Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Komedie

Obsahy (25)

The Plot

The Plot (2024)

Yeong Il (Dong-won Gang) vede skupinu nájemných zabijáků, ve které jsou Jackie (Mi-sook Lee), Wol Cheon (Hyeon-wook Lee) a Jeom Man (Joon-sang Tang). Jeho práce ve skupině je pozice „designéra“. Navrhuje vraždy v dokonalou náhodnou smrt, během toho se ale zaplete do nečekaného incidentu.

Silent Love

Silent Love (2024)

Aoi (Rjósuke Jamada) ztratil veškeré sny a už ve svém životě nemá žádné naděje. Navíc kvůli incidentu, který se mu dříve stal, přestal úplně mluvit. Jednoho dne ale potká Miku (Minami Hamabe), studentku hudby, která se chce stát klavíristkou. Bohužel ale kvůli autonehodě ztratila zrak. Aoi se jí snaží chránit před veškerými nebezpečnými situacemi a své pocity jí sděluje lehkým dotykem ukazováčku a zvukem rolničky. Jeho základní, ale opravdové gesto Miku změní. Díky němu začíná v zoufalství opět vidět naději, ale osud má s nimi jiné plány.

Missing

Missing (2024)

Ani po třech měsícich od zmizení malé holčičky nejsou žádné stopy, kde je a co se s ní stalo. Její matka Saori (Satomi Išihara) se dostane do nepříjemné situace, kvůli veřejnému mínění, že je špatná matka. Sama navíc cítí, že její manžel k ní začíná být chladný. Jak čas plyne, pozornost hlavních médií na případ zmizelé dívky se pomalu vytrácí a jedinou pozornost tomu věnuje pouze místní stanice...

Knuckle Girl

Knuckle Girl (2023)

Ran (Ajaka Mijoši) se vzepře záhadné organizaci tím, že se zúčastní smrtelného zápasu bez pravidel poté, co zjistí, že její pohřešovaná mladší sestra Yuzuki (Kotona Minami) byla zapojená do jistých nezákonných aktivit. S nebezpečím na každém rohu musí Ran vyměnit své boxerské rukavice za mnohem bezpečnější zbraně.

Cheolam gyekokui hyeoltu

Cheolam gyekokui hyeoltu (2012)

Když byl Chul Ki (Moo-saeng Lee) mladý, jeho rodina byla zabita. Nyní, jako dospělý, je po 12 letech propuštěn z vězení. A plán pomsty může začít.

Seiro no Umi Tantei Mitarai no Jikenbo

Seiro no Umi Tantei Mitarai no Jikenbo (2016)

Soukromý detektiv Kiyoshi Mitarai a Miyuki Ogawa se schází k řešení dalšího společného případu, když oba přijíždějí do Fukuyamy v prefektuře Hirošima. Zajímá je případ, který se týká objevených těl. Těla byla nalezena unášená ve vnitrozemském moři Seto, kde se proudy opakují každých 6 hodin.

ACMA: GAME

ACMA: GAME (2024) (seriál)

Teruasa Oda (Šótaró Mamija) se po třinácti letech cestování po světě vrací domů s jediným cílem: pomstít smrt svého otce, který byl zavražděn tajemným mužem, kvůli klíči, který mu dal právě jeho otec společně s prozrazením nebezpečného tajemstvím ohledně ostatních klíčů. „Čím více klíčů nasbíráš, tím budeš bohatší. Když jich nasbíráš všech 99, získáš kontrolu nad celým světem.“ Ale po návratu se Teruasa dozví další mnohem nebezpečnější pravdu. Ohledně toho, jak člověk další klíče získává. Hra může začít...

Tanabata no Kuni

Tanabata no Kuni (2024) (seriál)

Minamimaru Yoji (Kanata Hosoda), přezdívaný Nanmaru, je vysokoškolák s nadpřirozenou schopností, která mu umožňuje „vytvářet malé díry v čemkoli“. S touto zdánlivě zbytečnou schopností musí ale nyní čelit krizi ohrožující celý svět.

Hwain Gamunui Seukaendeul

Hwain Gamunui Seukaendeul (2024) (seriál)

Oh Wan-soo (Ha-neul Kim) dosáhla vrcholu svého sportovní kariéry jako golfiska. Následně na to se provdala za nástupce Hwain Group, aby se její sem o dokonalém životě ve vyšší třídě naplnil kompletně. Nyní Wan-soo pracuje jako předsedkyně nadace a díky své charitativní práci získala celosvětovou slávu. Seo Do-yoon (Rain), který vystudoval policejní univerzitu, a proto vyniká v bojových uměních, se nyní stává jejím osobním bodyguardem. Jenže ochrana téhle ženy není jediný důvod, proč se rozhodl pro tuhle novou práci.

Šótai

Šótai (2022) (seriál)

Kaburagi Keiichi (Kazuja Kamenaši) je zatčen jako podezřelý v případu vraždy a odsouzen k smrti. Při převozu do vězení uteče. Během svého skrývání před spravedlností ale neváhá a pomáhá lidem, kteří potřebují pomoc. V momentě, kdy zachránění lidé zjistí, kdo jim pomohl, musí si sami položit důležitou otázku: „Je právě tenhle muž opravdu vrah?“

Love Me, Love Me Not

Love Me, Love Me Not (2020)

Yuha (Riko Fukumoto) a Akari (Minami Hamabe) jsou dvě středoškolačky s velmi odlišnými názory na lásku: Yuna sní o romantice přes růžové brýle, zatímco Akari je přízemní a praktická. Mezitím středoškoláci Kazuomi (Eiji Akaso) a Rio (Takumi Kitamura) mají také odlišné názory na lásku: Kazuomi je snílek, který nedokáže pochopit pojem lásky, zatímco Rio se chopí jakéhokoli vyznání jako příležitosti – pokud dívka vypadá roztomile. Podaří se téhle nesourodé čtveřici naplnit svá očekávání ohledně lásky?

Kon'ja, sekai kara kono koi ga kietemo

Kon'ja, sekai kara kono koi ga kietemo (2022)

„Mám anterográdní amnézii a zapomínám věci, když v noci spím. Úplně všechno, co se stalo za den.“ Aby ho ve třídě nešikanovali, Kamiya Tooru (Shunsuke Michieda) se falešně vyzná své spolužácce Hino Maori (Riko Fukumoto). I když ví, že přiznání je lež, Maori souhlasí. Ale má tři jasná pravidla, ale postupně se ukáže, že tahle pravidla bude těžké dodržet pro oba dva.

Kimi no me ga toikakete iru

Kimi no me ga toikakete iru (2020)

Kaori při nehodě přišla nejenom o zrak, ale také o svojí rodinu. Přesto se teď snaží žít šťastně a radovat se i z maličkostí. Když jí náhodu vstoupí do života Rui, všechno se změní. Kaori si Rui začnou víc poznávat a postupně k sobě něco cítit. V té době se Rui dozví víc o nehodě Kaori a dojde mu, že jsou spolu spojení minulostí spojení víc, než se na první pohled původně zdálo.

Nagai nagai satsujin

Nagai nagai satsujin (2007)

Na předměstí Tokia bylo nalezeno tělo muže. Mrtvého muže po nehodě srazilo auto a bezohledný řidič mu rozmlátil hlavu. Jeho manželka Noriko má ráda luxusní věci a taky má milence jménem Tsukada. Navicse zjistí, že její mrtvý manžel byl pojištěný na 300 milionů jenů. Média a veřejnost se na Noriko a jejího přítele Tsukada dívají podezřívavě, oba ale mají dokonalé alibi. Nasledně na to se detektiv Hibiki, který má případ na starosti, a soukromý detektiv Kono zapletou do série záhadných případů vražd.

52 Hz no kudžira-tači

52 Hz no kudžira-tači (2024)

Mishima Kiko byla vykořisťována vlastní rodinou. Když byla malá, matka ji zanedbávala. Poté, co se matka znovu vdala, byla Kiko psychicky i fyzicky týrána nejenom jí, ale i nevlastním otcem a mladším nevlastním bratrem. A nikdy se jí nepodařilo být součástí své nové rodiny. Nakonec se Kiko podařilo odstěhovat z Tokia a přestěhovat se do přímořského města v Oitě. Tam se seznámí s 13letým chlapcem jménem Mushi. Byl týrán svou matkou a kvůli traumatu nemluví. Proto Mushi připomíná Kiko sebe samotnou, když byla mladší.

Daimyo-Tousan

Daimyo-Tousan (2023)

Koshiro žije v Tanjousan Bun v Echigo. Žije tam poklidně jako prostý občan, obklopený lidmi, kteří ho milují, včetně jeho otce Sakubeeho. Sakubee pracuje pro Tanjousan Bun. Jednoho dne přijdou do Koshirova domu úředníci pracujících pro Tanjousan Bun a Sakubee řekne svému synovi šokující pravdu o jeho narození. Koshiro se dozví, že je synem Daimyo Ikkosaie z Tanjousan Bun. Ještě více šokující pro Koshira je, že Daimyo Ikkosai náhle předal své postavení feudálního pána Koshirovi a odešel do důchodu. Koshiro si myslí, že se mu konečne začne dařit, ale brzy zjistí, že Tanjousan Bun má obrovský dluh, který je třeba brzy splatit.

Yi qi

Yi qi (2023)

Poté, co je hrudní chirurg Dr. Xia povolán, aby ošetřil pacienta na pohotovosti, musí tam zůstat společně se všemi lékaři, pacienty a jejich příbuznými. Propuknutí smrtícího viru uvrhne nemocnici do kompletního lockdownu a uvěznění musí čelit nejenom této krizi, ale zároveň zvládnout situaci spolu navzájem.

Messô mo nai

Messô mo nai (2024) (seriál)

Na různých místech v Japonsku se náhle objeví sedm obrovských děr. Lidé jsou z nich zmatení, a proto začnou probíhat různé testy, ale jejich skutečná povaha zůstává neznámá. Jak čas plyne, lidé se s těmito dírami začínají pomalu sžívat. A stejně tak do nich i dost lidí vstoupí... nikdo z nich se ale už nevrátí. Pak se objeví Ozawa, který uctívá díry jako boha. Trvá na tom, že spásu lze nalézt pouze v nich. Osm jeho stoupenců se proto spolu sejde a podle Ozawova pravidla si musí před vstupem do díry promluvit o tom, proč vlastně chtějí vstoupit.

Antihero

Antihero (2024) (seriál)

Co se týká kriminálních případů, které se dostanou před soud, má Japonsko míru odsouzení 99,9 %. Ale jsou i případy, kdy je právník schopný porazit tyto šance a získat pro svého klienta zproštění viny, i když existují nezvratné důkazy, které ukazují opak. A někdy kvůli maličkostem může dobro a zlo změnit strany a z dobrých lidí se mohou stát lidé špatní.

Destiny

Destiny (2024) (seriál)

Kanade Nishimura se chtěla stát prokurátorkou jako její zesnulý otec a nastoupila na právnickou fakultu na národní univerzitě v prefektuře Nagano. Tam poznala hned několik přátel na celý život. Jenže ta představa se rychle rozplynula po tragické události, která vedla ke smrti jednoho z nich a následného zmizení jejího přítele Masakiho. Co se tehdy stalo? A proč se Masaki nyní vrátil a navíc o smrti jejího otce říká právě to, co o ní říká? Podaří se jí v přítomnosti odhalit všechna tajemství minulosti?

Reklama