Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (139)

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Pro mě je dvojka ještě o kousek lepší než jednička. Jiří Strach opět dokázal, že pohádky umí moc dobře. Kvalitní příběh, spousta vtipů, krásné kostýmy jako v prvním dílu... Nejlepší pohádka co se natočila v posledních letech.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Film mile překvapil. Místy možná trochu zmatené,ale pobaví to a to je pro mě to nejdůležitější. Některé scény jsou zábavné,pohádkové, jiné až hororové... Mistrně vytvořená zvířata. Mně se nejvíc líbil hrabák,roztomilá potvůrka co miluje zlato a další lesklé předměty. Škoda že ho nenajdu pod stromečkem.

plakát

Už je tady zas (2015) 

Film mile překvapil, pobavil. Naprosto splnil má očekávání. Scéna v čistírně je naprosto skvělá :)) Rozhodně nelituji že jsem na to šla do kina. Pouze konec trošku kazí jinak skvělou podívanou. Ale na druhou stranu se podle mě snaží varovat před aktuálními náladami, které panují v dnešní (německé) společnosti. Ty vyvolává příchod dalších a dalších uprchlíků do Evropy. Nesmíme dopustit, aby se historie opakovala, i když už ne s Hitlerem...

plakát

Vyšetřování ztráty třídní knihy (1997) (divadelní záznam) 

Vyšetřování ztráty třídní knihy patří mezi moje nejoblíbenější hry Divadla JC. Dneska už asi posté shlédnuto v rámci přípravy na maturitu z češtiny. :)))

plakát

Fakjů pane učiteli 2 (2015) 

Škoda, že se to nepovedlo zpracovat lépe. Pár dobrých nápadů, místy nuda. Z exotického prostředí se dalo vytěžit víc. Film hodnotím tak 3*, ta čtvrtá patří mému oblíbenému Elyasi M'Barekovi, který byl opět skvělý. Ale tušila jsem, co mě asi v kině čeká, a proto mě to nijak víc nezklamalo. Nejlepší scény asi šílená učitelka na wc a potom opice co hází kokos :) Nejvíc nechápu, když v kině byly kolem samé děti tak 11-13 let...

plakát

Sissi (1955) 

Jde sice o strašně přeslazenou romantickou komedii, ve které září Romy Schneider, ale film má úžasné kouzlo, natáčelo se v krásné přírodě... Viděno v originále i v češtině. Myslím, že v němčině vyniknou mnohem lépe postavy četníků :)

plakát

Prohnilí (1984) 

Kde jsou ty doby, kdy se točily nápaditý komedie s jemným francouzským humorem. Prohnilí od Zidiho jsou naprosto skvělí. Dva naprosto zvrhlí policajti, které ale každý musí chtě nechtě milovat.

plakát

Taxi, taxi (2000) 

Film, který pobaví, opět úžasné nápady tvůrců, ještě lepší než v jedničce. Samy Naceri vás proveze ve svém taxíku nejen přístavem Marseille, ale i krásnou Paříží.

plakát

Na vlásku (2010) 

Pěkná hudební pohádka nejen pro děti. Kůň nemá chybu ;-)