Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (149)

plakát

Temný bojovník (2014) 

50 %. Cage tu hraje vedlejší roli, skoro na place není. Střih a kamera občas na pěst, ale i tak mě to tak nějak neurazilo.

plakát

1917 (2019) 

Začátek super, ale to je vše. Postupem času jsem jen dál čekal, kdy se to rozjede, ale marně. Čekal jsem asi víc, to byla chyba.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Celá tahle nová trilogie neměla nikdy vzniknout. Je to plivanec do obličeje. Odpad nedám, pořád je to slušně zpracovaná podívaná, když zapomenete na název. Nic nefunguje, postavy vàm jsou úplně ukradený. Ve druhé půlce filmu už je to strašně předvídatelný, dlouhý a na úplný konec jsem se už jen zasmál se slovy: "to je fakt sra*ka", málem si ublinkl a chtělo se mi brečet. Ne, prostě proč?! Tohle asi nikdy neodpustím tvůrcům. Pro mě to končí 6. dílem.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Tohle se fakt nedá. Soukup dostával přes prsty, že mluvil o Čt ve svých pořadech. Vymyslel fake sitcom, kde to vesele může používat, rozebírat aktuální dění bez scénáře a prostě vše jako ve svých pořadech. Jenže už na něj nikdo nemůže. Je to přece recese a sitcom. Má to dobře vymyšlený, ale čistej odpad.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) 

Nahrané, slabé herecké výkony. 2 hvězdy za to, že se na to vlastně z nudy dá dívat. Člověk se i pobaví, takže zase tolik mě to neirituje.