Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (2 439)

plakát

Barton Fink (1991) 

Tak že bych konečně na cca 12tý pokus našel film od Coenů, který mě nebaví? A to mám rád i jejich ustřelené eskapády pro Netflix ...Ale uznávám, že od poloviny filmu , kdy se zabíjí komár, to získává solidní grády.

plakát

Pýcha, předsudek a zombie (2016) 

Až moc profi se snahou být za každou cenu videoklipově cool. Bohužel pak chybí to srdíčko a protože je tu příliš mnoho plkání z Pýchy, předsudku .. je výsledek takovej nijakej.

plakát

Rampage Ničitelé (2018) 

Na tohle jsem se hodně těšil, že to přesně bude ta kick ass blbina .. No nebyla :-) Digibordel by tu byl, nasraný opičák taky, Nasraný pan SKála taky, ale ... ale zase je fakt, že od momentu (až za polovinou filmu) když do města dorazí žraločák, albín a hafík, tak se dějí pěkně dada věci.

plakát

Ostrov hrdlořezů (1995) 

Hmm co proti tomu všichni mají - co chceš víc, když přijdeš večer unavený a nechceš přemýšlet?! Geena se prsí, ten blonďák furt blbě žvatlá a neustále tam něco vybuchuje = prequel Pirátů z Karibiku jako vyšitý.

plakát

Monty Python a Svatý Grál (1975) 

Trochu je samozřejmě znát, že Grál přišel jako první a kluci se teprve zastřelují. --- "Jak poznám, že je čarodějnice? - Čarodějnice Hoří! - Co ještě hoří? - Dřevo! -- A dřevo přece plave ... --- Co ještě plave? ---- Kachna! --- Aháá, takže když zvážím na vahách čarodějnici a kachnu a ta čarodějnice bude lehčí než kachna, takto je čarodějnice! ---- Anoooooo!!!!! "

plakát

Twister (1996) 

Čekal jsem katastrofické orgie a skrytý klenot žánru a dostal šílenou hyppie jízdu par pošuků za lovem tornád. Bylo to jiné, místy vtipné, kráva na mostě pobavila ale zas tak otevřenou papulu z toho tedy nemám.

plakát

Tanec s vlky (1990) 

UPDATE 2020: Hodnocena pouze 180min verze - Jako jooo, je to klasa s velkým K. Ale nic naplat, čas letí a Costnerův největší zásek kariéry je prostě pomalé melodráma. Tatanka jednoduše stárne... Když nemáte nic víc, než Kevina zádumčivě koukajícího do dálav, tak je to prostě těžké. Dokonce mě ani moc nebaví psát tento komentář. Zhruba takhle to nyní s Tanečkem mám.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Ojede tu zrzku nebo ne ? Tot je oč tu běží. Nakonec tedy ... hmmm. Ne je to výborná sladkobolná oddechovka. Přesně ve stylu líbivého Shawshanku a naprosto chápu status skryté legendy. Takový film (i přes úplnou nereálnost) je fajn občas vidět a opravdu příjemně pohladí.

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

Ya Ya ding dong a Volcano Man se mnou zůstanou ještě dlouho. Skvělá oddechovka, zhruba stejný matroš jako byl kdysi Zoolander.

plakát

Perníkový táta - ... a pytel je v řece (2008) (epizoda) 

Opravdu nebudeš naštvaný za to, že jsem se tě pokusil otrávit, zakopat do hrobu a když jsi ožil, tak tě týden držel zavřeného ve sklepě ? Fakt neee? Tak to je supeeeer ...