Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (207)

plakát

Fear, Inc. (2016) 

cela ta vec by nemusela byt tak spatna, kdyby to nezahrali ckovi herci dckovym zpusobem... . Respektive pokud to chteli zahrat blbe, meli k tomu mit duvod, napriklad grupa pubosi toci sama sebe na mobily , coz by te kvalite odpovidalo. Tohle opravdu nebyl horror. Spise primitivni lekacka ztvarnena strasnymi nymandy, kteri zrovna meli v agenture den volna. Hvezda za ten necekany dejovy zvrat a rozuzleni.

plakát

Pí a jeho život (2012) 

po letech se k tomu filmu vracim a muzu jen konstatovat, ze to je jen modni zalezitost a navonena zdechlina. Film urcite v budoucnu neobhaji svoje vysoke hodnoceni a urcite se nezaradi mezi klasiku. pri prvnim shlednuti bych mu dal o hvezdu vic, ale dve jsou tak akorat, co si to objektivne zaslouzi, zejmena za snahu, protoze natocit blijiciho tygra na clunu uprostred more asi neni jen tak.

plakát

Inferno (2016) 

Hanks hrajici tak, aby se nereklo, ze se na to uplne vykaslal, potom dementni cernoch, dementni ind, dementni mlada zenska s bombou a satkem a dementni stara zenska s vysilackou a bandou policajtu za prdeli a dementni vedec hrajici ze zahrobi a spousta dialogu a la koukej, kde se na obrazu vysraly mouchy, co to znamena a nasledne utikejme rychle tudy, asi tak padesatkrat dokola. Jo a jeste nejotravnejsi filmova hudba a zvuk za deset let a to je asi tak cele. Napad dat Hanksovi akcni roli a a maskovat jeho neschopnost pohybovat se vetsi rychlosti jak 10 km/h jeho halucinacemi s tim, te ho strelili do hlavy je na odpad samo o sobe, ale byl jsem milosrdny. P.S: bylo mi uplne u riti, jestli ten svet zachrani, nebo ne. Nejvice me z celeho filmu zaujal dron, ten aspon jediny hral prirozene a jeho role nebyla jako pojd na me z boku a odrikej telefonni seznam pozpatku.

plakát

Sviňky (2009) odpad!

Typicky festivalovy shit o hovne. Kdyz se dnes toci film pro nobl porotu na festaku a la K.V. , musi to byt o gayich, pedofilech anebo aspon priprchlencich v ghettu, aby si priblbli porotci mohli pripadat lepsi a hodnotnejsi , nez zbytek populace, protoze na takove sracky se nikdo soudny nediva. 90% tech filmu ma mizernou rezii a herecke vykony, ale o to vice politicky korektni namet. Pokud si chcete tato hovna poustet do sveho zivota, OK, ale 75% za tuto sracku je asi tak o 70% vice, nez si to ve skutecnosti zaslouzi. Pryc s tim do odpadu ! P.S: Priste natocte treba o tom, jak CIA odposlouchava Merkelovou, aby se ta stara lesba, ktera ma na svedomi tisice znasilneni, necitila diskriminovana. Anebo na to nemecka kinematografie nema koule, natocit film o Silvestru 2015 v Hamburgu, Frankfurtu, Dortmundu, Düsseldorfu, Stuttgartu atd ??????

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Mohl to byt super film nebyt bitek nabusenych deti s nabusenymi elektronickymi monstry. Vykradacka Piratu z karibiku, Pottera, Matrixu a chuvy McPhee v jednom ? Proc jste to udelali ... Takova krasna a originalni predloha, uzasna Eva Green, ktera si fakt umi vybrat roli, ktera ji sedne, uzasni madi a detsti herci, nadherna vyprava - a k tomu spousta elektronickeho kyce a oslich mustku. To kurva bolelo....

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Slušně natočené pokračování, které ale zabila spousta věcí. 1. Závěr je půl film a půl prostřihy do minulých dílů. Kdo předchozí díl nezná, stejně nepochopí, kdo ho zná, trpí nudou k uzoufání v místě, kde měla být závěrečná gradace 2. Finální bitka je asi tak zábavná, jako dostat zácpu 3. Ženské jsou vesměs hnusné, přestárlé, obézní macaté bachyně, anebo neumí hrát anebo taky všecko dohromady 4. Dialogy !!!! Modrá kriploidní mutanka je udušená, rychlej mutant má zlámanou nohu, modrý chlupatý je odnese do bezpečí a pak jim řekne: "Nikam nechoďte." Kurva , to za ten rozpočet nemůžete aspoň najmout někoho s IQ >90, aby ty dialogy zbavil toho nejhoršího bordelu ? Celkem dávám 2 hvězdy za scénu s Volverinem, za hlavního záporáka a za evakuaci školy.. Škoda přeškoda tohoto filmu, scénář nebyl špatný, triky byly nápadité a velkolepé, výprava byla kolosální a zkraje to pěkně odsýpalo. Bohužel, každou nadějnou scénu vždycky zkurvila nějaká zamindrákovaná feministka anebo prostřih do nějaké stoleté žumpy z minulých dílů...

plakát

Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016) 

tolik prace a pritom takova blbost .. Kdyby z postav krvacely jednicjy a nuly, bylo by to o fous presvedcivejsi. Fakt nevim, za co jsem tomu napalil tu jednu hvezdu. Asi za tu marnou namahu, kterou to muselo dat vyrobit.

plakát

Kvílení (2016) 

Musite byt sjeti, nebo ozrali anebo Korejci, aby jste pristoupili na pravidla hry. Tohle uz neni jen prehravani, to je snad korejska parodie na korejsky film. Jinak by to nemuselo byt spatne, ale to ztvarneni - uff. Dejte to zahrat nahodnym okolojdoucim a dopadne to lepe. 72% na CSFD ? Dejte si sprchu, ti co jste dali 3 hvezdy a vic. Za herce odpad! a za pribeh tri hvezdy, celkove za dve s primhourenyma ocima a podruhe to fakt videt nemusim.