Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Drama

Oblíbené seriály (9)

Heuréka – město divů

Heuréka – město divů (2006)

Je to skvělý seriál, který mě osobně velice baví. Postavy jsou velice sympatické a během pár dílů si je každý musí oblíbit. První série má temný, mysteriózní nádech, další série jsou pak spíše komediální záležitost. V seriálu jde v podstatě o to, že vědci v městečku napáchají všelijaké průšvihy a šerif Carter (Colin Fergunson) musí vše dát opět do pořádku.

Video Game High School

Video Game High School (2012)

Vcelku slušně provedený internetový seriál, s velmi originálním příběhem. Čím více dílů, tím jsou profesionálněji provedeny. Jak už název napovídá, děj se odehrává v nedaleké budoucnosti na škole pro "hráče" která nabírá jen ty nejlepší hráče počítačových her z celého světa. Hlavním hrdinou je Brian D., který se na povědomí dostal ukázkovým zabitím nejlepšího FPS hráče na světě.

Flash

Flash (2014)

Pilotní díl mě uchvátil jako málokterý a celou dobu jsem nespustil oči z obrazovky. Tenhle superhrdina nemá filmově tolik pozornosti jako ti ostatní a já doufám, že se to tímhle kouskem změní.

Zlatá sedmdesátá

Zlatá sedmdesátá (1998)

Slavný a úspěšný sitcom z doby let sedmdesátých. Dospívající partička přátlel řeší problémy s láskou, s první prací, nebo s třeba rodiči. Seriál je zasazen do perfekní doby, výborný humor a každý díl je originální, nikdy neomrzí.