Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (445)

plakát

Temná věž (2017) 

Kdybych neznal Kingův odkaz a mytologii s přehledem bych poslal do pekel.

plakát

Hush (2016) 

Hush je nepříjemně příjemný. A to mě baví.

plakát

The Defenders (2017) (seriál) 

Tak dlouho jsme se těšil na tuhle partu až se konečně dostane ke slovu, až sem musel být zákonitě zklamán plytkostí této série. Nebyla to úplná bída, ale čekal bych víc. Mnohem, mnohem víc. DD se pomalu řítí do propasti zapomnění, Luke Cage je pořád neuchopitelný a na přes držku, Luke Cage neurazí, ale nenadchne a tak vše zachraňuje jízlivá a opilá Jessica, která by si v klidu mohla dát vlastní celovečerák se třemi pokračováními. Sigourney mohla dostat mnohem více prostoru a její charakter jen dokresloval bídu, která se celou sérií táhla.

plakát

Dunkerk (2017) 

Vizuálně depresivní onanie.

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Valérian a Laureline budou pravděpodobně hodně zatracovaní. Neznám předlohu, ale hodně jsem se těšil na styl vyprávění jakým byl vyprávěn, snad již legendární, Pátý element. A přesně toho se mi dostalo. Vlastně romantická pohádka, přímočará a bez zbytečných odboček. Hlavní hrdinové jsou tak strašně nesympatičtí, až jsou strašně sympatičtí a proto sem si je hned zamiloval. Stojí to za to, nenechte se odradit.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Po všech pokusech a nekonečných filmech, kde se hledal ten pravý Spider-man se konečně našel. Ze všech trapných pavouků, rozhodně ten nejlepší. I když výběr hlavního záporáka nebyl úplně šťastný, i tak Peter to dokázal utáhnout sám. Všeobecně oceňuji posun Marvelu k více vtipu a ne-úplně složitých dějích. Přece jenom se má člověk primárně bavit a moc u toho nepřemýšlet.

plakát

Darkness Rising (2017) odpad!

O čem to vlastně bylo? Těžko říct...