Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 028)

plakát

Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie (2023) 

Ze začátku je to docela dobrá zábava, ale potom se to nějak zasekne no a jako vyvrcholení je megabizardní žralok, no ale Japonci už jsou takoví! O horor tak úplně nejde i když chápu zombie a krev a o komedii vlastně taky úplně ne. Dobře to popsal darkrobyk. Hodnocení: 57/100.

plakát

Chernobyl: The Lost Tapes (2022) 

Zajímavé, určitě stojí za podívání na originální neodtajněné záběry. Hodnocení: 82/100.

plakát

Bilance (2021) (pořad) 

Jde vidět, že když ČT chce tak umí dělat i objektivní žurnalistiku. Dobře rozebrané témata, přehledně a jasně vysvětlené. Za mě rozhodně zdařilý počin. Hodnocení: 76/100.

plakát

Baahubali 2: The Conclusion (2017) 

O něco slabší jak jednička, jelikož nevydrží tempo a části v první půlky by se daly vystříhat. Politikaření a zrady v pořádku to k tomu vždy patří a ke konci už je to klasika. Bitky opět fajn a zde ještě absurdnější než v díle předchozím a nechápu kde na to scénáristi chodí či co berou. Napojení na začátek jedničky úplně nějak nevychytali jelikož utíkala před vojáky a zde si všichni myslí, že je mrtvá. Jinak super zábava a důkaz že všude se dá natočit dobrý film. Hodnocení: 81/100.

plakát

Baahubali: The Beginning (2015) 

Velmi zajímavý snímek a na konci se dozvíme, že je to "jen" půlka a to by mě cyp střelil. Naštěstí se na to nekoukám jako na novinku, tak nemusím 2 roky čekat. Příběh není nikterak originální, ale je zajímavý a baví mě a následná retrospektiva je zajímavá a nečekaně dlouhá a bude pokračovat i v druhém díle. Masivní bitvu jsem si užil a vypadalo to jak u Tolkiena. Bitky či souboje jsou zde přehnané a plné nesmyslů což prostě musíte přijmout. Těším se na dvojku. Hodnocení: 84/100.

plakát

Baiohazado: Desuairando (2023) 

No nic extra to není, ale že by to úplná bída to taky nemohu říct. Přehnané to je až na půdu, tak jak jinak u Japonců a v sérii RE o to víc. Akční pasáže dobré, animace fajn a kamera taky dobrý. Za mě v poho. Hodnocení: 57/100.

plakát

Za horizontem (2018) 

V podstatě docela nuda nějaké argumenty zde nezazní a tak maximálně sonda do jejich duší, ale žádná jejich motivace řečena není jen, že chtěli plochou zemi vyvrátit, ale nepodařilo se. Že mají/měli konferenci jsem netušil, ale vlastně mě to ani nepřekvapuje. V těch počtech, že jich po světě běhá tolik to si myslím silně nadhodnocoval, ale také to není nic neobvyklého. Pohled odborníků hlavně psychiatra byl přínosný pro někoho kdo tyto mechanismy nezná a je dobře, že to zde zaznělo. Konec (experiment) byl luxusní a pobavil mě tedy velmi! Sice se to pak snažili zakecat, ale to bylo jasné "posunutí branky", takže kdo by je pak bral vážně? Hodnocení: 51/100.

plakát

Colossus: The Forbin Project (1970) 

Fikce nebo blízká budoucnost? No uvidíme, ale našlápnuto máme dobře. Ze slov počítače mrazí a elektronický hlas tomu moc neubírá. V dnešní době by to sledování měl ještě jednoduší díky všem mobilům, chytrým hodinkám a podobně. Konec mě tedy velmi překvapil a hlavně naštval, no co už dvojka už asi nebude :-D. Dobře zahrané. Hodnocení: 76/100.

plakát

Andor - Season 1 (2022) (série) 

Ze začátku se mi nápad i zpracování hodně líbilo, ale jak přišlo na řadu vězení tak je to děsná nuda. Jasně příběh jiných postav tam je stéle, ale je to takové o ničem a moc se toho neděje. Je zvláštní, že hlavní postava zde sice je, ale na nic nemá vliv a nic nepředvede. Druhou řadu zkusím a snad dopadne o dost líp. Hodnocení: 61/100.

plakát

Vřískot 6 (2023) 

Zase znovu a zase trochu jinak. Vidíme tu staré známe (jen ti co přežili samozřejmě) a samozřejmě i nové tváře. Příběh je klasický a jako vždy můžete tipovat, kdo že bude dnes Vrahoun. Zábavné je to furt o tom žádná, ale tento díl o dost lepší než 5. Největší výtku mám že v tomto díle jsou "nesmrtelní" nejen vrahouni, ale komplet všichni - asi ta rovnoprávnost došla i do hororu. Přesunutí do velkoměsta mi vůbec nevadilo. Hodnocení: 73/100.