Reklama

Reklama

The Jester

  • Velká Británie The Jester
Trailer 1

Obsahy(1)

Zlovolná bytost známá jako Šašek (Michael Sheffield) terorizuje o halloweenské noci obyvatele malého městečka, včetně dvou odcizených sester, které se musí spojit, aby našly způsob, jak tuto zlou entitu porazit. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (18)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tento vyškerený klaun prekvapivo nie je úplne márny, čakal som to podstatne horšie, a musím uznať, že niektoré jeho nápadité vražedné kúzla ma naozaj bavili. Samotný príbeh o vzťahu dvoch sestier ide úplne na vedľajšiu koľaj a nikoho zaujímať nebude. Potenciál tam je, akurát na mieste režisérky by to chcelo pritvrdiť, či už v desivosti alebo brutalite. Keď si to totiž porovnám s takým "Terrifier"... alebo radšej nie, nebudem to porovnávať, lebo to by som chudákovi Jesterovi nespravil, keďže hodnotenie tohto filmu by bolo asi dosť mizivé. Potenciál do budúcna tu je. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šasek sám o sobě je v pohodě a byť jeho mordy většinou nemají potřebnou intenzitu, neměl jsem s nimi problém. Ten jsem měl především s příběhem. Vůbec jsem netušil, o co kašparovi jde. Pokud by to byla jen tupá zabijačka, tak by to nevadilo. Ale tady se klaun z nějakého důvodu zaměřil na určitou rodinu a to vysvětlení "proč?" mi tu dost chybělo. Ani z castingu jsem nebyl úplně na větvi, ale zase na druhou stranu s tím u podobných filmů člověk většinou počítá. Celkově snadno zapomenutelná klauniáda. 35% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

90 minútová stopáž je kokotina. To vedeli tvorcovia už predtým, ako s týmto projektom začínali, no a teraz to už viete aj Vy od mojej polo-dokonalej maličkosti. Kto videl všetky kraťasy, ktoré sú úzko prepojené s týmto celovečerákom, ten vie o čo kráča. Ostatok síce tápať nebude, koniec koncov hľadať pointu a zmysel je úplne zbytočné, no že by mal zrovna tento klaun nejak extrémne naplniť hororové očakávania, to asi ťažko. Podobnosť s iným klaunom (Terrifier) čisto náhodná, spracovaním na míle vzdialená. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tentokrát tu máme jeden z prípadov keď sa vydarená krátkometrážna séria ako celovečerný film príliš nepodarila. Režisér sa síce všetkému pokúsil nasadiť ucelenejší rozmer ale niektoré z pasáži, rozhovory v rámci rodiny boli trošku zbytočne natiahnuté a to tomuto týpkovi uškodilo asi najviac. Kým kraťasom som napálil 4-3-4* túto by som tou trečou bol asi príliš zhovievavý. Možno nabúduce to dopadne lepšie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

O halloweenské noci se ulicemi potlouká The Jester - zlovolná bytost v masce, obleku a cylindru. Jester má sice políčeno na dvě nevlastní sestry, které nedávno připravil o jejich tátu, ovšem rád na potkání zabije kohokoliv. Mohl se zrodit děsivý horor, co nedá divákům vydechnout. Oproti tomu zůstal své děsivosti hodně dlužen, kdy je znát, že režisér Colin Krawchuk měl svoji vizi, ale produkčně se film nikterak nepřekonal, ačkoliv produkčně ho měl na starost Eduardo Sánchez, tvůrce Záhady Blair Witch. Jesterovy kouzelnické kejkle s vražděním jsou určitě na filmu tím nejlepším. Takže ve scénách, kde se neobjevuje, film nemá moc co nabídnout. A divák už hned vyhlíží, s čím zabiják přijde v příští scéně. Ještě se sluší zmínit, že jednotlivá zabití nejsou až tak extra natočena, ale zabaví. Ze sesterského dua je mu protivníkem Lelia Symington, která je herecky v tomto směru aktivnější než Delia White. Taky je výhodou umírněná délka filmu, kdy je hrozící stagnace zažehnána různými scénami, kterým se daří naplnit svůj potenciál. Horší už je to s finální částí, která působí hodně lacině a urychleně. S námětem se dalo určitě celkově lépe pracovat. Vzešel z toho průměrný horor s několika dobrými scénami a s fajn zabijákem. 6|10 ()

Galerie (81)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama