Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Proč musel zemřít Tony Stark? vždyť stačilo na Thanose poslat Dwayne Johnsona a Jason Stathama. :D Akční / Krimi / Thriller / KOMEDIE / SCI FI ....

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Jak může Bay zahodit, tak dobrou myšlenku... Super sci-fi, ale udělá z toho kravinu pro 10. roční děti. Bylo mě až trapně u některých "vtipných" scén. Pro jaké diváky je to mířené se ptám??? 1 hvězda za dobrý nápad vrátit se zpět do historie ARTUS, MERLIN.. SUPER.. A 2 hvězda za Hopkinse, kterého mám rád...

plakát

Superfly (2018) odpad!

Bože tohle je strašná sračka!

plakát

Mr. Nice (2010) 

Takže tu máme slabší BLOW. Ale herecké představení pana Rhys Ifans mě určitě přesvědčilo, že bylo lepší jak Deppovo. Tato surová kamera mě bavila. Příběh je silný, škoda že ho nepřenesli lepe na plátno. Dobrá trojka.

plakát

Pod rouškou noci (2016) 

Jakožto gangster film fanda musím říct že toto je katastrofa. Do 50. minuty mě to nechytlo a tak jsem to prostě vypnul. Pěkný holky , hraje tam Ben, tak tady máš jednu hvězdu. Katastrofe.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Leo? Víme OSCAR Masakr. Některé scény (spánek v těle koně), (Pojídání všeho skoro živého) masakr. Záběry jako z oka létajícího orla, masakr! Kanada je prostě krásná země! Děj? Asi si to už nepustím.

plakát

Triple 9 (2016) 

Pouštěl jsem si film jen jako Bečkové zpestření večera. Co sem ale nečekal, tak že uvidím 115 minutoví masakr mého svalstva, protože bylo zatnuté po celou dobu filmu. Film je napínaví zkrátka až do konce. Film překonává u mě takové pecky jako je Miami Vice , nebo Training Day. Nerozumím tady tomu hodnocení. Neznamená že se na film nepodíval POMO, tak ho hned přece neodsuneme na modrou lajnu...

plakát

Gomora (2014) (seriál) 

PECKA! Považuji se už snad za historika o mafii. A tohle dílo mohu jen a jen doporučit. Parádně zfilmovaná kniha od Saviana. Za kterou mu musela být poskytnuta ochrana, když mu mafie vyhrožovala smrtí. Měl jsem tu čest a četl jsem knihu. Bohužel je psaná hodně křečovitě na můj vkus a tak jsem měl více ze seriálu. I když samozdřejmně v seriálu není vše a je hodně přibarveno a přidáno, nebo ubrano a odbarveno. Každého koho zajímá mafie, nebo tento hnusný a špinavý svět v tomto přpadě Camorry, tak by si tento seriál o 12 epizodách měl prohlédnout. Od 1.epizody od 1. scény, kdy jedou kluci v Tuaregu a zpívají si. Přes 4. epizodu, kde vše graduje a dostáváme se blíže do rodiny Savastáno, nebo 8. epizoda, kdy se nám začne míchat mládí a stáří mafiánů a jsme smutní z děje, tak nám to 12 epizoda vrátí se vším všudy a začneme vyhledávat datum narození 2. serie GOMORRA! Za 5!

plakát

Bod zlomu (2015) 

Film je velice "sekaví" jsou zde momenty, kdy se člověku tají dech a z toho Vás zasekne a zchladí až moc předpovídatelný konec jedné z 8 akcí. Začátek super, parádní adrenalínové sporty. Super hudba k super párty na lodi, kde se vrtí krásné zadečky a svalnatá těla adrenalínových "sportovců". Dokonce se nám tam ukáže i známí DJ. Střed filmu jede pořád docela rychle a stále Vás baví. Jen pointa loupení, riskování svého života a zabijení je trochu vedle. Těží se zlato, tak zabijeme 30 lidí co ho převážejí, vyhodíme do vzduchu celou horu, aby se zlato sesypalo zpět do dolu, je fakt mimo. Konec už všchni známe z Point Breaku z 91. a taky se ničeho nového nedočkáme. Herci průměrní, snad jen Édgar Ramírez by byl koukatelný. Delroy Lindo už to nezachranil, zahrát nadřízeného Lukeho Braceyho, neboli Utaha mu sice šlo, ale tohle je prostě už OUT. Proč to bral? :) Krásné záběry , pěkné zadky, rychlí děj. Za 3 a podívám se na to klidně znovu.

plakát

RYTMUS sídliskový sen (2015) 

Docela příjemný dokument. Koho zajímá tento zpěvák, tak ho dokument potěší a překvapí informace o panu Vrbovském.