Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (719)

plakát

Zázračný nos (2016) (TV film) 

Tož dnešní princezna nebyla sice žádná extra krasavice taky, ale ve srovnání s tím, co za pometla jí letos předcházely to byla hotová miss Universe :-) A i co se samotného příběhu týká, byl zdaleka nejpohádkovější ze všech nových co nám ČT naservírovala. Žádný zázrak to sice nebyl, ale koukat se na to dalo. Jen ten tablet na konci si mohli odpustit. Celkově ale letos nové pohádky velká bída, ještě že za rok nás asi čeká Anděl páně 2, to si všichni spravíme chuť.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Když tak nad tím dumám, je to jasný! Rejžové letošních vánočních pohádek se museli vsadit o to, kdo z nich do role princezny obsadí šerednější a nudnější babu, jinak to není možný. Zmar nad zmar a když si představím co peněz muselo stát to natáčení v Chorvatsku.....

plakát

Pravý rytíř (2016) (TV film) 

Tak tahle štědrovečerní pohádka se vážně nepovedla. Plytké, mdlé, neoriginální a má oblíbená Táňa Pauhofová tu má jen malý vílí štěk. Tfuj, tfuj, tfuj a šup s tebou do propadliště dějin....

plakát

Den cvoka (2002) 

Bardzo dobrze!! Kurva sem, kurva tam, ten magor mě nasral i rozesmál. Nasral tím, že mi vzal iluzi, že některé magoroviny jsou čistě můj unikát a rozesmál tím, že vedle něj se mám ještě hodně co učit na podivínskou extraligu. Vskutku zabawna satyra!

plakát

Světlo mezi oceány (2016) 

"ODPUSTIT MUSÍŠ JEN JEDNOU. NESNÁŠET MUSÍŠ CELÉ DNY A POŘÁD" Hned jak jsem viděl trailer, věděl jsem, že to bude zážitek jako hrom.....a taky, že jo! Odloučení na konci světa, maják, všudypřítomný hukot oceánu a svist větru, dlouhé záběry, pomalé plynutí času....och jen jsem plesal a kochal se. K tomu silný příběh nemající černobílé vidění, který člověka donutí se zamýšlet nad konáním hlavních postav a emoce velké jako ten nekonečný oceán. Bravurní výkony Alicie, Michaela a Rachel jsou už jen pověstnou třešinkou na tomto srdcervoucím dramatickém dortu. Nááádhera! P.S. málem bych zapomněl na tu kouzelnou a absolutně uvěřitelnou malou holčičku, byla neskutečná a hodně pomohla emocím a silnému vyznění filmu.

plakát

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (2016) (seriál) 

No nevzalo mě to tak jako skoro celé osazenstvo tady. Strašně mě vadily určité nelogičnosti ve scénáři bijící až moc do očí. Spoiler: když se jako král zbavuju svého bratra a spolu s ním i jeho manželky, kterážto je shodou okolností i dcerou velmi mocného a vlivného generála u dvora, nechám toho jen tak žít???? To jako vážně? A jelikož se to tvářilo jako inspirováno historií, takovéhle věci mi tam vadily a tak se ani nedostavil ten pocit a nutkání sledovat díl za dílem. Ale abych jen nehaněl, jinak to bylo výborné! Princátka ve své různorodosti a přirozenosti skvělá a sympatická a Hae Soo opravdu kouzelná a dech beroucí. No a Žampion hlavně na začátku, kdy převažovala jeho temná stránka byl skvělej, ale jak odložil masku a stal se z něj "Mirek Dušín" už to nebylo ono, i když ke konci to zas vylepšil a fakt podal bravurní herecký výkon. Takže užíval jsem si to a i já byl u posledních dílů naměkko, ale dokonalost to pro mě nebyla.

plakát

Hitchcock (2012) 

Výborné a poutavé nahlédnutí pod pokličku vzniku legendárního hororu a to tak moc, že mám nesmírnou chuť si to hned pustit. Hlavní herecké trio to zahrálo bravurně, škoda jen, že vznik nejznámější scény ve sprše nebyl ukázán podrobněj, však doba prudérní dávno skončila a Scarlett by si připsala na své konto nezapomenutelnou scénu u které by po následující leta letoucí nejedno mužské oko plesalo blahem :-)

plakát

Svět podle Garpa (1982) 

Je tu spousta silných ale i humorných chvilek, herci hrají jako o život, ale jako celek mně to moc nešmakovalo.

plakát

StarDance aneb když hvězdy tančí (2006) (pořad) 

Rok co rok to ze začátku ignoruju abych stejně u toho vždy skončil.......uchvacován, dojímán, fascinován, protože tanec, tanec a zase tanec.....nádhera!!

plakát

Bedekr (2014) (seriál) 

Za Francii.