Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Brutální Nikita

Brutální Nikita (1997)

Tento serial nema s puvodnim Bessonovym dilem krome uvodniho seznameni nic spolecneho a odehrava se po vlastni ose, takze veskere argumentace typu znehodnoceni Mistrova dila jsou dosti zcestne! Serial je velice propracovanou zalezitosti, ktera tezi z dobreho scenare- aspon prvni serie urcite, potom z propracovanosti psychologie postav- Madeline je naprosto genialne ztvarnena Albertou Watson. Nikita v podani Pety Wilson je skutecne osudova la femme narozdil od Bessonovy osklivky a sveho charakteru zeny, ktera miluje zivot, ale musi zabijet, aby prezila se australska herecka take zhostila s naprostym prehledem. Atmosferu navic doplnuje fantasticka hudba, ktera vychazela v zahranici jako samostatny soundtrack! Skoda jen tech obcasne lacinych televiznich triku.

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

Al Bunda je bezesporu nejvetsi postava americke kinematografie, taky kdo jiny by mohl dat na stredni tri touchdowny behem jednoho zapasu a vystacit si s tim do konce sveho zivota! Tento serial je naprosta spicka v komedialnich sitcomech. Byly dily kdy jsem brecel smichy. Jdi Ale ty na to mas...

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Ponurá atmosféra, dva bráchové co loví duchy a démony, solidní hlášky, Impala...

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Spolecne s Tour of duty nejlepsi serial o valce jaky kdy byl natocen! Spickova vyprava, vynikajici scenar a predevsim realisticky pohled na valku delaji z tohoto serialu vyjimecne dilo, ktere jen tezko bude nekdo prekonavat! Neni zde zbytecny patos a to se v dnesni dobe velmi ceni. Holt rukopis Spielberga a Hankse se nezapre!

Čarodějky

Čarodějky (1998)

Velice podareny serial, ktery se zacina poradne rozjizdet zhruba od treti serie! Osobne mam velice rad Shannen Doherty a jsem velice rad, ze tato role ji dostatecne vymanila z role pitome Brendy z Beverly Hills! Pokud mate radi mysticno, prijdete si na sve! Momentalne bezi jiz sedma serie, coz je dostatecny dukaz jiste kvality tohoto serialu, aspon coz se divacke obliby tyce!