Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (943)

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Je to film ve kterém má hlavní prim Statham. Sly je na plátně sotva 20 minut, takže je to spíše one mane show což filmu ale na akci vůbec neubere. Odreagovačka bez velkého přemýšlení, která ale jede od první minuty do té poslední.

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Bezmozci s odpady se zase projevují 🤣 Asi by vám někdo měl vysvětlit, že ta reality show je na motivy stejnojmeného seriálu. A někteří hlupáci se ještě ptají proč 🤣 To je jako se ptát proč se dělají filmy podle her nebo komiksu.

plakát

Napoleon (2023) 

Zasloužilo by si to stopáž o 25 minut kratší, když už je to sestříhané tak chaoticky, že to dějovou linii úplně zničilo. Plná 4½ hodinová řežisérská verze bude jistě úplný děj a úplně jiné kafe.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

A dám si tu práci, když už mají rádoby kritici tu potřebu vypisovat lidem, co film dobře hodnotí, hovadiny do zpráv. Moje věc, můj vkus a hlavně moje hodnocení. A ta pátá hvězda je právě pro ty troubele, kteří mají tak bohatý život, že vypisují lidem na profil po večerech nesmyslné vzkazy! Kino sedělo až do konce titulků, nikdo neodešel a co jsem viděl, tak se většina bavila. Tak klidně v nervech vybuchněte 🤣 To se to hezky zvedá, je vidět, že sr lidi umí v kině i bavit!

plakát

Oppenheimer (2023) 

Nekonečný, zdlouhavý a nakonec to mělo pachuť politického dramatu. Ze třech hodin 2½ hodiny dialogů a soudních tahanic pro mne byl skoro šok. Kdo čeká vše kolem testu atomovky, bude hodně zklamaný. Dočká se soudu a házení špíny na hlavního hrdinu. Že bych dostal kdovíjakou bombu to určitě ne. Asi nejsem tak velký fajnšmekr, ale pro mne fakt nekončící nuda.

plakát

Blíženec (2019) 

Velké očekáváni, vystřídalo velké zklamání 😒

plakát

Captain Marvel (2019) 

Bavil jsem se a to je pro mne moje měřítko. V poslední době se to holčičíma superhrdinkama jenom hemží a to je pro mne příjemná změna. Ať to byla Alita, nebo teď Carol, moje očekávání bylo naplněno.

plakát

Godzilla II Král monster (2019) 

Velice velkorysé hodnocení a to zejména za vizuál, který film drží na koukatelné úrovni. Jinak nemá cenu mluvit o zápletce, napětí, nebo akci. Vše tradičně točené ve tmě, mracích kouře, pod vodou a podobně a tak je jasné, že se člověk ničeho zásadního a šokujícího nedočká. Ještě, že je duchovní otec Godzilli po smrti, asi by se nestačil divit.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Základ je brát film jako akci. Ta je tady samozřejmě od téměř první minuty a tou poslední de facto končí. Hledat děj, by byla utopie, natož ve filmu hledat něco hlubšího, poučného. Tady jde o bezduché lámání všech možných kostí, včetně likvidace čímkoliv a vlastně kohokoliv, kdo se hlavnímu hrdinovi postaví do cesty. Logika neexistuje, nemluvě o faktu, že by hlavní hrdina nepřežil v reálu ani první pětiminutovku. Přesto, pokud potřebujete vypustit a večer bez přemýšlení relaxovat, je tenhle snímek asi celkem vhodný. Pravděpodobně se dočkáme ještě dalšího dílu, jelikož Johnova nesmrtelnost nadále pokračuje.