Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Mysteriózní
  • Krimi

Recenze (2 129)

plakát

Noční koupání (2024) 

Klasický mainstream horor, takže nic nečekejte a tudíž nebudete ani zklamáni. Nulová atmosféra, nevyužitý nápad až hanba a v podstatě se ani nic nestane co by za něco stálo. Prostě taková klasická nudná podívaná, kterých se v poslední době točí mraky.

plakát

Sunrise (2024) 

Mělo to potenciál, ale neskutečným způsobem to zabili, solidní nápad, ale takhle blbě tuto látku pojmout, to se jen tak nevidí. Tohle byla opravdu neskutečná bída.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

perfektní záležitost. Dobře ztvárněná havárie letadla, lépe natočenou jsem ještě neviděl. Člověk s přeživšími opravdu cítí a fandí jim. Sice ten kanibalismus tam mohli ukázat více a trošku drsněji, ale celkově jsem opravdu spokojen, tohle se opravdu povedlo.

plakát

The Jester (2023) 

No nevím teda, ale bylo to docela amaterský a hloupoučký. Šašek vypadal docela slušně a i mordy docela šli, ale celkově to byla docela slabota.

plakát

Godzilla Minus One (2023) 

Naprosto neuvěřitelný zážitek ve všech ohledech. Japončíci stvořili Godzillu, která je v podstatě poctou původním japonským filmům s touhle potvorou a s přehledem nakopává řiť všem americkým novo Godzilám. Parádní příběh, skvěle ztvárněná Godzilla, ta opravdu neměla chybu, parádní akce a celkově vizuální hody. Klobouk dolů, tohle se japončíkům opravdu povedlo. Pro fanoušky monster filmů či této potvory naprostá povinnost.

plakát

Příšera ze starého Soulu (2023) (seriál) 

No tak to se povedlo. Jedno se korejcům musí nechat, oni prostě umí. Perfektní příběh, skvělé postavy, slušné monstrum a plno Gore. Experimenty super a tragické vyústění celého příběhu už je takové tradiční korejské. Celkově parádní podívaná.

plakát

Purpurové řeky - Den popela (2018) (epizoda) 

Vůbec to nebylo špatný, i když postava komisaře není zrovna nejsympatičtější. Celkově zajímavý případ a ke konci i docela napínavý. Dobře se na to koukalo, taková odpočinková záležitost.

plakát

Carrie (1976) 

Tak tohle byl opravdový bonbónek, tuhle lahůdku by neměl vynechat žádný hororový fanoušek a už vůbec ne fanoušek Stephana Kinga. Zakřiknutá, šikanovaná dívka jak svou katolickou,fanatickou matkou, tak spolužáky v sobě objeví nadpřirozené schopnosti a všem to pěkně natře. Závěrečná půlhodina je opravdový hororový zážitek.

plakát

Příšera ze starého Soulu - Matka (2023) (epizoda) 

No tak se nám to pěkně rozjíždí a japonské experimenty a stvořené monstrum je na tom to nejlepší, jen by mohlo být méně toho digi bordelu a více poctivé maskerské práce. Ale spokojenost je v tomto případě na místě.