Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (26)

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Suchý neměcký humor? Kdeže! Trapné vtipy? Ne! Bezmyšlenkovitá komedie? Vůbec! Super film, který však kvůli někdy poněkud drsnějším fŕoům doporučuji spíše až od 15 let.

plakát

Na divoké vlně (2012) 

Skvělé záběry, pohlcující hudba a výborné výkony Butlera se Spencerem, kterým jsem uvěřil zkrátka vše. Perfektní rodinný film s hlubší myšlenkou, který neomrzí.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Přítelkyně v kině celou dobu brečela a nutno dodat, že i já měl na krajíčku. Ohraný, ale stále nestárnoucí námět propojen se stylovou romantikou nezklame. Ale nemůžu si pomoct - pro mě 50/50 o chlup lepší.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Možná (trochu) zbytečně dlouhé, ale žánr akční komedie plní do puntíku. Kořením filmu jsou super hlášky dvou "trotlů", kterým se prostě nejde nesmát a nepřát jim úspěch.

plakát

Krásno (2014) 

Téma dobré, akorát se dalo zpracovat mnohem lépe. Snímku by prospělo, kdyby se zdržel absurdit a působil jako tragi pohled na nevyřešený případ, ne s rádoby komediálními prvky á la Partička. Škoda.

plakát

Cizinec (2010) 

Pořád jsem čekal, kdy se začne něco zajímavého dít, a najednou konec. Neurazí, ale neoslní, celkem zklamání.

plakát

Fair Play (2014) 

Skvělá Bárdos, které jsem ve filmu uvěřil vše, Geislerová, které role tohoto typu naprosto sedí, a Luknár, o kterém jsem si myslel, že snad někdy podobným trenérem byl. Silný příběh, který ve mě zanechal hodně dojmů a emocí -> známka výborného filmu!

plakát

Vejška (2014) 

Oproti Gymplu bych Vejšku postavil o level výše, a to zejména hlubší myšlenkou, ne chabými vtípky či nepovedeně zahranými dialogy, které předváděla hlavně Eva Josefíková. Jinak se to nese úplně ve stejném duchu jako předchozí díl. Výborná je hudba a Mádl s Krausem, jinak průměr, který jsem očekával, takže jsem zklamán vlastně nebyl.

plakát

Něžné vlny (2013) 

Divák v průběhu filmu (kvůli podivnému zpracování) neví, jestli mladému zamilovanému páru vůbec fandit. Jedno pozitivum, zejména pro mladé dívky - v Robertu Cejnarovi našla česká kinematografie druhého Justina Biebera... Neurazí ani nenadchne - stačí vidět jednou.