Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (929)

plakát

Hon na čarodějky (2021) 

Tak tohle bylo hodně slaboučký, jak 10x převařenej čajíček. Jediný důvod proč jsem na to koukal bylo, že jsem čekal něco víc, že tam přece musí být nějaká pořádná zápletka a ne jen ty asi dvě lekačky, což už někdo dokonce pasoval na horor. Jo už vím proč jsem na to tak tupě koukal a dokoukal, to byla zásluha tý fešandy  Elizabeth Mitchell, kterou jsem objevil, když jsem popisoval seriál Ztraceni, no a i v 52. letech jí to moc sluší, takže, jenom díky ní jsem se dozvěděl, jak to s těma čarodějkami dopadlo.

plakát

Memory (2022) 

Akční to je. Nemá smysl rozebírat o čem ten film je,- o tom komentář nemá být- tedy ten hnus nad zneužíváním dětí, ale komentář má být především o tom, proč se nám to líbilo. Takže líbilo, mělo to spád, nenudil jsem se a film se vyhnul i nějakým těm klišé. Tak nějak si asi uživatelé spojují herce v hlavní roli s kvalitou snímku. Jako se dřív říkalo, jdu do kina na Belmonda a ne na Profesionála, tak to si myslím je stejné i nyní.  A musím přiznat, že mě poslední roky značka Neeson nějak výrazně nezklamala. Zajímavý, napínavý snímky.

plakát

Vřískot (2022) 

Je to celkem zapeklitá situace, protože tvůrci musí respektovat to, co fungovalo a stala se z toho modla, zároveň to musí někam posunout, ale ne moc, aby fanouškové nechytli hysterák. Jak dalece se jim to povedlo, můžete posoudit v tomto zřejmě ne posledním pokračování kultovní série. Za mě upřímně docela jo, ale úplně nadšený jsem z toho nebyl. Lepší průměr.

plakát

Výbušnej koktejl (2021) 

Takovej ten splachovací snímek, co ho po shlédnutí spláchnete a dál ho již vyhledávat nebudete natož, abyste si na něj po týdnu vzpomněli. Nyní k hereckým výkonům. Myslel jsem, že je Sam se svým posláním spokojená, tak nevím, proč se u toho tváří tak kysele. Nebo to mělo být asi drsný. Každopádně se na tu její držku nedá koukat. Dále mi vadí, že se dělá, jako by zabíjení lidí byla ohromná zábavička, přímo k popukání. Nedivím se, že tam jsou lidi z toho pak zblbnutý a vypadá to u nich, třeba na středních školách, jak vypadá.

plakát

Výběrčí daní (2020) 

Film má napětí a spád. Akce jsou povedené. Určitě se nudit nebudete. Pro citlivější povahy, je tam samozřejmě hodně násilí, které k podobným snímkům patří, takže zvažte co si pouštíte. Tvůrci se snažili o realistický pohled, ale ten dle mého názoru je ještě asi tak stokrát horší a to už by koukatelný nebylo. Já byl spokojený.

plakát

Víkendový útěk (2022) 

Jasně, že tam nejsou herecký výkony na Oscara, také si to snímek neklade za cíl, ale jen pobavit a to se mu u mě splnilo. Pohodový víkend s nej kámoškou ve Splitu se poněkud zvrtne, no ono se časem ukáže, že ta nej kámoška je pěkná divoška, a ne úplně kámoška, no, aby ne už jste jí viděli? Je pěkně přisvinělá a takový nejsou hodný a vhodný pro zakládání rodiny a představování rodičům, ale jako chlouba kámošům určitě jo, "Ty vole to si Borec"!"...Takže bohužel skončí, tak, jak skončí a pohodová zábava, kde mi nic moc nevadilo, teda něco jo, ale o tom se nesmí na sociálních sítích psát, protože bych byl hned na seznamu, takže za mě spokojenost. Howgh

plakát

Pomsta (2021) 

Od podobných filmů toho opravdu nelze mnoho čekat a tady se to také naplnilo. Nečekejte kdoví jakou akci a nervy drásající závěr. Ale na ten průměr si snímek v pohodě dokráčí.

plakát

V bublině (2022) 

Naivně jsem si myslel, že se film soustředí na "ponorku" mezi herci, kteří jsou kvůli karanténě ohledně covidu uvězněni v nějakém hotelu uprostřed natáčení. Tak, jako byli, jenomže se neřešila ani ne tak ponorka, jako natáčení a jejich práva, do toho se začal míchat ještě instagram a agenti, až z toho vyšla super patlanina. Mě to teda moc zábavný nepřišlo.

plakát

Furioza (2020) 

Film měl vše co jsem od něj čekal a ještě něco navíc. A to něco navíc ho posouvá nad průměr. Závěr bych řekl, že je hodně vymazlenej. Jaký pocit ve vás zůstane, tak to je právě tím něčím navíc.

plakát

Ulička přízraků (2021) 

Příběh je úplně obyčejný o jednom podvodníčkovi, který se vyšvihne z cirkusu až po smetánku. Co je, ale mistrovské to, jak je to ztvárněno, odvyprávěno. I přes 150. minutovou stopáž nemáte šanci se nudit. Příběh vás pohltí od začátku do konce. Já byl spokojený.