Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (60)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

To je strašnej shit. Sorry jako, ale produkční kvalita je… neni. Scénář a humor je tak debilní, až mě to uráží. Dost to konkuruje Troškovým veledílům. Přitom z traileru se zdálo, že by to nemuselo být uplně na hranici odpadu.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Tak neni to uplne material pro mistni slaboduchy jedince, ktery daj odpad Oppenheimerovi a 5 hvezd kazdy slatanine od Marvelu. Musi clovek trochu vnimat, premyslet a udrzet pozornost dyl jak 10 sekund. Podle me povedena adaptace, ktera si dobre poradila s vecma, ktery v knize prilis nefungovaly. Pokud mate radi Westworld, Dark, Nadace a dalsi dila, tohle je pro Vas. Knizni scifi dekady s presahem, ktery nuti se zamyslet nad vsim kolem a toto je podle me povedena adaptace pro sirsi publikum. Ne ve vsem dobra, mistama tupa, dialogy obcas na ranu, ale rozjety je to slusne, dalsi serie maj z ceho cerpat. :)

plakát

Frontline - 20 dnů v Mariupolu (2023) (epizoda) 

Sláva Ukrajině. Mrazivé svědectví, jentak to nedostanu z hlavy, obzvlášť pak pro lidi, kteří mají děti, o to silnější.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Skvělá adaptace, lepší než starší film Přežít, jeden z nejlepších filmů od Netflixu, nejlepší film J.A. Bayony.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Po precteni recenzi jsem cekal fakt tragedii, neni to tragedie. Je to fakt vizualne super, klasickej Snyder, pribehove a charakterove bohuzel trochu plochy. Ale mix Star Wars, Warhammer, Pana prstenu a 7 statecnych nezni zle. Chybi tomu jen ten R rating a snad trochu rozsireny lore a hloubka postav, to by mohlo prijit se Snyder cutem a tim padem treba i vyssi hodnoceni. Nejlepsi je, kdyz se spoji Skurut Hai s náckama! :)))

plakát

Bookmaker (2023) (seriál) 

Skvele nekorektni cernohumornej sitcom, az skoro oldschool, plus zapojeni sveta Charlieho Sheena ma taky potencial, tohle se dneska uz netoci. :)

plakát

Nech svět světem (2023) 

Skvelost. Jak kdyby to nejlepsi ze sebe vydali M.N. Shymalan a Jordan Peele. Super herecky vykony. Komorni apokalypsa a Friends forever.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Poctivy 4 hvezdy a pata za to, ze neco takovyho dal nekdo v ČR dohromady. Paradni atmosfera, lehce nadprumerna zapletka, paradni spracovani.

plakát

Ted Lasso (2020) (seriál) 

Nejlepsi “feel good” serial ever. Vtipny a dojemny zaroven. Tolikrat jsem u niceho nebrecel, ani nevim, kde se to vzalo. A pokud mate radi fotbal a zaroven chcete mit co sledovat s pritelkyni/zenou, tohle je nejlepsi volba pro oba. :)

plakát

Sound of Freedom (2023) odpad!

Film je v pohode, byl by i zajimavejsi, kdyby ho dezinfo deziluzorni divaci nezmenili v QAnon agitku. Tady se taky zas sesla banda slaboduchych dezolatu a QAnon ovecek, ktery si mysli, jak prokoukli svetovy spiknuti a jeste veri marketingu filmu, jakoze ho elity chtely zakazat. Vytahnete si hlavy z anusu, vzdelavejte se, bezte pracovat a nebudte kokoti, svet bude hezci misto potom. :)