Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 028)

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Další predátor (nebo možná vůbec první?) nijak nevyniká. Je to akční je to krvavé a i docela napínavé. Zdálo se mi, že si to chce dost hrát na jedničku jen bez těch automatů a podobných srand moderních vojáků. Zase džungle, zase kamufláž (obou) a zase pastičky. Divá se na to docela dobře a je fajn, že i výbava je jiná, takže ani mimozemšťané jen těch 200let neseděli a nekopali se do zadku, ale blikající "rukavice" je vždy průser. Herci mě neznámí, ale byli fajn. Hodnocení: 64/100.

plakát

Zakletá jeskyně (2022) 

Za mě podařená pohádka, která obsahuje vše co má. Děj není nikterak složitý ani originální, ale je postačující. Herecké obsazení je dobré a hlavně slovenské herce jsem neznal, takže jisté zpestření pro mě. Kostýmy i přírodní lokace jsou velmi hezké. Hodnocení: 74/100.

plakát

V exekuci (2023) (seriál) 

Exekutorská mafie je stále silná a tudíž i její loby, takže jen když je značná poptávka po změně, tak se změní pouze jedna část problému a výsledek je minimální. Je třeba celkovou revizí exekučního zákona pořádně ho upravit jinak se nic nezmění. Je určitě dobře, že do toho novináři jdou a ukazují celý průběh procesu. Hodnocení: 74/100.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Za mě dobrá a svižná fantasy jízda. Partička "dezolátů" je vtipná a jedou si svoje zájmy a když selže plán A, B, a C, tak jedou D který je stejný jako A - to je chytrý. Jasně originální to moc není a jede se dle klasické šablony, ale kouká se na to hezky a baví to. Herecky dobré obsazení i výkony. Hodnocení: 83/100.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Ale jo docela jsem se zasmál, u některých vtipů i hlasitě. Nejvíc to zabíjel malý synek obzvláště s hláškou o "home officu". Na druhou stránku některé vtípky byly nemastné, neslané či až trapné, ale nebyla to většina. Věrné zpracování reálné události to rozhodně není, ale to by nebylo vůbec vtipné, takže to chápu. Hodnocení: 62/100.

plakát

Bastardi: Reparát (2023) 

Pokračování po 10 letech je temný a opět tragikomický. Vtípků je tu pár, ale spíš jde o dramatický snímek opět ukazující realitu v těchto lokalitách. Příběh působí v celku optimisticky, ale pak vás vrátí zpět do reality, tak jak to v životě chodí. Konec je naznačen, ale to nemusí nic znamenat a poznámka v titulcích, že Bastardi se možná vrátí značí, že všechno může být jinak - tak uvidíme jestli si na sebe film vydělá a možná uvidíme pětku. Hodnocení: 57/100.

plakát

P.K. (2014) 

Vkusná komedie až z daleké Indie. Jasně je zde i romantické linka, ale zde je podstatná pro příběh našeho Návštěvníka. Musím s ním souhlasit je to tady zmatek, všechny ty kulturní pravidla a jazyk a ty lži - no děs! Humor mi zde pasoval, já se bavil a i přes značnou délku jsem se nenudil a čekal jak to dopadne. Hodnocení: 83/100.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Film je přesně takový jak se píše v popisku. Občas vtipné, ale častěji mrazivě pravdivé a může vás přinutit se nad naší společností zamyslet. Dozvíte se zde mnoho zajímavých citátů jak od levičáků tak i od pravičáků. Herecky dobře zahrané. Hodnocení: 74/100.

plakát

Pražské orgie (2019) 

Evidentně nemohu pochopit minulý režim, když jsem ho nezažil a tím i celý film. Jasný hlavní linku chápu, ale ty lidi kolem? Kdo je kdo? Jen Venca Halvů ten je jasný. Po shlédnutí jsem paradoxně zmatený a mám víc otázek než na začátku. Hodnocení: 50/100.

plakát

Neutečeš (2014) 

Nejnudnější horor, který jsem viděl. Nápad je zde ucházející, ale zpracování škoda mluvit. A ten závěr?! WFT?! žádné vysvětlení, žádné rozuzlení, vlastně vůbec nic! Naprosto zbytečný snímek! Hodnocení: 22/100.