Reklama

Reklama

Přepadení ve vzduchu

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

John Cutter je bývalý příslušník protiteroristické jednotky, který provádí školení leteckého personálu pro případ únosu letadla. Po tragické události, kdy nedokázal zabránit vraždě vlastní manželky, odešel ze služby a nyní po dlouhém váhání přijal nabídku svého přítele Slye Delvecchia, aby nastoupil na pozici šéfa bezpečnosti u velké letecké společnosti. Na své jmenování odlétá do Los Angeles stejným letadlem, kterým je bez vědomí pasažérů přepravován v doprovodu dvou agentů FBI chladnokrevný zločinec Charles Rane. Ten má na palubě několik kompliců, kteří ho krátce po startu osvobodí a letadlo unesou. Cutter, který je v době přepadení na toaletě, unikne pozornosti teroristů a podaří se mu upozornit policii. Vzápětí zneškodní jednoho z únosců a vypustí palivo, čímž teroristy přinutí k přistání na nejbližším letišti. To je však pouhý začátek dramatického střetnutí mezi osamělým Cutterem a nelítostnými teroristy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Sign 

všechny recenze uživatele

No, tak rozhodně jsem viděl lepší filmy s Wesley než tento, Bruce jaksi moc neznám a ani jej nevyhledávám takže ohledně mne nebyl zas tak špatný ale nevím proč, připadalo mi že dost přehrává než hraje, film byl velice průměrný, pro některé až podprůměrný, hlavním plusem filmu je Wesley a to že film má jenom hodinu a čtvrt nato jaky má scénář a jeho provedení, kdyby ve filmu nehrál můj oblíbeny Wesley tak bych mu dal snad i jen 2 hvězdičky ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ano, je to dobrý akčnák, ano má to dobrý příběh i pár akčních scén. Ale pro boha nepouštějte si to s CZ dabingem protože to uplně kazí film, dabing opravdu otřesný hlavně u Wesleyho jsem myslel že to normálně vipnu. Překousl jsem to příběh není špatný sem tam nějaký dobrý chvat od Snipese. Název už vypovída oč tam půjde.. ale ten konec byl opravdu "na rychlo" odfláknutý bohužel. Proto průměrné hodnocení.. kdybych měl hodnotit dabing dal bych odpad! ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Mohlo být líp kdyby tvůrci nedělali z Wesleyho Snipese takového supermana. Byl ve své roli skvělý, ale nechyboval a trocha polidštění jeho postavy by rozhodně nebylo od věci. Charismatický záporák Bruce Payna byl přece jen divákovi bližší, ale ani jemu se nedalo stoprocentně fandit. Kevin Hooks pravděpodobně natočil jeden ze svých nejlepších filmů a z hlediska akčního žánru mu žádné důležité atributy rozhodně nechyběly. Filmy podobného ražení o přepadených letadlech se dnes už netočí a to je o důvod víc se na tento akční snímek podívat. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Charles Rane není šílenec. Opakuj!“ Snaha kout železo v dobách, kdy se „umíralo těžce a v obležení“, je očividná, ale to režisérská bezradnost Kevina Hookse taky. Záporák se snažil o psychopatickou úlisnost, ale kdyby si ho vzal trochu do parády kadeřník, byl by to celý Levák Bob, ženské představitelky zápolily v soutěži, kdo se obočím nejvíce přiblíží frontmanovi kapely Oasis a Sizemore vypadal, že jeho obdiv ke kolegovi je více než jen profesní. Na druhou stranu, těch pár rychlých fightů bylo docela OK, stejně jako výkon náruživého čtenáře stěžejních děl čínských vojevůdců. Akorát mám po Wesleyho hlášce o sázení na jistou barvu v ruletě starost, aby jej nezažalovala americká Organizace pro práva původního obyvatelstva.. ()

PinkCrimson 

všechny recenze uživatele

Slabota, slabota. Akční scény s Wesley Snipesem fajn, zápletka scénáře vypadá nadějně, ale realizace jaksi pokulhává, hlavní postavy příliš černobílé, v ději spousta vaty. Až na výjimky víceméně nuda. A mimochodem, zajímavá věc, dost často mě napadá, co asi vede distributora k přejmenování názvu filmu; Passenger 57 je název, který je tak nějak unikátnější a zapamatovatelnější, dát do názvu Přepadení film zas o trochu posunuje do béčkové produkce. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Německá verze filmu byla sestříhána tak, aby získala rating 16. (Cheeker)
  • Hlavná úloha bola najskôr ponúknutá Sylvestrovi Stallonemu, ktorý ju však odmietol. Zo žartu dal scenárista jednej z postáv meno Sly. (m.a.t.o.)
  • Letoun, ve kterém se děj filmu odehrává, je třímotorový Lockheed L-1011 TriStar. (Foxhound#1)

Reklama

Reklama