Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (1 574)

plakát

Rakka (2017) 

Chaotická, nesmyslná dvaadvacetiminutová slátanina. Celý Blomkampův budget byl evidentně namačkán do pohyblivých šupinek nudných alienů, kteří koneckonců vypadají jako přerostlé ještěrky nebo děti Godzilly. Postavy jako Nosh a Amir byly vrcholem trapnosti a ani nesmrtelná Sigourney to nezachrání.

plakát

Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4 (2021) (seriál) 

Klobouček dolů před Muskem. Jen to krásně ukazuje, jak je tomuhle řemeslu oddaný. Něco podobného už jsme tu měli s Challengerem, který ale vydržel nějakých 73 vteřin. Už jen z tohoto důvodu to chce mít koule uspořádat podobnou akci.

plakát

Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4 - Epizoda 2 (2021) (epizoda) 

Dobře sestříháno s opět kvalitním výběrem hudby. Dozvěděli jsme se tentokrát v podstatě jen reakce rodinných příslušníků a účastníků samotných, o samotném letu minimum. Příště by to mělo být o něčem jiném.

plakát

Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4 - Epizoda 1 (2021) (epizoda) 

Začátek věnovaný především sympošovi Jaredovi a emotivnímu příběhu Hayley doprovázený skvělým hudebním doprovodem. Výborný mix dialogů z osobního života účastníků, dialogů zástupců SpaceX (samozřejmě i Elona) a záběrů z prvotních vesmírných výprav (1957, 1969 atd.) Závěr mi z nějakého důvodu nasadil husí kůži. Tomuhle říkám start.

plakát

Elon Musk: The Real Life Iron Man (2018) 

Škoda. Těšil jsem se na dokument, dostal jsem víceméně promo na Muskovy firmy a jeho nejlepší produkty. Tím neříkám že jsou špatné, jen mi přišlo, jakoby tenhle "dokument" dělalo vyloženě jeho PR oddělení, než někdo zvnějšku. "Yes is yes, maybe is yes and a no is just a delayed yes."

plakát

Love, Death & Robots - 3. svazek (2022) (série) 

Asi se tady dá bavit o nejlepší sérii/svazku LD&R. Nebýt úplně posledního nesmyslného záchvěvu v podobě Jibara, bylo by to pro mě jednoznačné, takhle musím polemizovat, kruci.

plakát

Love, Death & Robots - Jibaro (2022) (epizoda) 

Ano, tato povídka skutečně ze série vyčnívá z mnoha důvodů. Kvalita je ten největší. Stačí si přečíst prvních pět slov od distributora - "Hluchý rytíř a mytická siréna". Lidi, notak.