Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (8)

Policajt ze školky

Policajt ze školky (1990)

V lietadle (v čase 16:33 - 16:36), keď berie Arnold Schwarzenegger (Kimble) fotky od Pamely Reed (Phoebe), má ceruzku v pravej ruke, gumou smerom hore, ale v nasledujúcom zábere ju drží v ľavej ruke a ostrou stranou hore.

Bílí muži neumějí skákat

Bílí muži neumějí skákat (1992)

Kôš, na ktorý Woody Harrelson (Billy Hoyle) zasmečoval bol len vo výške 2,89 m, pričom oficiálna výška basketbalového koša je 3,04 m. Dôvodom bolo to, že nedokázal smečovať na kôš v správnej výške.

Mládí v trapu

Mládí v trapu (2003)

Na konci 14. minúty Frank (Will Ferrell) nechtiac rozbije u Mitcha (Luke Wilson) poháre hokejkou, ktorú drží za užšiu časť. V nasledujúcej scéne ju však drží naopak.

Blade

Blade (1998)

Na konci 26. minúty, keď Whistler (Kris Kristofferson) pichá Bladeovi (Wesley Snipes) sérum, ho drží za ruku. Po tom, ako si všimne doktorku, Bladea pustí a ide za ňou. V nasledujúcej scéne ho opäť drží za ruku, aj keď pri ňom už nie je.

Terminátor

Terminátor (1984)

V scéne, kde Terminátor (Arnold Schwarzenegger) prerazí vchod policajnej stanice autom, je prv záber na policajta, ktorý je osvetlený svetlometmi, no v nasledujúcom zábere má auto svetlá pred nárazom vypnuté.

Reklama