Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (311)

plakát

500 dní se Summer (2009) 

"Co se stane, když se zamiluješ? - Tomu snad nevěříš... - Je to láska, ne Santa Claus..." Mimochodem jsem jediný, komu Gordon-Levitt připomíná Heatha Ledgera za mlada?

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

"Jen si to představ na chvilku. Představ si sebe bez řetězů morálky. Sám sebe bys překvapil. Je to naprostá svoboda. - Tohle není svoboda. Tohle je Pandorum."

plakát

Zombieland (2009) 

"Columbus's Rules: 1. Cardio, 2. Double tap, 3. Wear seatbelts, 4. Beware of bathrooms, 5. No Attatchments 6. Cast iron skillet, 7. Travel light, 12. Bounty paper towels, 15. Bowling ball, 17. (Don't) Be a hero, 18. Limber up, 22. When in doubt, know your way out, 29. The buddy system, 31. Check the back seat, 32. Enjoy the little things, 33. Swiss Army knife" Já jsem se bavil a o to tu šlo nejvíc, ne?!

plakát

Český lev 2008 (2009) (pořad) 

Jestli někdo touhle parodií na vyhlašovaní "nejprestižnějších českých filmových cen" proplul s grácií, byl to Karel Roden a jeho příchod-odchod bez plácání aneb za každou cenu být vtipný nemusím. Stačilo pouhé skromné děkuji a ostatní si vyližte prdel. Už to tomu Vachlerovi vemte nebo mu pošlu něco ze zabíječky! Dramaturgie tohoto vyhlašovaní je čím dál více bez nápadů, nevyhýbá se trapnosti a chybí ji galance hodná velkého filmového nebe. Otázkou možná je zda vůbec nějaké ještě máme.

plakát

Staří a neklidní (2009) 

"Operace Náhlá zběsilost, pánové!" Lehká žánrová komedie se skvělým obsazením a populární zápletkou. Taková důchodcovská verze Dannyho parťáků s tempem artritídou postižených pánů.

plakát

Moon (2009) 

"Gerty, je s náma ještě někdo v místnosti?!" Po dlouhý době zase výborná přemýšlivá komorní sci-fi postavená na vynikajícím nápadu, který podtrhuje velice skromná režie bez zbytečných gest. Záběry z jízd po Měsicí - úplná měsíční road-movie!

plakát

Jménem krále (2009) 

"Máš lvici ve svém erbu a nevíš jak vládne Lev?"

plakát

Sněžná noc (2009) (TV film) 

"Najednou jsem tam stál sám, bez Boha."