Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie

Recenze (459)

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Tak tohle se hovnotí tuze na hovno. Jako jo, dokázala sem pochopit, že se Džejms Bouchačka rozhodnul zavděčit všem a tak do třetích strážců nasral co nejvíce duhy v podobě zachraňování dětiček a zvířátek a Rocketův vypíčenej život před tím, než se stal tím super cynikem. Určitě nejednomu člověku slza ukápla, když mu zastřelili Mrožíka, Kjájíčka a ... co byla vlastně ta jeho Vyholená? Vypadalo to jako potomek lasičky, kterou prcal tuleň. Každopádně na mě tohle žádnej dojem neudělalo. Ne, nebrečela sem, emoce to ze mě neždímalo a max mě ta parta nedodělků, co kromě lasičky měly IQ max na to, aby si nenasraly do plen, kolosAnálně srala. Koukajíc jak mrož na vozejku hraje na babu s pavoučím králíkem, Rocketem a tou lasičkou, to byl porod. A ty jejich jména..."Budu Nazemi, protože ležím na zemi." "Já budu Zupy, pjotože mám zuby." no ty kokot to si snad dělaj prdel, že nějakého diváka, po této smršti sraček, fakt dojme, že je postříleli...Humor místy funguje, místy je strašlivě trapnej až to téměř fyzicky bolí...Takže toto bych hovnotila jako sračku. Na druhou stranu nám Bouchačka naservíroval snad nejvymrdanějšího záporáka v celé hysterii komixáren. Týpka, kterého budete z duše nenávidět, ultimátního zmrda, totálního pračůráka, kde naopak emoce tuze fungujou (jelikož sem se snažila přes televizi vlézt do filmu a rozmrdat mu hlavu o beton). A víte, co je na tom nejkrásnější ?? JE ČERNEJ !! Konečně někdo kdo se nebál, z ubrečeného bývalého sběrače bavlny, udělat padoucha. Nigga záporákem vraždícím zvířátka a děti. Hip hop hurá, 3x díky, protože tohle naše bavlňáky muselo tak ukrutně nasrat, že je úplně živě vidím jak hulákaj, s banánem v ruce, něco o extrémním rasismu. Za to, a akční scény, plnou palbu. Tááák a co teď ? Na jednu stranu sračka, hrající na citlivé emoce, co nefunguje a na druhou stranu megazápornej nigga, kterého opravdu nenávidíte a tam vše naplno funguje. No bylo by to za tři, ALE jelikož už sem dlouho nebyla obviněna z rasismu, tak dám plnou palbu čistě pro tu radost, že největší záporák ve vesmíru je černej zmrd.

plakát

Čas (2021) 

V první řadě se omlouvám, že sem se tak dlouho neozvala. Důvody zde řešit nechci a nebudu, každopádně ne, nevysrala sem se na vás a děkuji všem za zprávy, pokusím se každému postupně odpovědět, jen žádám neptejte se mě, co se stalo. Díky moc lidem, co se o mě báli, vážím si toho a teď, jako by se nic nestalo, se vrhnu na tento sqost, takže - Čas je film, u kterýho sem opravdu neměla žádnej problém vžít se do postav, protože se mi dělo to samý, co jim. Sice mě osobně ShiTmalan okradl "jen" o 110 minut života, takže to mám lepší, než parta, co chcípala na pláži, každopádně trpěla sem dost podobně. Ono čumět skoro dvě hodiny na to, jak nám skupina těžkých intelektuálů - např. doktor vysvětlí zestárnutí harantů o, cca, 5 let tím, že je asi píchnul infikovanej komár atd. - je opravdu mučení, který bych za střízliva nedala. Prostě a jednoduše parta totálních retardů, kde jediný člověk s IQ je asiat (za to 1*, konečně nás někdo ve filmu vyzdvihnul a já mohu těžce machrovat) běhá po pláži, omdlívá, hysterčí, běhá po pláži, omdlívá, hysterčí, běhá do vody, topí se, hysterčí, leze po skále, padá, umírá, hysterčí a do toho všeho Rufus touží každýho na pláži opíchat svým žabykuchem aniž by to, krom člověka do kterýho zrovna píchá, někoho vlastně sralo. Jedna holčina stihne vyrůst, zaprcat, porodit a umřít v jeden den, další se rozloží na atomy, doktor Rufus zarezne, modelka utrpí asi tak 55ti násobnou zlomeninu rukou a naroste jí hrb jak Zvoníkovy od Matky Boží...Fuck to někdo dokázal brát vážně? Kdybych byla víc zhulená, tak u toho chčiju smíchy, takhle sem jen kolosAnálně nasraná co mi to zas Buddha hodil do cesty za píčovinu.

plakát

Červená tečka (2021) 

Omlouvám se všem a všemu, za mou dlouhou nepřítomnost a díky moc za záplavu zpráv, jestli sem ok, potěšilo a abych odpověděla - Zdraví je svině, ale ještě nebyla zabijačka, takže si nedělejte hlavu, každopádně opravdu díky moc všem :-) Tááák a teď k filmu - Red dot sliboval skvělou naháněčku, kde se dva seveřani, teda seveřan a jeho black woman, stávají obětí odstřelovače, co je nahání jako škodnou, nectí BLEK-LÁJVS-METR a rozhodně nehodlá před nikým klečet, leda by se mu líp mířilo. Každopádně mně se na naší barevný dvojici hned něco nezdálo, hlavně diky flashbackům, až moc násilnýmu ukazování prstem, kdo po nich určitě jde atd. Takže já se opít rohlíkem nenechala a kdo, co, jak a proč sem odhulila dřív, než měl ten překvapivej zvratek přijít. Překvápko se tak nekonalo, ba naopak sem byla nasraná, jak to bylo průhledný. Fandit se dalo leda odstřelovači, i když kvůli němu jeden pes ztratil hlavu, každopádně ostatní postavy se ve filmu vyskytovaly asi hlavně proto, aby člověka sraly, a to jim šlo velmi dobře. Černoška skvěle zahrála všechny důvody, proč jí a její soukmenovce, drtivá většina společnosti nesnáší a já už mám, z toho tlačení černých herců úplně všude, vředy. Nemluvě o tom, že má vyjít černej Superman. Slyšeli jste někdy, kurva už, že bych já či moji soukmenovci chtěli žlutýho Supermana? Nebo, že by běloši chtěli hrát Martina Luthera Kinga? Fakt už tam jen chyběl zas nějakej gender. Svět se v prdel obrací a brzo začnou vznikat čím dál větší píčoviny, aby se většinové menšiny cítily prima a cool. Každopádně film celkově je čistokrevnej průjem, teda průměr a co mě etrémně potěšilo, byl závěr. Darbong splnil společností danné kritéria a zároveň vyjářil svůj názor, takže potlesk. PS : Ve filmu nehraje žádný asiat a víte co? Je mi to úplně jedno jelikož ve Švédsku čekám hlavně bílé lidi a to sem, prosím pěkně, žlutá od narození, heč !

plakát

Pach krve (2021) 

Když sem zjistila, že bude další díl této série, tak mě napadlo, že už mě to nemá čím překvapit a zase se budu chlámat u céčkového hororu, jelikož od jedničky šla kvalita rapidně do prdele. No a hned začátek mě vyděsil a už sem si říkala, že tvůrci zvolili fakt Wrong Turn a odbočili z hrbolatý silnice na cestu plnou sraček. Proč? Mno...Jak už sem X krát uvedla, sem 99% lesba, jako bonus žlutá a jako extra bonus mám bílého přítele (to je to 1% co mi sere statistiku plnohodnotné lesby), takže jestli by někdo mohl nahlas hulákat za práva menšin ať už sexuálních bo barevných, tak sem to rozhodně já. ALE nejsem 3,14ča (kdo neumí matiku - čti "píča") a celej ten sluníčkářskej svět plnej pochopení pro vegany, homosexualitu, menšiny, transgendery, muže co se cítí být ženou a ženy, co se cítí být mužem (Jdi do prdele Ellen Page, Elliote Ti nikdy neřeknu) mě kolosanálně sere. No a aby filmaři to měli u všech těchto uplakaných píčusů v cajku, tak je naserou do filmu, aby byl klid. Chci tím říct jedno jediný - Jedete s kamarádama na výlet a je vás šest. Jak velká pravděpodobnost je, že v tom autě budete v následujícím složení - Dva teplouši z Indie bo odkud, běloška spící s černochem a bílá holka spící s bílým klukem, kde největší kokot z party je...chvilka napětí...právě ten bílej hetero? Hádám, že ta šance je kurva malá. Nu tady ale přesně tuto skvadru máme a po sračce s Theronovou (Nesmrtelní) tu je tedy další film, kterej se snaží nevynechat nikoho. Vlastně moment...Vynechali nás !! Asiaty !! A proč? Spráávně, jelikož my jsme asi ta poslední "menšina" (však je nás jen třetina zeměkoule, no nejsme "menšina" jak kráva?) který je totálně u prdele celý tohle moderní hnutí, kdy největší zkurvysyn a skoro až hrdelní zločin je být bílým heterákem. Nu, díky Buddhovi, to je jediná věc, která mě na filmu srala. Jinak to tvůrci vzali do pazour velmi svěže, nově a hlavně zajímavě. Děj se mi líbil, scenérie prima a cool, herci vůbec nebyli špatní a celkovej nápad a finální finále taky bezva. Top scéna - Slepci ve tmě. Tak se těším až příště zase někdo zahne vedle páč po jedničce je toto, za mě, nejlepší díl série.

plakát

Al morir la Matinee (2020) 

Já tomu filmu nechci nějak přehnaně lichotit a vynášet ho až do nebes...ale to byla fakt strašná kundovina. Je tu mocný killer - Pepa Vočko, co nemytejma rukama žere olivy z, cca, třílitrový sklenice, aby do ní pak mohl házet oči svých obětí. Oběti tvoří banda neherců, co mají několik společných vlastností a) jsou extrémně dementní b) jsou extrémně nesympatičtí c) je vám extrémně u prdele co se s nima stane d) tu smrt jim přejete. Extrémně. Takže ano, film je jeden velký extrém, kde nechybí vůbec nic kromě napětí, logiky, hereckých výronů, děje a alespoň náznaku hraní. Kromě těchto drobností má film vše jako třeba nulovou atmosféru, debilní holky, co killera můžou zabít a místo toho se nad ním vykecávaj, malýho fakana, žraní vočí ze sklenice, trapáka hlídače, trapáka "co randí", vymaštěnýho vraha, co je maximálně k smíchu atd. Ale co sem taky mohla čekat jinýho, od hororu z Uruguaye, než kolosální hovno. Ale jednu hvězdu dát musím. Tím, že se to odehrává v kině, kde tahle tlupa idiotů kouká na debilní horor a lamentuju jaká to je píčovina, tvůrci názorně ukázali, jaké bude mít divák reakce na jejich "horor". I ten počet lidí v kině by seděl. Takže postava, co tam zahlásila "Tenhle film je hrozná sračka" měla naprostou pravdu.

plakát

Becky (2020) 

Ponaučení z filmu? "Neser veverčáka, pyčo !!" Puberťačka Becky neprožívá zrovna dobrý období a má plný právo být nasraná na celý svět už na začátku filmu. Když k tomu jako bonus tatík přitáhne novou budoucí macechu se synkem, pohár se naplní a když za chvilku tátu odpráskne Kevin James, tak pohár přeteče a malá Becky se tak konečně může naplno zbavit flustrace, nasranosti a celkově zkusit vraždící terapii. Takže si vezmeme čapku Veverky na hlavu, izolačkou obalíme tužky, vytuníme pravítko a ukážeme jak vražedná může být holka, co měří cca 150 cm a váží tak 36 kg (Všímáte si té podobnosti? Rada, abyste mě v budoucnu nesrali.). Kevin James sice má vousy jak Hagrid a "svastiku" na kedlubně plus jako bonus dva chlapy a zlobra jménem Apex, ale to je zoufale málo, když xmrti naserete puberťačku. A tak se řady padouchů tenčí, Apex se rozhodne, že bude nejlepší se na to vysrat a Kevin si bude hrát na Palpatýnyho a bude chtít Becky přetáhnout na temnou stranu síly v zájmu zachování si vlastní prdele. Becky tou dobou už bude solidně psychicky narušená, zabíjení jí začne bavit a tak na jeho nabídku....No to uvidíte, každopádně Apex se vrátí na scénu a taky má Becky co říct, jelikož ho změnila. Upřímně nerada lidem skáču do řeči, ale Becky už asi měla všech těch keců dost, tak mu zkurví monolog a odpoví činem, po kterém už Apex nebude mít náladu do ní ještě něco hustit. Kevin ostatně také z toho všeho nakonec ztratí hlavu. A já bych šla ráda s Becky na kafe, slušelo jí to, holce jedný Veveřácký.

plakát

Behind You (2020) 

A já zas půjdu proti proudu ostatních hovnocení a ohovnotím to silně nadprůjemně, jelikož sem se u toho málem posrala. Všichni dva lidi, co čtou mé komentáře pravidelně (já a Alík) víme, že sem exkrementně zbabělej tvor, co se bojí prakticky všeho. Jasně, občas se často najdou "horory" u kterých se ani já nebojím, ale to většinou proto, že jde o strašlivé sračky a nebo tak zvané horory pro 12ti letý, co se pak cejtěj hrdě, že se nebáli. Krásný příklad It: Chapter Two nebo Annabelle 3. Jenže jak je někde zrcadlo, v tom zrcadle vlasatá, vychrtlá, scvrklá holka, navíc mrtvá a navíc je démon, tak máte skoro jistotu, že budu mít infarkt co čtvrt hodinu. A když jako bonus posedne menší, roztomilou blonďatou holčičku, která pak chce stůj co stůj opíchat svojí starší moc roztomilou blonďatou ségru, tak to už si vzpomínám na vraždící malou svini v, ještě normální, Annabelle 2, zrychleně dýchám a mám strach, že obě přijdou opíchat i mě. Nesnáším roztomilé děti s nožem jak z Halloweenu v ruce. Překvapivě už od dob Halloweenu. A navíc film lže. Bubáková nebyla za nima. Ta píča byla všude! Za nima, před nima, nad nima, pod nima, vedle nich a i v nich !! No tak to mi ho vyndej, kdybych ho měla...Mít v jedný ruce zrcátko, v druhý střep a čekat, kdy v něm spatřím bubu, abych se mohla bránit, to se radši teatrálně podříznu hned v první minutě.

plakát

Brahms: Chlapec 2 (2020) 

Za mě asi stejně povedený jako jednička, což znamená, že já byla spokojená, chrochtala sem si skoro až blahem (kecám) a každopádně mi to po příšerné Nenávisti (to nekecám) zvedlo náladu. Brahms je zpátky v plný kráse a zatímco celou jedničku jsme čekali duchařinu a ono hovno, tak tady čekáme celou dobu pojeb a ono zase hovno. Za to rejžovi tleskám, vyjebat se mnou dva filmy za sebou, to se povede málokomu. Takže Wilda Zvoneček má u mě plusovej bod, stejně jako Káťa Houmles, která tady sice neni ani trochu šukézní, ale hraje první ligu. Fakan mě sral přijatelně a fotřík byl celkem rozumně uvažující chalan, takže po dlouhé době skvadra, která člověka nesere a dá se jim fandit. No a Brahms? To je pořád stejněj zmrd, jak neni po jeho, hned chytá amok a šukanuje chudáka stůl nebo plyšového méďu. Ano, správně jste to pochopili - V tomto filmu se opravdu zrovna 2x nevraždí, což může někoho nasrat, mno mně to nevadilo, ono ani v jedničce nebylo zrovna moc likvidování, ale oba filmy mají solidní herce a fajn atmošku. Lekačky ála volume o 1000% vejš tu nejsou, takže to není laciný jak kurva pod mostem a to se počítá. Konec potěšil a kdo ví...třeba Brahms zažije trojku.

plakát

Cesta zpátky (2020) 

Já zas dostanu od křesťanů v poště strašný kázání ale, jak říkáme my ateisti, "S boží pomocí do toho" (myslím do komentáře). Takže v tomto filmu je krásně ukázáno, jak drtivá většina pánbíčkářů v sutaně jsou pěkný svině. Když měl velebníček basketbalovej tým kolosálně na píču, tak to si náhle vzpomněl, že před čtvrt stoletím za ně hrál nějakej Jack Cunningham, kterej je dotáhl do play-off a tak proč by je tam nemohl dostat znovu, že? Akorát tentokrát místo z pozice hráče to bude z pozice trenéra a čert vem, že Jack má tunu osobních problémů a plné právo do sebe klopit jedno pivo za druhým a zakončovat to tvrdým. To je velebníčkovi u prdele, jen ať Jack projeví lásku k bližnímu a pomůže, však o tom je křesťanství, no ne? Pomáhej blízkým a těm v nouzi, pyčo! A tak Jack zahodí s velkým sebezapřením flašku, ponoří se do trénování, z bandy lůzrů udělá drým tým a pak, když se po čtvrt století tým dostane do plej a of k tomu, tak se stane co? Jack dostane další bombu od osudu, vyleje se, zcela po právu, jak váza a dovolí si tak přijít na jeden posranej trénink s kocovinou o něco později. A tramtadadáááá náš milej velebníček ho za prokázané služby okamžitě vyhodí a odmítá se s ním o tom vůbec bavit. Kde je to odpuštění? Kde je ta boží láska? Co na tom, že z bandy kluků, co byli k hovnu, udělal úplně nové osoby, co si věřili a kterým se rapidně zlepšil život i mimo basketbalové hřiště. Co na tom, že kluci ho zbožňují a co na tom, že sám bůh kdyby mohl, tak sestoupí z nebe, kopne velebníčka do koulí, sebere mu kolárek a pošle ho do pekla. Kdepak, Jack je tuze zlej, bumbal a tak minimálně na sto let do očistce. Nemám nic proti normálním křesťanům, ale svině jako byl tenhle, bych střílela. A ještě má tu odvahu mluvit JEHO jménem. Kokot starej! Jinak film se mi velmi líbil, Jacka sem plně chápala, na jeho místě bych také lila první ligu a Beník to zahrál skvěle. Jasně, že mu pomohlo, že má s chlastem tunu zkušeností, ale to je mi u prdele a na jeho výronu to nic nemění, prostě byl skvělej. A, jak konec naznačil, možná nakonec nebylo vše tak posraný jak se zdálo. Takže (k)ámen a Buddha s váma!

plakát

Cry Havoc (2020) 

Ten film je tak neuvěřitelně špatnej až je naprosto buddží !! Už jen ten námět - Reinkarsrance Charlese Bronsona honí mezi pár stromama dva metry vysokýho killera s maskou, která vyšla na víc, než zblitek rozpočtu. Všechno gore je poctivá guma, kečup a vinná klobása, každá holka tam ukáže kozy, nemá to hlavu, nemá to patu, točený je to na mobil a přesto je to husto-kruto-přísný! Ty přestřelky, kdy týpci s uzinama netrefí Charlese na metr a on je, naprosto nekrytej a s rozvahou, kosí jednoho po druhém svým koltem...to nemá chybu! Máme zde dokonce jedno šukojící odbučení z pravidel žánru a jestli celej film postrádá jakoukoli logiku, tak úplně na konci postrádá konec souboje Bronsona a killera ještě něco víc, než logiku. Každopádně Robert "Bronson" Bronzi se celej film tváří ukrutně vážně, jako by hrál v oscarovém trháku za X míčů a já mu to skoro až žrala. Brečela sem u toho smíchy a rozhodně si to pustím znovu a zas. Každopádně pokud nejste totálně vypatlaná rákoska, bude lepší, když tuhle perlu přeskočíte jinak budete brečet víc, než většina holek ve filmu. A že řvaly pořádně!