Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (346)

plakát

Hon (2012) 

Dlouho jsem se rozhodoval mezi 4 a 5 hvězďičkami a nakonec jsem nenašel důvod proč nenapálit snímku plnou palbu. Když to vezmu kolem a kolem, na druhou stranu chápu, že takový typ dramatu, které nejspíš u většiny lidí vyvolá dilema, nemusí uplně každému vonět, mně to vůbec nevadí a proto můžu s klidným svědomím říct, že je to skvělý počin. Veliká pokora letí k Mikkelsenovi, jelikož tohle je postava, kterou by podle mě nedokázal takhle luxusně ztvárnit zrovna každý herec. Film vás i přes trošku pomalejší začátek vtáhne do děje a jsou zde pasáže, kdy máte opravdu pocit, že dýcháte a cítíte z hlavní postavou. Nakonec se mi líbil i trošku otevřenější konec, takže za mě: perfektní snímek.

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 

Tohle už sice není ta Doba ledová, kterou jsme znali z roku 2002 ovšem to neznamená, že by to byl nějaký propadák nebo tak něco. Jedničku a trojku zřejmě žádný další díl nepřekoná ,ovšem jako odreagovačka je to dobré.

plakát

Pasažéři (2016) 

Top film se skvělým začátkem a pořádným konečným dilema. Krásně se na Passengers kouká a je to pro mě o to lepší, že jsem film navštívil ve 3D, což byl opravdu zážitek. Když přejdu k příběhu, tak je opravdu veliká škoda, že se snímek přes skvělý začátek dostane k ne tak úplně zábavnému prokecání druhé poloviny, které ovšem ze začátku také baví, ale po delší chvíli začne nudit a vy tak trochu čekáte na pořádný konec, který naštestí opravdu přijde. 85%

plakát

Dvojníci (2016) 

Jakožto celek bych tuto českou komedii bral jako tu lepší, bohužel jí strašně shazují až na Sokola, který si evidentně svojí dvojroli užíval, špatné herecké výkony a dost často ohrané a trapné vtipy. Na druhou stranu zde byly i scény u kterých jsem se rád zasmál. 65%

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Vlastně jsem nenašel na třetím pokračování chybu. Svížné, vtipné, dobře natočené a jedním slovem zábavné!

plakát

Kazatel Kalašnikov (2011) 

Za první půlhodinu by si scénáristé zasloužili kop z otočkou do tlamy, jelikož začátek a hlavně vývoj hlavní postavy, kdy se ze Sama zabijáka, dealera a feťáka během zhruba deseti sekund stane Sam kazatel a záchranář dětí je opravdu na zeblití. Ovšem!! Druhá řekněme hodinovka nabere úplně jiný spád. Kvalitní akci střídají velice silné příběhové pasáže a Gerard Butler je pro tento film skvělá volba!

plakát

Superbad (2007) 

Jonan Hill je většinou ten, kterého beru v těhlech komediích za toho horšího, ovšem do této žánrové klasiky se opravdu vžil a jeho dialogy a celkový herecký výkon mě v tomto filmu upoutaly zřejmě nejvíce. Kdyby šlo o humor tak jsem se u tohoto snímku dost nasmál i přes tu strašnou spoustu sprostých slov, když pujde o příběh tak ten opravdu zaostává, ovšem to není u tohoto žánru zase takový problém.

plakát

Příchozí (2016) 

Jestli se ptáte, jestli tento film můžete vynechat a nejít na něj do kina, moje odpověď je : absolutně ne! Na plátně tento film dostává skvělý rozměr a perfektně vyjde najevo, jak je skvěle natočen. Dlouho jsem u filmu nemusel více přemýšlet a u mě je zde maximální spokojenost.

plakát

Já, legenda (2007) 

Začátek naprosto skvělý, strhující, vtáhne vás do děje a možná i navnadí. Jinak film je po celou dobu dobře řemeslně zpracován a až na trochu nevěrohodné "tichošlápky" stylisticky dobře zvládnut. Ovšem to co scenáristé začali vyrábět převážně v druhé části filmu, je opravdu na přes držku. Po velmi solidním začátku kde jsem si řekl, že je zde zaděláno na luxusní napínavý trhák, jsem bohužel obdržel horkou sprchu v podobě až nesmyslného příběhu, ale abych tady jen nehledal zápory např. Will Smith sehrál svojí životní roli a já jsem s ním snad i dýchal. Samozřejmě určité scény byli i slušně napínavé a strhující. Velká škoda nepříliš smysluplného děje.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Hodně dobré 4. Dokonalý trik je film s takmer dokonalým příběhem. Nolan neumí natočit špatný film a zde se to jenom potvrzuje. Jackman a Bale jsou velice dobří "nepřátelé" a klidně bych uvítal víc takovích to filmů s nimi. Tento snímek s možná až přehnaně ukecanými dialogy, ale bravůrím scénářem vás vtáhně do děje, napne a jentak nepustí.