Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (943)

plakát

Linka č. 657 (2015) 

Pro mě to mělo všechno co by měl správnej akčňák mít, to znamená napětí, akce zajímavá zápletka, zvraty, fajn herci a co nejmíň nesmyslných situací, které většinou každý film pohřbili. Vůbec mi nevadilo, že šlo v podstatě o vykrádačku dvou slavnějších filmů, pro mě to byla zábava a jízda až do úplného konce. Robert de Niro se na roli mafiána hodil skvěle a ani ostatní herci v jeho stínu nezapadli. Jde o velmi povedený film u kterého se určitě nudit nebudete.

plakát

Vlkodav z kmene Šedých psů (2006) 

Kombinace Conana, Pána prstenů a Čáryfuka, tak na mě tahle Ruská záležitost působila. Je jasné, že chrabrý Ruský bohatýr vyhrával už v dobách princezen, ale já prostě na tyhle pohádky moc nejsem. Výprava určitě dokonalá, režie zvládnuta dobře, ale jak už jsem psal, není to zrovna můj šálek čaje.

plakát

Jmenuji se Khan (2010) 

Nějak se mi ty pětihvězdičkové filmy množí a mám z toho velkou radost. Jmenuji se Khan pro mě byla opravdu veliká podívaná. Je sice pravda, že film je chvílemi trošku přehnaný, klíše se mu taky nevyhne a všudypřítomná indická hudba nemusí každému uchu ladit, nicméně nejdůležitější stránkou filmu je jeho hluboký odkaz. Ten je v těchto dnech i celkem aktuální a byl jsem velice překvapený vývojem děje a nedalo se dát nic jiného než 5 hvězd. Silně romanticky založený příběh o neúnavné vytrvalosti obyčejného člověka, musí zasáhnout každého citlivé místečko v srdci, každopádně ho mohu doporučit všem svým nej uživatelům, film stojí za shlédnutí a té velké stopáže si nakonec ani nevšimnete.

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

Pro mne je tento seriál naprostá ztráta času, jelikož i když jeho knižní předloha, byla naprostá bomba, tak samotný pokus o seriálovou podobu, bylo velké šlápnutí vedle. Pilotní díl byl sice dobrý, ale už tady bylo vidět, že se seriál nedrží vůbec své knižní předlohy. Nakonec se to zvrtlo v něco úplně odlišného a nudného, utahaného. Nekonečné dějové zvraty, které jsou naprosto nepochopitelné bez dalšího řešení, to je to, co sice budete ze začátku akceptovat, ale časem když se nebudete prokousávat dějem ani o milimetr dál a pořád to bude jenom protahování a prodlužování děje, který evidentně nikam nevede, ztratíte veškeré chutě dál ve sledování pokračovat. Jako už to bylo u mnoha jiných seriálů, kde padla sledovanost nebo došly peníze, konec nastal bez vysvětlení někde uprostřed. A divák se vlastně vůbec nic nedozvěděl! Rozhodně doporučuji raději přečíst knihu, tam aspoň dojdete do konce.

plakát

Seabiscuit (2003) 

O kvalitě tohoto snímku není vůbec třeba diskutovat. Jedná se o dokonalé sportovní drama, které svojí kvalitou získalo i několik nominací na Oskara, navíc se jedná o autentický příběh, natočený podle reálného základu a takové příběhy ze života bývají ty nejsilnější. Opravdu jsem si dokázal užít každou minutu z těch více než dvou hodin stopáže filmu, kdyby bylo více takových dílek, byl bych opravdu spokojený. Teď budu rád, že se ve výčtu mnou shlédnoutých filmů, objeví alespoň občas podobně kvalitní snímek, celkově mu totiž nemám vůbec co vytknout. Rozhodně mohu doporučit úplně každému fanouškovi dramatických životních příběhů.

plakát

Honey 2 (2011) 

Bože to byl děs. Děj nula, zábava, napětí, romantika dvě nuly. Celkově to s originálem nemělo společné ani titulky!

plakát

Muž z Vysokého zámku (2015) (seriál) 

Mám za sebou prvních pět dílů a jaem moc spokojený. Taková seriálová Otčina, jen ten Hauer mi tam chybí...

plakát

Skandální život Lady Worsley (2015) (TV film) 

No bejt ženská a mít doma takového úchyla, tak už ho dávno papaj vepříci :-) Voayer jako hrom byl tenhle Richard a dělat si ze své ženy sexuální otrokyni, to nemohlo jinak dopadnout. Se divím, že po těch 26 chlapech s ním ještě dokázala komunikovat. Film super, atmosféra, zvraty, intriky. 80%

plakát

Insidious 3: Počátek (2015) 

Pro mne nic děsivého a to horory moc nemusím. Ona babča postrkující se na chodbě domu s démonem opravdu moc strašidelně nepůsobí...

plakát

Operace Monolith (1993) 

On ten Intersonic do těch půjčoven hrnul zajímavé díla. Tohle není vyjímka a řekněme, že v době vzniku to mohla bejt celkem bomba, dnes už si člověk tak maximálně řekne "kde ty loňské sněhy jsou"