Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie

Recenze (459)

plakát

Afghánistán (2007) 

Pepper je klikař. Někdo si z Afghanitanu přiveze kapavku, někdo tam nechá kus sebe (ruku, nohu, hlavu) no a on může směle postovat traumatický stres - když zrovna tvrdě spící neškrtí manželku tak alespoň zbraní ohrožuje šatní skřín (co kdyby se tam skrejval milenec) nebo vypálí celej zásobník do zdi, která se na něj blbě zatvářila. Do toho chlastá první ligu, myšlenkama je v přítomnosti nepřítomnej a tak nějak celkově mu okázale mrdá či solidně jebe. V tomto stavu ho zastihne Míša Medsnů, kterej má nejakčnější scénu na obalu filmu, a nabídne mu práci. Pepper dá okázale najevo souhlas - začne si nožem pižlat ruku do krve a u toho se chechtat (takhle dávám souhlas najevo běžně) - a tak už zbývá jen svolat tým. Jeden černej, jeden teplej, jeden motorkářskej a jeden navíc od Míši. Mise je jasná a tradá do toho. Všechno se posere a naše parta hic skončí v jeskyni kde je likviduje duch kterej má skvělej look - Hraje ho někdo, kdo má přes sebe natažený bílý prostěradlo. Jako bez prdele, to je fakt vzhled hlavního bubáka. Bílý prostěradlo je pěkná svině a tak náš C - team chcípá a po roce objevenej švagr (kterýho v tý jeskyni objevěj) , ke konci mocně zahlásí že je duch samotnýho praotce všech kulturistů - Činkyschána. Tak a teď mi kažte jedinýho blba co tenhle film bude brát vážně...to prostě nejde.

plakát

A Floresta das Almas Perdidas (2017) odpad!

Jelikož vím, že "ááártově" černobíle točený novodobý filmy stojej z drtivý většiny za píču (Lidská stonožka 2, Já, Olga Hepnarová, pak ta debilita Mothers Tears bo jak se to jmenovalo) tak jsem čekala, že Les ztracených duší bude táhnoucí se nudná píčovina a víte co? Trefila jsem se ! "Film" má 71 minut a i tak je dlouhej až to bolí, každá vteřina se vleče a já zvolila zrychlení obrazu, abych šokovaně zjistila, že se to vleče i tak. První půlhodina je absolutně úžasná, pokud máte rádi debaty o hovně, sáhodlouhý záběry někam do prdele, nebo staříky s IQ zdrclýho tvarohu, co se jdou zabít a potřebujou u toho radit od puberťačky. Pak přijde naprosto šukující zvrat a film nabere dech beroucí tempo, až jsem zpomalila obraz z dvojnásobný rychlosti na jeden a půl. Jediná postava, která mě nesrala, byla Fifinka, bo Filipína nebo jak se ta holka jmenovala a to jen díky tomu, že jí krátké kraťásky slušely a její permanentně nasranej výraz ve mně budil touhu jí lesboidně utěšovat. Daniela Láska má na ní ale úplně jinej názor a to mi radikálně zkurvilo možnosti, zírání Filoméně na prdel. Tím jsem ztratila poslední nit, která držela mou pozornost u téhle parodie na cokoli a i když díky zrychlení film trval cca 40 minut, tak jsem 2x klimbla a na konci si už musela přilepit víčka k čelu. Radši se nechám mrdat umělákem nasucho do prdele než na tohle čumět znova. Ale někomu se to líbit bude, lidi mají hodně úchylek ééé teda vkusů.

plakát

Al morir la Matinee (2020) 

Já tomu filmu nechci nějak přehnaně lichotit a vynášet ho až do nebes...ale to byla fakt strašná kundovina. Je tu mocný killer - Pepa Vočko, co nemytejma rukama žere olivy z, cca, třílitrový sklenice, aby do ní pak mohl házet oči svých obětí. Oběti tvoří banda neherců, co mají několik společných vlastností a) jsou extrémně dementní b) jsou extrémně nesympatičtí c) je vám extrémně u prdele co se s nima stane d) tu smrt jim přejete. Extrémně. Takže ano, film je jeden velký extrém, kde nechybí vůbec nic kromě napětí, logiky, hereckých výronů, děje a alespoň náznaku hraní. Kromě těchto drobností má film vše jako třeba nulovou atmosféru, debilní holky, co killera můžou zabít a místo toho se nad ním vykecávaj, malýho fakana, žraní vočí ze sklenice, trapáka hlídače, trapáka "co randí", vymaštěnýho vraha, co je maximálně k smíchu atd. Ale co sem taky mohla čekat jinýho, od hororu z Uruguaye, než kolosální hovno. Ale jednu hvězdu dát musím. Tím, že se to odehrává v kině, kde tahle tlupa idiotů kouká na debilní horor a lamentuju jaká to je píčovina, tvůrci názorně ukázali, jaké bude mít divák reakce na jejich "horor". I ten počet lidí v kině by seděl. Takže postava, co tam zahlásila "Tenhle film je hrozná sračka" měla naprostou pravdu.

plakát

Americké psycho (2000) 

V dávných dobách ještě hodně, hodně předtím než se stal Batmanem a začal dohlížet s hlasem postiženým rakovinou hrtanu na město Gotham, se Christian Bale dal na temnou stranu a pod maskou nevinnosti nejdříve šuknul a následně kuchnul každou kráčející škvíru co se mu dostala do bicepsových spárů. Občas přidal i dva a půl chlapa. Když zrovna z nudy neházel po holkách motorovou pilu, nebo nemasakroval kolegu sekerou, tak se zaručeně pozoroval při šukání v zrcadlech co měl po celé ložnici a opět zatínal své bicepsy. To že není tak genitální jak si o sobě myslel zjistil co nevidět a najednou po něm šli všichni v čele s detektivem ála Šerlok Houmles a Bale se ocitl lidově řečeno ... no víte kde. Konec filmu je óda na blbost a já jsem šťastná, že nyní má Batman podstatně lepší role.

plakát

Amsusalin (2018) 

Ten vrahoun byl luxusní zmrd :-D Nádherná ukázka toho, jak jedná a funguje narušený, duševně chorý, bezcitný hovado, který člověku dá, za značkový spodky, pár drobnejch a kůl brejle, indicie k jím spáchaným vraždám, který člověka dovedou maximálně tak do prdele. Nebo ne? Každopádně herecký výron Ji-hoon Joa byl famózní a vést vyšetřování já, nejdéle při druhém sezení bych mu třískala palicí o stůl. Ano, sem totiž extrémní cholerik, výbušná jak islámskej radikál a jelikož sem X let chodila do dramatickýho kroužku, tak mám hodně dramatický vystupování. O to víc obdivuju ledově klidné lidi, jako třeba zde detektiva ve ztvárnění Yoon-seok Kima, do kterýho se snad vtělil sám Buddha, jinak nepochopím, jak mohl být pořád tak v pohodě. Závěr byl totální poser jednoho z hlavního dua a jelikož sem, jako bonus, značně škodolibá svině, tak mě opravdu potěšil.

plakát

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 

Všichni tady sáhodlouze básněj jak je jednička lepší a dvojka je na pitchu...leda houno...možná tu není kaďák J-Lo, ale zato je tu namakanej kapitán co i krokodýla kuchne aby pomohl kravce v nesnázích. Má jen jednu chybku - je na prachy !! A tak se nechá jedním členem výpravy, kterého jsem od pohledu nenáviděla, podplatit aby riskoval a jel jiným korytem než chtěl. V hlavě se už viděl na zbrusu nové lodi a i na steroidy by zbylo...a zase houno...vodopád, bum třeskl špouch - loď jde ke dnu, finance v nedohlednu a parta blbů na krku. K tomu se kolem začínají slejzat nadrbaní hadi a běhá tam pavouk co když vás kousne, tak jste dva dny jako z kamene. A víte jak se jmenuje? Pavouk z kamene. Mazec co? Ale nenechte se vytahat za šulíny či stydké pysky pány a dámové jelikož film je nehorázně zábavný, má tam dva sexy namakaný borce - kaptík a asijskej lodník a jako bonus hooodně velkých hadů, kteří nám prokousávají výpravu plus, jak už to bývá, se jeden člen bandy blbů transformuje na totálního čůLáka (ta absence sprostých slov mě ničí do číči... ) . Já se bavila a rozhodně se těším na další díl s Hajzlíkem Hoffů

plakát

Anihilace (2018) 

Ne, ne, ne a 100x ne ! Je mi volný, že to mělo dobrej nápad, je mi ukradený, že to má hezkou kameru a je mi dokonce kolosálně u píči, že to má myšlenku. Proč? Protože je to tak neuvěřitelná nuda, že jsem radši pozorovala jak se mi tvoří škraloup na teplým mlíku, než tuhle táhnoucí se sračku, kde z celé nové fauny uvidíme jelena s květinovejma parohama, vznik hypýs a kokotdýla se žraločíma zubama. Plus díry. Spoustu děr. To že jedna vypadá jako gigantická kunda, ze který napůl trčej nohy, druhá jako rozšklebená díra do prdele a další jako něco mezi, to je detail. Padmé to zachrání, že jo? Ne, Padmé nezachrání ani hovno. Ta si zašuká s negrem, aby se za to následně nesnášela, chytne mutující buňky do píči a celej film se snaží mít utrápenej výraz, což se jí daří asi tolik jako se daří mně podobat vysoky blondýně se čtyřkama kozama. Kde jsou doby kdy zářila ve SW nebo v Černé labuti? Ano milé děti, ty doby jsou opravdu v prdeli. Jediná dobrá věc v tomhle patvaru tak zůstává Méďa co umí hystericky řvát o pomoc, aby následně zobanem rozmrdal blbku, co ho přijde zachraňovat. Nemám nic proti filmům, kde se všechno děje pomalu, ale uznejte, že když se loudá sračka tak je to na hovno.

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Kdyby se prvních 45 minut netáhlo jak smrad z měsíc nespláchnutýho veřejnýho hajzlu, tak bych tam ty čtyři mrdla. Buddhožel se začátek táhne a tak, po krásným rozmáznutí Bee, jsem se přistihla jak začínám zívat a přemýšlím jestli nebude lepší začít v kině hrát s Alíkem na honěnou. Ten ale koukal celkem zaujatě a tak jsem alespoň nadšeně kopala do sedačky přede mnou každých deset minut, kdy se objevila naprosto předvídatelná lekačka, jako bonus vosolená o volume na max. Hysteráky vypatlaný blondýny, která tunou mejkapu maskovala, že nemá občanku, mi tak zpříjemnily tu nudnou pasáž filmu. No a pak jako mávnutím kouzelnýho kolíku Sandberg konečně šlápnul na plyn a mě začal film dokonce bavit natolik, že jsem přestala blondýnu šukanovat a zcela se mu věnovala. Vysoký tempo už vydrželo až do konce a já musím pochválit obrněnou holčičku co se z postavičky, kterou hodní litují a ostatní mají v pitchy, vyklubala nádherná sadistická svině co se nebála kochat...nebo kuchat? Takže Dejvide příště to nenatahuj jak panic předkožku, vybal ten obří žalud rovnou a bude to na pět kulí !!

plakát

Annabelle 3 (2019) 

To jsem se jednou takhle sešla s Garym a dali jsme se do řeči : ,,Ahoj Gary, jak se máš?" ,,Čauuu Asie, hele bombově, budu točit pokračování série Annabelle a ba co víc, aj scénář sem k tomu napsal, heč!" ,,Tak to je paráda Gary, tuhle sérii mám ráda, hlavně dvojka byla fakt mrazivá. Plánuješ to jet v podobné vlně?" ,,Ani omylem! Tohle bude mástrpýs, poslouchej, to se posereš, takže...žádná krev, žádná děsivá atmosféra, všechno bude totálně předvídatelný, aby se nikdo neleknul a jako bonus tam vůbec nikdo neumře. To čumíš, co?" ,,No to fakt čumim, to snad nemyslíš vážně, proč bys to dělal? Vždyť je to píčovina." ,,Píču, píčovina! Je to děsně chytrý páč na ten film budou moct jít všichni od šesti let vejš! Chápeš to vůbec? Prostě horor na kterej můžou jít i malý děti! Horor pro celou rodinu, tržby budou minimálně kolem miliardy!" ,,Gary, děláš si legraci, viď? Jen mě lakuješ, je mi to jasný. Jaký tam budou bubáci mi ale snad řekneš." ,,Proč bych Tě lakoval? No všichni tam budou - Annabelle, převozník, šílená nevěsta, vlkodlak, rohatej démon, samurajský brnění, vlkodlak, opička..." ,,Jaký brnění, jakej vlkodlak, co to meleš? Opičku máš asi ty páč ses musel teda u toho scénáře vylejt jak váza. Co tam bude dělat vlkodlak, ty vole?" ,,Bude epicky běhat kolem baráku a sejme slepici, která vyleze z kurníku, jasně, že mimo záběr, jak říkám, žádná krev nebude." ,,Sejme slepici? Mě mrdne...co se s nim stane pak? Bude mít epickej fight s kohoutem?" ,,To nezní špatně, ale ne. Něco lepšího. Vrhne se na malou holku a v tu chvíli ho sejme kluk s kytarou. Prostě ho odpálí jak houmran v bejsbólu." ,,Buddho ty to vidíš...co bude dělat to brnění? Výhružně stát uprostřed chodby?" ,,Jak to víš, Asie? Tys mi četla scénář?" ,,Gary to myslíš opravdu vážně, že hodláš natočit takovou kolosální píčovinu? To tam rovnou přidej nějakej kreténskej happy end o tom, jak holčičku neměl nikdo rád, ale na konci filmu se z ní všichni poserou a na její narozeniny přijde celá škola, protože se přes noc stane jen tak bez důvodu oblíbenou." ,,Báječnej nápad! To tam mrdnu! Díky moc Asie." ,,Já si dělala prdel, tohle nemyslíš vážně, vždyť to bude kokotina roku!" ,,Ještě se budeš divit," zaječí Gary mocnou fistulí a hrozí mi prstem. ,,Všichni se budete divit jakej film natočím! Oscarovka to bude!" Ještě chvilku stál, koulel na mě očima a pak se na patě otočil a s mumláním, jak nás všechny ohromí, se odbelhal pryč. A co já? Já si říkala, že si ze mě dělal prdel. Takovou do nebes volající kundovinu přece nikdo nenatočí, že ne? Určitě žertoval...

plakát

Ant-Man (2015) 

Polámal se mraveneček ví to celá obora...jak já doufala, že se poláme i tenhle paznecht, jenže to brnění bylo bohužel moc odolný a tak jsem měla smůlu a byla nucená koukat jak asi 70% filmu hlavní "hrdina" mluví se starým Douglasem a jeho dcerou...Paráda !!! Tu jeho slavnou mravenčí armádu bych mu z fleku postříkala RAIDEM a bylo by vymalováno. Co se mi na filmu ale opravdu líbilo, to byly závěrečné titulky, protože to znamenalo, že tato příšerná komixárna končí a já mohu jít v klidu zvracet do kouta...