Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie

Recenze (165)

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) 

Scénářem rozhodně nejodpadnější díl z tohohle ubohýho Monsterverse. Amazonky v zemi pod zemí byly skutečně lahůdkou. Paradoxně mi to ale v kině uteklo, bombově to řvalo, a když se to bilo, tak jsem se vlastně bavil. Což jsem u předešlejch dílů říct nemohl. Ve zkratce - v pohodě sračka.

plakát

Blue Beetle (2023) 

Já si prostě myslím, že ty aktuální superhrdinský filmy stojí vesměs všechny za jedno velký hovno. Obzvlášť několik posledních výtvorů DC(EU - jestli to pořád vůbec existuje). Tohle je definice prázdnoty, nudy a totálního cringe. Fandím outsiderům, ale přestože Blue Beetle byl už před vydáním odsouzenej k neúspěchu, trpěl jsem mnohonásobně víc, než jsem čekal.

plakát

Flash (2023) 

Injustice na Playstation 4, akorát to má 2 a půl hodiny a stojí to za hovno.

plakát

Hotel Continental (2023) (seriál) 

Neexistuje jedinej důvod, proč je tenhle spinoff roztahanej na tři HODINU A PŮL dlouhý epizody. Příběhová omáčka z Johnů Wicků, která nikdy nebyla nikterak poutavá, je tady v několikanásobným měřítku. A bolí to. Přitom to stačilo jen sestříhat na 150minutovej akčňák a byl bych spoko. Cením Jeníčka s Mařenkou assassins a boží licencovanou hudbu.

plakát

Marvels (2023) 

Ne, že by to bylo vyloženě absolutní dno Marvelu, ono je to především jedním slovem prázdný.

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

Uspokojujícně čvachtavé a sympaticky surové - takové, jak by navázání na Evil Dead mělo vypadat.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 19: Obraceni (2023) (epizoda) 

Protrpěl jsem si to jak zvíře. 19. kapitola Mandaloriana je nejhorším produktem značky Star Wars, kterej jsem měl tu čest vidět. Dokonce horší, než libovolná epizoda Bobafettovskýho spin-offu.

plakát

The Mandalorian - Season 3 (2023) (série) 

Velmi často se třetí řada Mandaloriana, bez přehánění, jeví dost možná jako nejhezčí seriálovej počin současnosti. Ovšem co se skrývá pod onou nablýskanou slupkou je naopak extrémní hnus.