Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (87)

plakát

Happy! (2017) (seriál) 

Po nedoshlédnutí ani prvního dílu jsem začal přemýšlet, jestli je divácká místní společnost v tak ubohém a znuděném stavu, že modrému kreslenému poníkovi, hulené krevetě a dalším hovadinám, které musel vytvořit člověk na tripu, dá hodnocení kvalitního snímku a ještě se tady rozepisuje stylem JFL.

plakát

Tenet (2020) 

Skeleton man je proti tomuhle solidní biják... Najít větší hovadinu je fakt umění. Jen mě fascinuje, jak tu značná část komentářů má vlastně podobný dojem, jen to okecává, ale nakonec tomu dá 4*. Nechápu. Jako "bratři zpátečníci" v Nýdnolu, jsou proti tomu majsterštyk.

plakát

Dirigentka (2018) 

Papírová skládací krabička na jídlo z maštěného papíru a v ruce hůlky? WTF? Jinak dobrej film :)

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Nemám rád SW, nemám. Ale tohle je prostě skvělé. Škoda, že tu jsou tací, viď JFL, kteří v tom hledají nevím co - promiň 3/4 blábolu cos vyplodil jsem nerozuměl, ale evidentně jdou proti proudu a jsem rád, že se točí další série. Baby Yoda!!!

plakát

Černé jezero - Série 2 (2018) (série) odpad!

Jeden blbec vedle druhýho a největší asi scénárista a režisér. Fuj, hnus až do totálního konce, ztráta času ve velkém. Návaznost na první sérii NULA.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Kdo dokáže napsat, že je to nevkusné, je prostě mimoň. Kdo hodnotí herecký výkon, je mimoň. Kdo tady rozebírá inteligentní a fekální humor, je mimoň. Prosím, nekoukejte na takovéto filmy a nehodnoťte. Tenhle film a jemu podobné je úplně o něčem jiném, ale to nepochopíte.

plakát

Nový papež (2020) (seriál) 

Cože? Co to jako je... 3 díly pryč a je to utrpení, pořád se marně snažím najít proč to má 80%+. Edit: dotrpěl jsem to do konce a hledal, ale marně. Strašný.

plakát

Utøya, 22. července (2018) odpad!

Tragický snímek. Po pár minutách jsem to přepnul na 2x rychleji, i tak stíhal číst ty děsný nedialogy a nuda se tím aspoň urychlila. Po 10 minutách jsem měl chuť zastřelit tu kravku sám. Děs a děs. Tohle není žádný velký umění, ale velkej shit. 45 minut života v ...

plakát

Terapie (2011) (seriál) 

To má být závěr? Chjo...