Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (1 076)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

dvouhodinová hloupá neosobní řežba, vždycky vymyslí, kdo s kým by se mohl pobít a pak do sebe tak nějak sekají než zůstanou ti dobří. Bylo mi úplně jedno kdo tam umírá nebo co se stane se sněhurkou,

plakát

Máme rádi velryby (2012) 

film o zachraňování velryb, který chtěly nejdřív sbaštit, ale zlí amíci to eskymákům nedovolili. Pak ten zvrat v chování domorodců, teploty při kterých podle mě nemůže nic přežít :-) A neustálé hledání a řešení problémů, je to ptákovina ale koukat se na ni dá

plakát

Let (2012) 

první půlhodinka o pozoruhodném pádu letadla a pak už jen příběh opilce, který nechtěl lhát a tak se dostal do vězení za to že zachránil 100 lidí...

plakát

Lidé jako my (2012) 

chlápkovi umře otec, nechá mu 150k pro sestru o které nikdo nic neví. Začne ji zkoumat a přijde na to že jí ty peníze nakonec dá. taky že otec nebyl takovej mizera jak si myslel, jde o docela hezký povídání.

plakát

Barva kouzel (2008) (TV film) 

je tady moře zajímavejch nápadů s chodící truhlou, létající skálou, zkoumáním pohlaví tatui, mluvícím mečem, draky, troly, 90tiletým hrdinou a další. Asi nejhezčí je na konci zrození želviček. Ale i tak je to jen nekonečná cesta na které se ukazují zajímavosti světa. průvodce dělá jeden cizinec turista, který paroduje normální lidi a kouzelník, který nemůže kouzlit, protože mu všechnu paměť zabralo jen jedno kouzlo. Celým příběhem se prolíná boj o post arcimága.

plakát

Dluh (2010) 

pozornost si udrží, ale jinak je to ptákovina. V přípravné fázi mosadu si ukážeme jak je doktor normální člověk, pak přijde nepovedená akce a věznění. Přitom se vězni nepochopitelně mění nálady, mezi prskáním jídla po klidné promluvy, cílem autora je ukázat ho jako zvíře v zoo. Další fáze zamlčování pravdy o smrti, a poslední fáze konečné zabití, které bylo spíš vtipný, jak se dva staříci válí po zemi :-) jako akční filmík ujde, jako sonda do reality spíš smutný, že se najdou lidé zasvěcující celý život vraždění.

plakát

Clona (2008) 

film o mladé japonce která v podobě ducha žije s jedním americkým párem. Postupně se odhalí, že mají něco děsivého společného a s tím fotografem zůstane na vždy. no mně to připadalo docela děsivý :-) jak občas odhalovali tu holku, netušil sem o koho jde, proč si s nimi hraje. Přád lepší než horory s počítačovýma potvorama.

plakát

Společenství vlků (1984) 

vesnice uprostřed lesů, po setmění si chodí vlci pro opozdilce co se neklepou strachy doma, asi tři větve příběhu, viktorka a její konec, červená karkulka a panská svatba, kde se dozvíte jak vlci vznikli, karkulka nakonec uteče s princem vlkem a v nejlepším se probudí. Je to celkem hezky natočené, nenudí.

plakát

Zloději (2012) 

nejhezčí na tom filmu je prvních 10 minut :-) pak už jde spíš jen o sestavování týmu pro krádež diamantu, kde se setkávají staří známí, mají mezi sebou nevyřízený účty, tak nějak spolupracují, pak si zopakují podobnou akci jako na začátku, jen se to moc nepovede, takže jich pár zemře, další utečou. Nakonec je ještě zápletka s okrádáním zlodějů, rozuzlení kdo byl zrádce, smrt zloducha a tak.

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

první půlka by 3* ještě utáhla, celkem efektní změny prostředí, hezká holka, vtipný výstup ve škole, padající popel na procházce. No jenže pak zaleze dovnitř a už to jsou jen orgie počítačových potvor, které neděsí spíš znechucují. Nápad s potvorama reagujícíma na hluk by ušel, kdyby ty principy hlavní hrdinové neignorovali. celá ta cesta k cíli byla divná, nezajímavá o ničem...