Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (964)

plakát

Spiderman bez hranic (1999) (seriál) odpad!

Jako Spiderman to působí velice kontroverzně už proto, že je to v rozporu s celou Spideyho filmovou filosofií. Na druou stranu námět to není tak špatný, leč studiová grafika z toho udělala ke konci seriálu naprostou hovadinu, ale jak říkám. Chtělo by to aby Raimi přijal tuhle velkou výzvu a pokusil se zfilmovat něco takovéhleho.V jeho pojetí by to stoprocentně stálo za vidění a nějakou tu hvězdičku.

plakát

Závody Nascar (1999) (seriál) odpad!

Neuvěřitelná pitomost!! Futuristické sci-fi z budoucnosti mám sice rád, ale v animované podobě tohle selhává snad ve všem..udělejte z toho celovečerák, svěřte Spielbergovi či Cameronovi a bude to sto procentně lepší!!

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Burton rozhodně nezklamal!! Díky tomu, že pohádky nemám rád, jsem se filmu zprvu obával, ale nakonec jsem byl velice příjemně překvapen. Tin Burton vytvořil skvělou hříčku s kouzelnými triky, kouzelnou hudbou a kouzelným Johnny Deppem. Jediné, co mi na snímku vadilo, bylo některé dost trapné texty k písničkám, které působily na to, že je to velkofilm jak se patří, jako televizní studiová hloupost. Jinak ale pořád hodně povedený film!!

plakát

Pánská jízda (2004) 

Na tenhle film se slezly český herecký esa a výsledek je opravdu příšerný. Abrhám se do filmu nehodí, Vetchý působí hodně trapně a Dejdarův humor mi taky nesedl. Možná by se to líbilo americké mládeži ale tady v ČR se film minul účinkem.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Opravdu geniální snímek. Bratři Wachovski napsali podle inteligetního komiksu inteligetní prvotinu chytře balancující na pomezí dramatu a krimi se sci-fi prvky. A povedlo se jim to opravdu na jedničku, protože dojmy z tohoto filmu ve mně doznívaly ještě několik hodin po jeho konci. Něco tak geniálně kontroverzního je v poslední době opravdu zázrakem!!

plakát

Obsluhoval jsem anglického krále (2006) 

Menzela jsem nikdy neobdivoval a nikdy obdivovat nebudu už proto, že film, který měl předpoklady díky Hrabalově předloze stát se i geniálním snímkem, utopil ve zbytečně nudných a dlouhých melancholických záběrech a scénách se sexuální tematikou, ze kterých se mi až někdy dělalo špatně. Na druhou stranu je to ale rozhodně jeden z těch lepší českých filmů psoledních let, hlavně díky Hrabalově typickému humoru a skvělým hercům. Jen ten scénář občas vrže natolik, že se v mých očích snímek jeví jen jako šedivý průměr. Velká škoda...

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Miroslav Donutil je jeden z mála českých herců, kteří skutečně zahrají všechno a v téhle hře mě opravdu skvěle bavil od začátku až do konce!! Bezpochyby nejlepší divadelní hra všech dob!!

plakát

Muži v černém 2 (2002) 

Opravdu boží komedie!! Dvojka je bez pochyby lepší jak jednička!! Jednička byla pouze odlehčením žánru vesmírného sci-fi, dvojka je už jeho parodií, ale natolik kvalitní, že tento žánr zároveň obohacuje. Prostě skvělá smršť vtipů, triků a akce, která mě vždy spolehlivě pobaví!!

plakát

To je vražda, napsala (1984) (seriál) odpad!

Seriál naprosto o ničem...všechny epizody jsou obsahově stejné a všechny jsou stejně nudné...

plakát

Jen počkej...! (1969) (seriál) 

Jako malý kluk to byl můj nejoblíbenjěší seriál a miluju ho pořád stejně. Prostě největší klasika...