70 a 80 let, která dala vzniknout Grindhouse: Auto zabiják a Tarantinovské pojetí 2 Světové Války v Hanebných Panchartech je to, čímž je u mě režisérem číslo 1 !! Jeho obliba uvádět ve filmech dlouhé dialogy,které jsou pro dannou situaci absolutně zbytečné,daly vzniknout těm nejlegendárnějším hláškam a scénkám,jako je můj oblíbený rozhovor o masáži nohou,mezi Travoltou a L.Jacksonem :D Úžasné :D

David Fincher

Nenatočil film, který by nebyl naprosto dokonalý !! Všechno co jsem viděl bylo tak úžasně zpracované, že se tomu nedá absolutně nic vytknout..

Oliver Stone

Jeho filmy s politickou tématikou jsou nesmírně zajímavé a i když všichni nemusejí sdílet jeho názory, tak podle mně jsou dokonalé.

Kevin Smith

Miluju jeho filmy, i herce které v nich obsazuje.. Clerks.  Flákači a Hledám Amy jsou pro mě nejlepší komedie 90. let !  Nemůžu si pomoct, ale tyhle filmy byly opravdu vtipné, originální a můžu si je pouštět pořád dokola a nikdy mě neomrzí !!

Steven Spielberg

Natočil řadu skvělých snímku, ale i kdyby natočil "jen" Schindlerův seznam, tak by to byl jeden z nej. režiséru na světě... !!